SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 35
  • Total: 35

PH + SARM etc. Środki Specjalne

Zaczęty przez Pan Koksik, Lipiec 03, 2015, 01:02:31 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Pan Koksik

8 tyg na takiej dawce nic nie zrobi złego, przynajmniej nie powinno.

LGD nie ma znanego mi szlaku pogłębienia snu, mozliwe, że nasilone procesy anaboliczne sprawiają, że wydaje Ci się dużo bardziej odżywczy :)

Arturo_

Dobra to może i ja dorzuce swoje 3grosze. ;)I skrobne coś na temat sallego SA.Jako iż kilka dni już testuje i mam w zanadrzu apteke no to porównanie jest.I musze przyznać że jest to co ma być czyli działa należycie.Jedyne różnice to nieregularna ilość w kapsach która można odczuć .Raz mocniej raz słabiej.

tumi

Pany co byscie "lajtowego"polecili nastepnego na sile po SV+Rad140,oczywiscie po PCT na kolejny cykl ;) ,bez kucia rzecz jasna.. ::)

Pan Koksik

Polecimy nie robić PCT. Robienie PCT i wchodzenie na cykl to o dupe rozbić. Ciągnij cykl, wbijaj HCG regularnie. Zrobisz sobie mega bajzel robieniem PCT i wchodzeniem znowu na cykl.

Pod siłę z lżejszych środków H drol albo Fura. Obydwa spiszą się super.

Vines

Swoją drogą dalej dziwi mnie fakt, czemu ludzie aż tak boją się igły. Chyba ciągle istnieje głupie przekonanie, że orale są 'zdrowsze'. Czasem mam wrażenie, że jakby z HCG można było obejść się bez iniekcji to niektórzy proch kupowali by na kilogramy :D
A wracając do wątku - popieram zdanie Pana Koksika. Jak ktoś korzysta z dopingu dla siebie, nie pod zawody to stała, względnie niska dawka testosteronu + okresowo dodatki typu właśnie SV czy SARMy i jest zarówno bezpiecznie jak i efektywnie :)

Pan Ziółko

Jak już na prawdę boicie się tych igieł, nie umiecie robić shotów domięśniowo, nie ma kto ich zrobić to insulinówka i podskórnie, najlepiej w boczki :) 1cm co 6 dni cypka wchodzi super, sam tak zaczynałem. Zostaje lekka bruzda przez 2-3 dni, ale potem mija i nie robi się nic złego. Jak nie chce ktoś robić sobie problemu z testem to nawet 0.5ml co 6 dni będzie dobrym rozwiązaniem, niewiele ponad norme, a i cykl bedzie sie znosiło dużo dużo lepiej.

Pan Koksik

Panowie, 100j krótkiej insy potrzebne, ma ktoś odstąpić? :)

Gandalf

Tez jestem zdania zeby bić cały rok i nie robić PCT, chyba ze przerwa bedzie rok/dwa albo rezygnacja z siłowni.

Raz do roku mostek. Odstawiam wtedy testosteron i lece 6tyg HCG + jakis oral. A tak w ciagu roku co 3 miesiące 5000iu HCG a testostosteron 500mg jako baza cały czas ;)

tumi

no ciekawe rzeczy piszecie i trafione w punkt w sumie ;) ,strzalow sie nie boje ale tez nie umiem ich robic choc taka kuracja roczna tesciem ala TRT(36lat )w kontrolowanych dawkach bardzo mnie kusi...ale trzeba miec dojscie do sprawdzonego towaru,a z tym roznie bywa :( .. latac po silkach i pytac sie kto moze  zalatawic tez jakos mi srednio pasuje

Laminator

Cytat: tumi w Czerwiec 11, 2016, 07:23:43 AM
no ciekawe rzeczy piszecie i trafione w punkt w sumie ;) ,strzalow sie nie boje ale tez nie umiem ich robic choc taka kuracja roczna tesciem ala TRT(36lat )w kontrolowanych dawkach bardzo mnie kusi...ale trzeba miec dojscie do sprawdzonego towaru,a z tym roznie bywa :( .. latac po silkach i pytac sie kto moze  zalatawic tez jakos mi srednio pasuje

A skąd jesteś kolego?

mulaomar

Pan Koksik

tumi

Panowie ,kolega leci Epi z Brawna ale odkad zobaczyl moj progres odkad wcinam Wasze cukierki zapytal mnie czy macie epi badz  cos na podobe?

Pan Koksik

Niech Yk11 spróbuje, coraz więcej pochlebnych opinii. U mnie sprawdza się cudnie.

zapomnijx4

to yk po jakim czasie czuc niby.
jest na stanie