SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,721
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 130
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online

Cera

Zaczęty przez P4TRYK, Czerwiec 26, 2016, 08:37:04 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

P4TRYK

Jako, żę jest temat włosów, to zacznę temat cery.

Strasznie ostatnio mam problemy z cerą - trądzik.

Znacie jakieś sposoby dobre, na pozbycie się problemu? Najbardziej mnie wysypało na przejściu z cypio->prop, oraz na hcg

Byłem u dermatologa, z miejsca mi przepisał izotek, ale tak się na tym gównie słabo czuje + dodatkowo trzeba unikać słońca , a mamy lato, czas wakacji, nie wyobrażam sobie jakos teraz, może ewentualnie na wrzesień-październik.

Na bf polecali NAC 1g dziennie + wit b5

szczuply83

witam podlacze sie pod temat,zapalenie mieszkow wlosowych po goleniu,bralem antybiotyki,lisc oliwny ale problem powraca zna ktos moze skuteczne sposoby jak to wyleczyc?

Pan Ziółko

Cytat: P4TRYK w Czerwiec 26, 2016, 08:37:04 AM
Jako, żę jest temat włosów, to zacznę temat cery.

Strasznie ostatnio mam problemy z cerą - trądzik.

Znacie jakieś sposoby dobre, na pozbycie się problemu? Najbardziej mnie wysypało na przejściu z cypio->prop, oraz na hcg

Byłem u dermatologa, z miejsca mi przepisał izotek, ale tak się na tym gównie słabo czuje + dodatkowo trzeba unikać słońca , a mamy lato, czas wakacji, nie wyobrażam sobie jakos teraz, może ewentualnie na wrzesień-październik.

Na bf polecali NAC 1g dziennie + wit b5

Wit B5 musi być łączona z l karnityną, najlepiej winianem. Inaczej wydasz milion na kuracje.

Pewnie jesteś na odbloku, hormony szaleją to i automatycznie robi się większy bałagan, raczej nie ma takich problemów przy równomiernym wzroście, ale za to duże pojawiają się przy gwałtownym, jak wywala estro z dnia na dzień itp.

Izotek jest bardzo skuteczny, ale ma multum skutków ubocznych. Zacznij od bardzo małej dawki i po prostu pociągnij dłużej, 10mg dziennie da już rezultat. Mi się poprawiło po liściu oliwnym, ale u mnie to cykle lajtowe.

emdzej88

Jak Pan Ziółko mówi, mi po hcg wysypało maksymalnie plecy i na podgardlu. Z czasem się unormowało, włączyłem selen do suplementacji i z gardła zjechały. Plecy smaruje co drugi dzien olejem kokosowym - ładnie zasusza. U mnie problemem była niedostatecznie nawilżona skóra na twarzy, krem nawilżający i wróciło już prawie do normy wszystko :)

agatagajewska

zero śmieciowego jedzenia, przede wszystkim. Od tego zacznij.

inspect

Z problemem syfienia na plecach bardzo dobrze sobie radzi olejek z drzewa herbacianego. Żona przeciera mi plecy rano i wieczorem i efekt bardzo dobry.
Natomiast zapalenie mieszków włosowych.....chyba już przestałem z tym walczyć, miałem go bez bomby, mam go na  bombie czy to śmieciowe jedzenie czy 100% czysta micha, kurację antybiotykowe pomagają tylko czasowo
spróbuję tej l karnityny i b5, a co mi tam ;-)

ommy

Test+ odrobina mastera,  syfiło mi plecy  i szyję.  Myślałem nad małą dawką izoteku  (20mg e7d),ale dałem szansę forumowemu anti acne.  Zjadłem trochę ponad połowę opakowania (3kapsy dziennie )+ witamina a+e. Na plecach od tygodnia nie wyskoczyło nic.  Na szyi wyskoczy od czasu do czasu jakiś syfek po goleniu.

Fuckmaster

Nie bierz izoteka, ludzie po nim mają takie uboki że szkoda gadać łącznie z permanentnym problemem z libido i erekcją.

Ja zauważyłem odkąd jem zdrowo i dbam o jelita że skóra jest dużo lepsza. Ponad to im więcej wody tym lepiej - min 3L a najlepiej 4-5 dziennie.
Według mnie problemy skórne występują w jelitach i tam bym szukał problemu. Spróbuj może podziałać antybakteryjnie - proponowałbym olejek z oregano 80% przez 2-4tyg, zdrowe żarcie i odbudowa jelit dobrym probiotykiem po olejku przez 2-3 miesiące.

Ten izotek lepiej sprzedaj komuś kogo nie lubisz

emdzej88

u mnie bardzo dobrze się sprawdza liść oliwny 20% 2 kaps na dzień, zielona herbata x2, palma sambałowa na pochodnych dht. Poprawiła się skóra mega!

Pan Koksik

Od siebie dodał bym ProState - śliwa afrykańska też nieźle poprawia cerę. Szczególnie na towarze.

Avaria

Też nie polecam Izoteu po nim miałam straszne zjazdy i do tetgo okropnie mnie wysypalo takze lepiej jakies inne kuracje rozwazyc
bardziej naturalne

Paulinala

ja smaruję twarz żelem aloesowym, jak wyskoczy mi jakiś pryszcz to traktuję go olejkiem herbacianym :) dieta ma bardzo duży wpływ na nasz stan cery, także uważajcie co jecie!
Sposoby na piersi https://powiekszanie-piersi.net.pl/ U mnie się sprawdziły