SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 39
  • Total: 39

Izolat Białka Serwatkowego

Zaczęty przez Gandalf, Luty 17, 2016, 12:46:12 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gandalf

siemka, jak byłby ktoś zainteresowany to mam Izolat Białka Serwatkowego Arla Food.
. Jest bezsmakowy ale 1 łyżka kakao puchatka i smakuje zajebiście. Rozpuszcza się 100%, na chwile po wymieszaniu jest lekka piana ale szybko opada. Nie ma laktozy (bo robili badania niektórzy) i wychodziło najmniej 80% białka i chyba rzeczywiście nie ma bo nawet pierda nie puszcze po tym białku :P

cena zależy od ilosci przy małym zamówieniu 60zł/kg + wysyłka przy większych 55zł. Nie wykluczam zmniejszenia ceny do 50zł przy hurtowych zamówieniach ;) ilość na tą chwile bez ograniczeń

marcink

czesc
z mazowsza jestes może ,?termin przydatnosci ok ?

Gandalf

Pan Koksik

Gandalf

dziś rozmawiałem z kolegą który pracuje w piekarni i będzie możliwość zrobienia smaku czekoladowego :D przepuści przez maszynę i dodamy trochę kakao i będzie gotowe :P

jak się uda może waniliowe później zrobię - jak zdobędę dodatek smakowy :)

Banks

oczywiscie wtedy nei nabierze to wegli co? bylbym zainteresowany

Gandalf

przy dodatku kakao może wyjść około 4g na porcję ww, testuję obecnie dodanie zmielonej laski wanilii ;)

sport_hamburg

marcink

ja od dwóch dni biore ,wydaje sie ok laktozy raczej nie ma (troche uczulony jestem )
smak ok ale Natural , z bananem bardzo w porządku

sport_hamburg

Chyba zmieniłeś Gandalf cenę bo parę dni temu była inna

Gandalf

Usunąłem jedynie link do strony a w to miejsce nazwę wpisałem słownie ;)

sport_hamburg

Jaka ilość trzeba wziąć żeby było po 55zl

Gandalf

minimum 5kg ale jak ktoś nie miał nigdy bezsmakowego to warto na początek 1kg i sprawdzić z czym sobie najlepiej mieszać żeby znaleźć swój sposób na smak :)

Marioslaw

5kg bialka za 55zl?
czy 5kg za 275zl? :D

Gandalf