SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,454
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,733
  • Wątków w sumie: 794
  • Online today: 14
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 1
  • Guests: 4
  • Total: 5

Selegilina (deprenyl) – dobre info dla sportowców!

Zaczęty przez sportacademy, Kwiecień 07, 2016, 10:01:15 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

r90

Tramal z sele? Powiem, że nie odczułem róźnicy z czy bez :) Polączenie niby trochę niebezpieczne ale tak jak już wspomniałem wyżej wszystko zalezy od dawki sele. Za to tramal z mefa - wypierdala z butów (ale nie zachecam, bo w tym wypadku troche igrasz z losem)

ramirez

selegilina pobudza cun ?
działa trochę usypiającą , myślę czy by coś nie dodać np. leuzea
mogą wystąpić jakieś interakcje z tussi ?

r90

Pobudzają OUN jej metabolity tj. lewometaamfetamina. Sele ma działanie pobudzające lub jak to jest u Ciebie sedatywne - wszystko zależy od indywiudualnych cech Twojego organizmu. Nie jest tak przypadkiem, że obniża u Ciebie ciśnienie krwi?

Ja stosowałem z L-DOPA :) taki stack wyraźnie działa stymulująco.

ramirez

zmierze następnym razem przed sele i po sele ,
w senie brałeś lewodope czy mucune ? spróbuję następnym razem zlukać z mucuną priuriens
wiadomo przez jaki czas sele blokuje MAO-B ? {nie wiem czy ma to znaczenie ale chodzi o małe dawki 2mg co drugi dzień}

overclocker1

Mam sele po terminie waznosci. Jak sadzicie moge to brac ?

r90

brałem lewodope :)
czy długo blokuje MAO-B? najprawdopodobniej jest to mocno związane z okresem półtrwania jej metabolitu (l-metaamfetaminy).

ramirez

a selegilina się rozkręca czy już powinno się czuć 1 dawkę ? chodzi mi o wpływ na dopamine,

r90

Czujesz już od pierwszej dawki :) ja zauważałem działanie zazwyczaj już po 2h po podaniu. Ponoć lepiej wchłania się pod językiem ;>