SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 33
  • Total: 33

PH + SARM etc. Środki Specjalne

Zaczęty przez Pan Koksik, Lipiec 03, 2015, 01:02:31 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ommy

dorzuć testosteron i lecisz dalej. pilnuj estro, prl i będziesz zadowolony.

eltoro

Problem w tym że po pierwsze nie mam dojścia, po drugie kobieta by mnie wyrzuciła jakby zobaczyła. Także ta opcja odpada...
Może Pan Koksik coś by zaradził?  ::)

Lemmy

Jak kocha to wybaczy ... z resztą już coś tam bierzesz więc w czym problem ?

eltoro

Brak dostępu i środków ☺️ czy jakieś ziółka poprawią sytuację?

Pan Koksik

A po czym takie wyniki masz? To normalne Twoje wyniki? Leciała osta 20mg?

Jeśli samopoczucie ok, to bym się nie przejmował, bo i tak wrócą podczas cyklu na takie wartości.

eltoro

Nie, nie 20mg,osta leciała 10mg ed i GW 20mg ed. Nic więcej. Lecę SV nie przerwałem nic. Osta off na 1 tydzień. Pan Koksik bo na cypio jeszcze za wcześnie jak na taką sterydową dziewice jak na nie? Lepiej SV solo i osta pro zdrowotnie, tak? ☺️ mnie też zdziwiły te wyniki, ale czuję się dobrze, moje libido mnie przeraża...

Pan Koksik

Raczej od Cypio to powinieneś zacząć przygodę :) Najzdrowsza rzecz.

eltoro

Tylko boje się trochę na necie brać na tych stronach o końcówkach cc i co czy euro-.... nie wiem co tam jest, mógłbym nawet doinwestować do tego, tylko czy dam radę później się odblokować rzeczami z forum? Bo tam 150 zł będę miał więcej na zabawki tylko jeszcze jakieś pewne źródło by się przydało... 1 amp by mi chyba starczyło z 250mg/ml...

Lemmy

1 amp  ;D ;D ;D ;D ;D

Oj Panie, Ja dam dobrą radę - na chwilę obecną trzymaj się z dala od dopingu bo jeszcze nie nadszedł czas

Pan Koksik

Cytat: LemmyKilmister w Maj 16, 2017, 04:49:37 PM
1 amp  ;D ;D ;D ;D ;D

Oj Panie, Ja dam dobrą radę - na chwilę obecną trzymaj się z dala od dopingu bo jeszcze nie nadszedł czas

Coś w tym jest, ale to aktualnie podejście ludzi niestety.
Najpierw wiedza, potem doświadczenie, żeby w razie wu mieć umiejętność poradzić sobie z pewnymi kwestiami.

Kolego Eltoro - nie gwarantujemy, że uda Ci się odblokować suplementami ziołowymi, bo nie wiemy skąd nawet takie wyniki badań u Ciebie.

Jeden amp to na miesiąc :) A wchodzić na cypka na miesiąc to jak iść do agencji całować się z panią  8) Liźniesz, ale nic nie poczujesz :)

Lemmy

No dokładnie, ludzie poczytać trochę, aby podstawy były  ;D

eltoro

@LemmyKilmister
Tak wiem wiem, czytam, dużo, naprawdę, tylko w internecie jest dużo dezinformacji, 1 amp bo wyliczyłem że zanim mi przyjdzie to prawie będę miał 250mg e6d. Sprawdzałem diagram połtrwania cypionatu i chyba przy 5 dniu był już na 40% w porównaniu do dnia 1.wiem że niektórzy via co 3 dni, niektórzy co 6, wszystko zależy od ilości przebytych cykli, ja ze przebyłem ich 0 to myślałem że 250 mg e6d będzie w sam raz na podkład. Napewno wiem jeszcze bardzo mało, ale chcę się uczyć i staram się jak mogę
Nie od razu Rzym zbudowano.

@Pan Koksik

Oki, rozumiem. W razie potrzeby ogarnę co trzeba.

Lemmy

e6d to jest jakiś mostek / trt minimum taka dawka e5d chociaż i tak lepiej jest walić 125mg e3d jak chcesz taką dawkę ( trochę mała, ale popatrzysz sobie na reakcje organizmu )

Pan Koksik

Mostek/TRT na 250 teścia tygodniowo? Chyba jak zbije z 1g i 5 innych środków.

Większość pierwszych, podstawowych cykli to 250mg tygodniowo.

I po co e3d środek, który ma długi okres półtrwania? Raz w tygodniu kompletnie starczy, bo jak ma walić e3d cypio na 2 miesiące to niech lepiej walnie propa do końca cyklu i coś z tego wyciągnie.

Lemmy

Żadnego trena, ani popularnego mietka bym na start nikomu nie polecał dawka enan solo 250mg e5d porobi wystarczająco na start potem najwyżej stopniowo zwiększać dawkę / week ( i nie pisałem tutaj wcale aby dobijać do 2g gram, broń Panie Boże, jak sobie zwiększy częstotliwość np. po 10 tygodniach przejdzie na e4d z taką dawką w zależności od progresu itp. )