SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 1
  • Guests: 63
  • Total: 64
  • bjalyy

PH + SARM etc. Środki Specjalne

Zaczęty przez Pan Koksik, Lipiec 03, 2015, 01:02:31 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Pan Koksik

Zasady te same, co przy peptydach :) 2h od jedzenia minimum, zeby żołądek był pusty. A jak zjesz w trakcie jedzenia to wyrzut nastapi normalnie, ale dopiero po ok 2h.

Masownik

w jakich dawkach stosowac lgd skoro tab ma 5 mg? Rano wystarczy całą porcje czy rozdzielac?

Pan Koksik

5mg to dla kobiet, a nie dla mężczyzn ;) Dla nas to od 10mg w górę :P

24h półtrwanie, wrzuca się na raz

Masownik

źle zrozumiales napsialem wlasnie ile mg brac skoro tab ma 5 mg to nie wiem 15 mg ed? czy jak i ile to ciagnac zeby mialo to szanse poakzac dzialanie

Pan Koksik

Ah ;) wiec wystartuj 2 tyg 10mg i akurat sie wkreci, potem wskocz na 15 mg i tak w sumie do konca. 8tyg spokojnie mozna ciagnac :)

zapomnijx4

jest sens laczyc metformine z insulen lub z gw lub sr
albo metfromina + insulen(wasz produkt na obnize insuliny) + gw lub sr :)
jest sens wrzucac insulen lub metrfominie podczas postu gdy i tak nic nie jemy :>

Pan Ziółko

Cytat: zapomnijx4 w Wrzesień 18, 2016, 09:46:03 PM
jest sens laczyc metformine z insulen lub z gw lub sr
albo metfromina + insulen(wasz produkt na obnize insuliny) + gw lub sr :)
jest sens wrzucac insulen lub metrfominie podczas postu gdy i tak nic nie jemy :>

Nie ;) że tak powiem 'Wyżej d*py nie podskoczysz'  ;D

kuguar

Witajcie.
Nie wiem czy doping to odpowiedni dział, ale może się uda.
Jestem po operacji zerwanego ścięgna Achillesa. Paskudnie zerwane i poszarpane  :(
Ale Doktor składał dwie godziny i złożył  ;)
Za dwa tygodnie mam mieć zamianę gipsu na but ortopedyczny lub ortezę z klinami regulującymi nachylenie stopy względem podłoża.
Da się zastosować jakiś "suplement" z w/w czyt. pierwszej strony by przyspieszyć proces pełnego powrotu do zdrowia ??
Pan Ziółko, Pan Koksik, Czytelnicy macie jakąś myśl/opinię ?
Pozdrawiam
Życzę sukcesów i przyrostów  8) Mnie nie grożą puki co.

Pan Ziółko

Dostałeś już odpowiedź na ten temat przecież, przez ostatni tydzień nic się nie zmieniło w świecie supli :>

marcoslav

Cytat: zapomnijx4 w Wrzesień 18, 2016, 09:46:03 PM
...

Mi osobiście gw fajnie zgrywało się z IF.
Mam teorię, że skoro gw nie działa na tłuszczowców, to jest to dobry środek, żeby przestawić organizm z węgli na tłuszcze.

Pan Koksik

kuguar

Cytat: Pan Ziółko w Wrzesień 20, 2016, 04:31:10 PM
Dostałeś już odpowiedź na ten temat przecież, przez ostatni tydzień nic się nie zmieniło w świecie supli :>
TAK, tak. Mój błąd. Przepraszam.
A propo. Już zeszyte jakiś czas temu. Łącznie prawie 50 szwów. Trzeba czekać.
Dziękuję

beldziu

Panowie, co będzie najlepsze na regeneracje stawów, a konkretnie chrząstki w barku (3 stopień) żeby obyć się bez zabiegów chirurgicznych ?

Dr. Wen Mei

Dieta bogata w wywary z kości ,zupy golonki etc. ,to jest długotrały proces zmiejszyć Ww w diecie dodać tłuszcze zwierzęce .

Pozdrawiam

Pan Koksik

Cytat: beldziu w Wrzesień 21, 2016, 07:16:48 PM
Panowie, co będzie najlepsze na regeneracje stawów, a konkretnie chrząstki w barku (3 stopień) żeby obyć się bez zabiegów chirurgicznych ?

Jak III stopien to hmm zostalo Ci malo do wyboru. Igf1, HGH dlugoterminowo, ostaryna tez na dluzej  peptydy, Mk a to i tak mysle  ze bedzie za malo. Skup sie na srodkach mocno przeciwzapalnych, zeby nie poglebic tego bardziej i przede wszystkim znajdz przyczyne tego, bo taki stan bez powodu sie nie dzieje ;)