SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 1
  • Guests: 34
  • Total: 35

PH + SARM etc. Środki Specjalne

Zaczęty przez Pan Koksik, Lipiec 03, 2015, 01:02:31 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Pan Ziółko

Im lepszy profil lipidowy tym mniejsza ilość syfków, ze względu na regulację lipidów przez GW.

sport_hamburg

Cholesterol miałem super a mimo to syfilo już od drugiego dnia na GW. Więc to nie reguła. Tylko że te na GW to nie syfy a jakieś guzki podskórne

MatiPK

CR lub ZW i burak na mnie świetnie działał na wydolność

Przemek_G

U mnie enduro i burak i na prawde jest poezja :) Jeszcze niech GW się wkręci tylko :D

salvador5000

Cytat: Przemek_G w Styczeń 26, 2017, 02:05:44 PM
U mnie enduro i burak i na prawde jest poezja :) Jeszcze niech GW się wkręci tylko :D
Ponoć GW na wydolność działa od pierwszej porcji. Daj znać jak ten twój zestaw enduro+burak+GW działa na wydolność. Jestem zainteresowany tym GW pod wydolność :)

Incub

Cytat: salvador5000 w Styczeń 26, 2017, 04:00:58 PM
Cytat: Przemek_G w Styczeń 26, 2017, 02:05:44 PM
Ponoć GW na wydolność działa od pierwszej porcji. Daj znać jak ten twój zestaw enduro+burak+GW działa na wydolność. Jestem zainteresowany tym GW pod wydolność :)

GW pod wydolność wymiata. Potem przerzuciłem się na enduro i było słabo w porównaniu do GW ale wiadomo, to inna liga.

Fabian

Mam pytanko, kończę Enduro + Burak a lada dzień przeskakuje na GW + SV, oczywiście już posiadam te forumowe specjały ;) , czy do tego jest zalecana dodatkowa jakaś suplementacja. Gdzieś czytałem o większej ilości omega3. Jeśli tak to ile? Sam stosuje: omega3, D+K, Bcomplex, kreatyna, beta-alanina, bcaa, glutamina. Dieta ogarnięta pod sport wytrzymałościowy.

Pan Koksik

Standarowo 5-10g O3.

Kreatynka 2x5g, i w sumie tyle.

Fabian

Cytat: Pan Koksik w Styczeń 27, 2017, 11:35:45 AM
Standarowo 5-10g O3.

Kreatynka 2x5g, i w sumie tyle.

Oki, tak zastosuję. Dzięki.

Incub

Cytat: Fabian w Styczeń 27, 2017, 11:29:48 AM
Mam pytanko, kończę Enduro + Burak a lada dzień przeskakuje na GW + SV, oczywiście już posiadam te forumowe specjały ;) , czy do tego jest zalecana dodatkowa jakaś suplementacja. Gdzieś czytałem o większej ilości omega3. Jeśli tak to ile? Sam stosuje: omega3, D+K, Bcomplex, kreatyna, beta-alanina, bcaa, glutamina. Dieta ogarnięta pod sport wytrzymałościowy.

Uważasz, że przy takim zestawie warto jeszcze bete brać? Beta daje radę jak się solo bierze a przy GW-SV i enduro to raczej nieodczuwalne efekty. Czy czujesz, że jednak coś daje?

Pan Koksik

Myślę, że tego nie wie, bo napisał, że dopiero będzie brał Sv i GW  8)

Incub, próbowałeś trenować na wysokim tętnie (90%) z betalaniną i bez niej? ;) Mięśnie są w stanie wytrzymać dużo dłużej. Szybciej się odkwaszaja. Podobnie fajnie działa soda.

Fabian

Cytat: Pan Koksik w Styczeń 27, 2017, 01:01:58 PM
Myślę, że tego nie wie, bo napisał, że dopiero będzie brał Sv i GW  8)

Incub, próbowałeś trenować na wysokim tętnie (90%) z betalaniną i bez niej? ;) Mięśnie są w stanie wytrzymać dużo dłużej. Szybciej się odkwaszaja. Podobnie fajnie działa soda.

;) Dokładnie. Brałem bete solo i uważam że jest to jeden z lepiej odczuwalnych suplementów pod sport wytrzymałościowy. Wiem że działa i stosuje co sezon, zaczynając na 2-3 miechy przed pierwszymi zawodami i suplementuje praktycznie aż do końca września z przerwą w lipcu. Jak ktoś jeździ, czy biega wycieczki to szkoda brać cokolwiek, jednak 300 wattów NP w 1.5h musi być czymś zasilane. Tak czy inaczej, do dopiętego treningu z dietą, warto dodać coś co jest sprawdzone i działa.

Incub

Brałem Bete przez ostatnie 2 sezony ale w poprzednim przestałem brać w połowie sezonu będąc na Gw i nie odczułem żadnego pogorszenia. Stąd moje wątpliwości. Ale stosując samą bete to zgadzam się, że jeden z lepszych supli pod wytrzymałość. Natomiast w połączeniu z innymi , mocniejszymi środkami jak by tracił na znaczeniu. Dodatkowo u mnie dochodzi to, że strasznie nie lubie tego mrowienia :P Co do 300W NP to dla zawodnika 100kg to nic a dla 70kg już bardzo dużo więc same watty niewiele znaczą :P

Vines

Incub - jak nie lubisz mrowienia to podziel dzienną porcję na kilka mniejszych dawek. W działaniu nie będzie różnicy, a unikniesz tego 'skutku ubocznego', do którego swoją drogą organizm po pewnym czasie powinien się przyzwyczaić.

porq