SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 1
  • Guests: 32
  • Total: 33
  • andon

PH + SARM etc. Środki Specjalne

Zaczęty przez Pan Koksik, Lipiec 03, 2015, 01:02:31 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Metz

Cytat: Pan Koksik w Październik 27, 2016, 09:57:50 AM
Cordyceps (nerki, immunologia, wątroba) + Cycle Assist (ciśnienie i lipidy)

Mega działanie, miesiąc stosowania a o to efekty:

AST  45/30   -> 20/30
ALT   111/45  -> 30/45

LDL   6,28/3     -> 3,80/3
HDL  0,12/1      -> 0,82/1

Trójglicerydy i cholesterol całkowity nie pamiętam dokładnie wyników ale było słabo a jest w normach

Wartości ciśnienia z 150/95 (srednia +/- z 3 dziennych pomiarów) na 130/80.

Dawki: CR   2 przed treningiem po 6 godzinach 1 (nietreningowe te samo godziny)
           CA  2 przed snem

:)

Pan Ziółko

Yhym, połączenie CR i CA na cholesterol i ciśnienie jest świetne. Dla osób mających problemy z chorobami autoimmunologicznymi powstanie niedługo nowy zestaw i zobaczycie, że Hashimoto można wyleczyć!

krzykacz

Panowie przychodzę z takim w sumie zielonym pytaniem, w niedzielę minie pierwszy tydzień na hdrolu 45mg/ed. Czy może on spowodować gino? Od ok 3 dni czuję jakoś wyraźniej lewy sutek. Nie jest to ból, czy swędzenie ale coś podobnego miałem kiedyś po tym jak (tu proszę się nie śmiać :D ) obtarłem sobie sutki przy bieganiu. Jest on jakiś taki bardziej wrażliwy, guzków chyba nie ma, jedyne co czuje to żebra. Przed cyklem robiłem badania wszystko w normie prócz estradiolu, który był dość sporo ponize wg widełek dla mężczyzn z labu. Dziwne jest to, że czuję tylko lewy sutek a prawego nie. Co z tym zrobić, olać czy coś działać?

Pan Koksik

Nie po takiej ilosci HD i nie po takim czasie. Jedyna opcja to silne zwiazanie SHBG poprzez Hdrol i wywalenie gino.

zrob badania. shbg, estro, prolka i progesteron, zeby sie nie poglebilo, jesli to rzeczywiscie gino.

zapomnijx4

lecialem progresujac  z sila cwiczac w ss na 100mcg t3+tren + malo kcal +same wielostawy 4-6x w tyg+treningi na czczo
mozliwe ze po odsawieniu gw wszysko siadlo
wydolnosc ( dlugie przerwy musze robic ), sila - takie wszystko lekko zflaszale, gorsze czucie miensiowe.
generalnie teraz leca ciezary 30procent mniejsze i jeszcze nieco dluzsze przerwy musze robic
nie zejde z tego, zalacze znow gw i sprawdze raz jeszcze czy to ono faktycznie tak swietnie sie sprawdzalo przy tren+t3+malo kcal.

Jak sadzicie gw moglo mnie dac postowac przy przedzej zajecales po prostu :>

ommy

jak długo leci tren i w jakiej dawce?(długo i duża dawka=spadek wydolności)
odstawienie gw mogło mieć wpływ.
no i 100mcg t3+mało kcal= placek.

Banks

przeciez tren obniza wydolność to normalne, że po odstawienie GW tren przejął włądzę hehe i obniżył CI wydolność. Zarzuć sally albo GW spowrotem.

zapomnijx4

wszystko to samo leci, tylko skonczylo sie gw,
wydolnosc padla na leb i szyje kompletnie
bardzo ciekaw jestem czy faktycznie to tak wiela zasluga gw byla
bedzie dostawa to od razu 30mg poleci na test ;))

Banks

GW sporo daje naprawde! Wiem po sobie, lecz ja akurat dobrze znosze skutki trena, ale wiekszosc wlasnei narzeka na wytrzymałość tlenową.

tumi

kuzwa ,takie wlasnie posty sie pisze jak sie idzie spac o 4 rano :)

tumi

Cytat: Pan Koksik w Październik 30, 2016, 10:47:49 AM
50mg i bedziesz zadowolony :)

potwierdzam ;D ..wlasnie placze w poduszke bo skonczylem wczoraj cykl na 50mg/ed Fury-zrobilo robote jak cholera..zadnych sajdow odczuwalnych itp....napewnowroce do niej -mysle ,ze poleci teraz zestaw anaboliczny od SA i wroce cos na ksztalt SV+Epi albo Fura  8)

ps na GW trzeba robic zapisy czy bedzie wystarczajaca ilosc na magazynach?

Pan Koksik

Laminator

Cytat: tumi w Październik 30, 2016, 01:23:28 PM

potwierdzam ;D ..wlasnie placze w poduszke bo skonczylem wczoraj cykl na 50mg/ed Fury-zrobilo robote jak cholera..zadnych sajdow odczuwalnych itp....napewnowroce do niej -mysle ,ze poleci teraz zestaw anaboliczny od SA i wroce cos na ksztalt SV+Epi albo Fura  8)

Wcinaj anaboliczny.Jestem bardziej zadowolony niz z SV;d.Jedyba przewaga SV jak na razie to schodzact fat

porq

Cytat: Laminator w Październik 30, 2016, 04:39:19 PM
Cytat: tumi w Październik 30, 2016, 01:23:28 PM

Wcinaj anaboliczny.Jestem bardziej zadowolony niz z SV;d.Jedyba przewaga SV jak na razie to schodzact fat

Anaboliczny jesz w trakcie RAD + SV czy po?

Laminator

Jem po cyklu rad+sv,wszystko masz w moim dzienniku