SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 32
  • Total: 32

PH + SARM etc. Środki Specjalne

Zaczęty przez Pan Koksik, Lipiec 03, 2015, 01:02:31 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Pan Koksik

Anapolon plus metka przedtreningowo i MK do tego.

Tresor

Koledzy moze być takie połączenie: SuperVar + GW? Taki support przed SAA?

Pan Koksik

Pewnie, czemu nie, tylko po co jako support? Daj testo plus Sv i gw, bedzie fajniej.

Tresor

Bo chce cypio zacząć w lipcu i pociągnąć do konca roku:)  Ja tylko taka kosmetyka;)

Pan Koksik

Tresor

Zblokuje mnie to bardzo lub podniesie Estro? Coś na estro też trza z tym brać?

Damian

Cytat: Tresor w Maj 07, 2017, 12:25:26 PM
Koledzy moze być takie połączenie: SuperVar + GW? Taki support przed SAA?

Brałem sv bez podkładu, moim zdaniem glupota. W połowie cyklu pomimo wzrostu siły spadek libido i samopoczucia, pct też normalne lepiej bo długo dochodzilem do siebie.

Pan Koksik

Cytat: Tresor w Maj 07, 2017, 01:29:43 PM
Zblokuje mnie to bardzo lub podniesie Estro? Coś na estro też trza z tym brać?

Jak wchodzisz na testa to po co się blokiem przejmować? :) SV nie aromatyzuje.

r90

tumi

wlasnie idzie do mnie paka z MK,zdam relacje..bedzie lecialo 3 miechy coonajmniej 30mg/ed  8)

Lemmy

tumi

Cytat: LemmyKilmister w Maj 07, 2017, 10:49:48 PM
tumi z czym będzie leciało ?
epi,gw,osta i ziolka  ;) ..najpierw jedna paczka MK solo(adaptacyjnie ;) ) a potem juz polacze z epi ...

salvador5000

Niestety muszę wskoczyć na antybiotyk. Obecnie jade GW. Są jakieś przeciwwskazania czy można lecieć razem z doxycykliną?

Slaine

Cytat: tumi w Maj 07, 2017, 08:45:08 PM
wlasnie idzie do mnie paka z MK,zdam relacje..bedzie lecialo 3 miechy coonajmniej 30mg/ed  8)

Elegancko,jadłem 4 miechy po 30mg ed do tego dwa opakowania zestawu anabolicznego plus dwa opak Testo Up (booster testosteronu klasyczna wersja) i nie bylem nigdy lepiej zadowolony.Masa,siła i regeneracja jak w bajce.

Ciągnąłbym dalej mk ale z pewnych przyczyn musiałem odpuścić mocne treningi a taki bogaczem nie jestem by trenować na pół gwizdka i lecieć suplementację  :P

Dodam jeszcze ,że po odstawieniu mk czułem go jeszcze jakieś 5-6 tyg ,ssanie na żarcie,dobra regeneracja i rzecz jasna rozmiary pomimo ciotowskich treningów  :P

Pan Koksik

Cytat: salvador5000 w Maj 08, 2017, 09:25:02 AM
Niestety muszę wskoczyć na antybiotyk. Obecnie jade GW. Są jakieś przeciwwskazania czy można lecieć razem z doxycykliną?

Jeśli są to nieznane ;)