SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 35
  • Total: 35

ostaryna dziwne samopoczcie

Zaczęty przez kt4crf, Czerwiec 12, 2016, 02:01:37 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

hajduk

hahaha wolał bym dochodzić do siebie nawet 2 dni, niż być impotentem.

Moda na koks to i dzieci sie biora widac

Pan Koksik

To środki nie dla Ciebie, jak po 30ml utraty krwi dochodzisz do siebie cały dzień. Sory, ale bądźmy poważni  8)

A teść to nie blokuje? Szybciej niż osta.

A omke dostałeś sam w aptece czy załatwił ją kolega kolegi, który mówi, że to z apteki? ;)

Tresor

Hajduk nie kozacz bo zapewne jesteś dużo młodszy ode mnie...

Omka pewna jak i diler...
Badania i odblok po zakonczeniu całego cyklu, ale czy teraz na podneisienie libido jest sens wrzucić? ZBT, Erekton?

Pan Koksik

Jedyne, co moge Ci powiedziec to zrob badania. Nie da sie pomoc bez znania powodu dolegliwosci :)

Tresor

ok, zrobie i wróce z wynikami:)
Omke bije 3 miechy, do tego ta Osta 20mg też 3 miechy i pół Symex dziennie.
Czyli Test, Estro, prolaktyna, LH, FSH, tak?

Laminator

Cytat: Tresor w Wrzesień 25, 2016, 05:54:29 PM
ok, zrobie i wróce z wynikami:)
Omke bije 3 miechy, do tego ta Osta 20mg też 3 miechy i pół Symex dziennie.
Czyli Test, Estro, prolaktyna, LH, FSH, tak?

Jak dla mnie są dwa wyjścia.
Albo masz kujawski zamiast Omki albo przegiąłeś z tym symexem.Estro na zero to i libido też nie ma prawa być..

Vines

Biorąc nawet pod uwagę fakt, że jesteś podatny na aromatyzację to 12,5 mg exe dziennie przy niecałych 500mg testa tygodniowo to przegięcie :) No chyba, że to końcówka przygotowań na scenę, ale wówczas nie byłoby tu tego pytania. Podpisuje się pod tym co napisał Laminator - duże prawdopodobieństwo, że zbiłeś za nisko e2.

Do badania testosteron, estradiol, prolaktyna, jak nie zamierzasz schodzić z cyklu to LH i FSH nie potrzebne - nic Ci to nie da oprócz upewnienia Cię w przekonaniu, że jesteś zablokowany.

kamodj

Cytat: tumi w Czerwiec 14, 2016, 08:48:51 AM
zamulenia tez raczej nie doswiadczylem ale moze dlatego ,ze jestem na tluszczowce ,wegli mam raptem 30gr a wiadomo wegle troche zamulaja jednak

stary ale zaczniesz pić dziennie 6L wody albo widzimy się na transplantologii ;) wiem bo sam doprowadziłem się do tego stanu ;) nie warto

zapomnijx4

pol tabsa exe dziennie przy takiej dawce tescia. przy 1g tescia czasem tabs co tydzien starczy a, tutaj takie cyrki.
pewnie estradion -2703, na igf tez to ma plyw
kto was prowadzi, skad bierzecie tak idiotyczne informacje odnosnie cyklowania
brak mi slow