SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 1
  • Guests: 39
  • Total: 40
  • bjalyy

PH + SARM etc. Środki Specjalne

Zaczęty przez Pan Koksik, Lipiec 03, 2015, 01:02:31 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

dil

Sarmy beda w kapsach czy w plynie i najwazniejsze kiedy ?

Patryk

Czy T3 już jest? W jakiej cenie?
Kod rabatowy 7% na Muscle-Zone "doktordzik"

sportacademy

Jest pan Koksik mixuje zacier i po srawdzeniu trafi do obiegu.

Cenę niestety On musi podać ja jestem za krutki w tym temacie.

adramel

Cytat: Pan Koksik w Grudzień 11, 2015, 10:30:07 AM
Nie ma u nas tabletek, sa kapsy :)
Pytanie takie bardziej chyba retoryczne... Jak wysypie zawartość kapsa do wody, albo od razu na język to też zadziała?
10mg do dużo, szczególnie na początek i chciałbym podzielić zawartość przynajmniej na 2 porcje.

Pan Ziółko

Jasne, że zadziała :) Sam tak robię z salem, szybciej odpala znacznie, ok 15-20 minut już czuć działanie.

adramel

Cytat: Pan Ziółko w Grudzień 16, 2015, 02:09:34 PM
Jasne, że zadziała :) Sam tak robię z salem, szybciej odpala znacznie, ok 15-20 minut już czuć działanie.
A orientujesz się może czy mozna zrobić tak: rozpuścić np 2 kapsy w wodzie i popijać sobie powoli przez cały dzień? Czy saly nie straci przez to swojej "mocy"?

sportacademy

Dodawałem do Coca-Coli i po 4 h jazdy sobie to popijałem z tym ,że na jedną godzinę przd jazdą brałem 5mg Saly.
Działało ok więć może i u Ciebie się sprawdzić.

Pan Koksik

Nie wiem, czy to ma sens,  jesli srodek ma okres poltrwania ok 8h. Moim zdaniem 1 tabs to nie jest duzo, to nie clen, samopoczucie na salu jest super, humorek dopisuje i nie trzesie ;)

adramel

Jak 8h to faktycznie niepotrzebnie cuduje. Na razie popijam sobie pewnie z 5mg już we mnie. Coś tam klepie;)
Tylko pakowanie zawodzi. Kilka tabletek rozgniecionych przez poczte, wszystko zasypane prochem.

Pan Koksik

Tak, będzie zmiana już od nowych dostaw, inne koperty i szukamy normalnych opakowań do naszych produktów, ale pewnie i ceny pójdą przez to do góry.

tommy

babelkowe koperty powinny dac rade, zeby sie kapsy nie rozpadaly.

hajduk

Pany, T3 testowałem wczoraj i dziś, przy 25 mcg jak to przy T3... czuć słabo, lekkie ciepło w brzuchu, ale po 50mcg już czuć intensywne działanie, głód psychiczny, przejdę się po schodach tętno się podnosi i jak bym miał zacząć się pocić. Dodatek do hgh będzie jak ta lala. Zobaczymy, jaki wynik wyjdzie, bo zrobiłem z resztą hormonów  8)

Orientuje się ktoś, jak przy peptydach, ipa, ghrp + cjc, wyglada suplementacja T3, wypadało by jak przy hgh?

hajduk

Badanie po T3 wyszło mi ponad 5 pg/ml, norma do 3.44, także spoko.

Pan Koksik

Wynik prawidłowy, jak na 25 mcg, bo chyba tyle brane było tak?

Upomnij sie o rabat przy kolejnym zamówieniu. Jak byś mógł to wstaw zdjęcie wyników.

sport_hamburg

Hajduk sorry ze się tak przyczepie.ale takie wyniki to ...
wypadałoby jakies foto kartki z wynikami wrzucić