SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 33
  • Total: 33

Mildronate (Meldonium)

Zaczęty przez sportacademy, Luty 08, 2016, 02:30:06 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

salvador5000

Jak mnie coś interesuje to staram się o tym dowiedzieć jak najwięcej. I wpadłem na ten artykuł który wkleiłem. Przeczytaj proszę Koksik. Według twórcy to bardziej takie osłonowe jako dodatek to innych extra środków. Dlatego piszę o możliwych zgonach. A i tutaj większość stosujących pisze o większej chęci do treningów,  lepszym nastawieniu ale mało: o jak bardzo mi wzrosła wytrzymałość czy szybkość.

Pan Koksik

Tak, fajnie, ze sie interesujesz, ale z tego co piszesz to nawet  nie wiesz jakie szlaki dzialania ma meldonium piszac o wzroscie szybkosci chociazby... no i artykul z super expressu jest swietnym zrodlem wiedzy. 8) przeczytaj sobie oryginalny artykul i zobacz, jak rozni sie tlumaczenie.

MTBM

A jak według Was będzie Meldonium wpływało na osiągi w kolarstwie ?

zabqa

Mówię o motywacji i dobrym samopoczuciu, bo je odczuwam :P

Też biegam i szczerze nie odpowiem czy meldonium poprawiło wytrzymałość na wysokiej intensywności (wiadomo-pośrednio poprzez poprawę uzyskiwania energii z atp i poprawie ukrwieniu serca).
Uważam, że żaden środek nie zastąpi harówki na treningu i mobilizacji na zawodach, cuda to tylko w bajkach.
Mel poprawi Ci kilka parametrów, a czy to będziesz umiał wykorzystać to już osobna kwestia.
Pozdrawiam

Fabian

Witajcie, czy od ostatnich wpisów jest ktoś, kto szerzej może się podzielić doświadczeniami z tym środkiem? Z góry dziękuję.

pitero

Powiem szczerze, że użyłem kilka razy przed zawodami w połączeniu z GW i SAL i powiem szczerze, robi różnicę.

reprezentant

Witam,
Jestem ciekawy czy meldonium podczas redukcji nie będzie zmniejszać efektów lipolizy i beta oksydacji kwasów tłuszczowych, ze względu na mechanizmy działania transportu l-karnityny ?

jaciksx

tumi

OK,czas na mnie od jutra zaczynam-zaczne od 500mg przed treningiem silowym potem wpadam na rower i krece 50km-narazie..zobaczymy czy dam rade czy padne jak kon na Zakopiance ;)

kenioosd

Trochę odkop ale nie mogę znależć. Kiedyś ktoś tu wrzucił zamiennik meldonium z polskiej apteki. Jaka to byla nazwa?

MarinerCf

kenioosd

error

Możecie powiedzieć coś więcej o tym Cyto protectin mr- trimetazydyna? Jakie dawkowanie i czy działanie jest takie same bo z tego co widzę jest to substancja inna.

dexter

Odnosnie meldonium - nie utrudnia ona troche redukcji patrząc na jej działanie? No i ALC pasuje wydaje mi się dodać przy częstej suplementacji , dobrze myślę?

Arturo_

Myśle że trening i dieta robią dużo a to czy meldonium utrudnia to już niuanse krórymi bym się nie przejmował.Dawki propa +meldonium potrafią bardzo ładnie wyciąć.Tylko tutaj w grę wchodzi trening.W tym przypadku gościa wycięło maksymalnie w 4-6 tygodni jakoś z tego co pamiętam.Przygotowywał się do zawodów graplingowych.