SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,454
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,733
  • Wątków w sumie: 794
  • Online today: 11
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 10
  • Total: 10

RAD+MK+GW

Zaczęty przez WojTRI, Luty 17, 2016, 07:39:29 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gandalf

Jak nie suplementujesz to daj jeszcze magnezu 1-2g

WojTRI

ja sobie na noc wale 50 ml chlorku magnezu z roztworu Delbet (33,3g / 1l wody)

Gandalf

ja daję Ostrovit, cytrynian wykazuje lepszą wchłanialność

Pan Koksik

16% dla Cytrynianu i 12% dla Chlorku, gdzie różnica w cenie jest 10krotnie większa w przypadku Cytrynianu. Trzeba poruszyć również temat oddziaływania chlorku na kwasy żołądkowe - szczególnie dobrze spisze się u osób z niedokwasotą, odpowiednie pH również poprawia absorpcje ;)

Gandalf

WojTRI

Czy tj możliwe zebybod momentu brania mk i rad waga poszła poszła ciągu 2 tyg o 4kg?

Gandalf

mi na początku skoczyła a później spadła, wygląda na to że na początku (2-3 tyg) lekko wodę trzyma MK bo i pompa była wyraźnie lepsza

WojTRI

generalnie jestem nabity od rana

Gandalf

też tak miałem ale z tego co wiem GH przez pierwsze 3 tyg trzyma wodę a później zaczyna się jazda, więc tak sobie wytłumaczyłem wzrost wagi na MK ;)

WojTRI

chcę MK poleciec te 3 miesiące... myśle, czy go solo zostawić czy cisnąc razem z RAD?

Pan Ziółko

HGH/ GHRP i wszystkie inne sekretagogi hgh powodują retencję i zatrzymanie wody. Nasilony anabolizm, proliferacja, nawilżenie - każde z tych mechanizmów wymaga uwodnienia ;)

OlekL

Czyli widze, ze MK musze odstawic na okres zimowy, ze wzgledu na wzrost wagi, ktory nie jest wskazany w okresie startów biegowych.

Gandalf

MK według moich obserwacji 2-3 tyg trzyma wagę później wraca do stanu początkowego lub nawet niżej, obserwuj wagę najlepiej

WojTRI

a jakie są obserwacje i efektty po tych 3 tyg?

Pan Koksik

U mnie podobne obserwacje, w tym okresie schodzi sporo fatu nawet, a później się odkrywa wszystko po zejściu wody  8)