SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 32
  • Total: 32

PH + SARM etc. Środki Specjalne

Zaczęty przez Pan Koksik, Lipiec 03, 2015, 01:02:31 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

tumi

salvador5000

Byłem 3 tyg. na GW 20mg ed i wpływu na wytrzymałość - wydolność nie zauważyłem. Przyznam, że tu liczyłem na jakiś plus. Po odstawieniu zero odczucia spadku wydolności. A jestem na dość ciężkich treningach wytrzymałości więc każda zmiana plus- minus byłaby odczuwalna.

Pan Koksik

Często wręcz przeciwnie. Na im wyższym poziomie jesteś te zmiany stają się wręcz kosmetyczne, czujesz, że jest inaczej, ale nie wiesz co się zmieniło.

Druga sprawa mało kto przykłada uwagę do diety dodając pewne grupy środków. Często trzeba zmienić schematy żywienia, stosunek makroskładników itp. bo jedząc to samo i dodając pewne rzeczy niestety, nie wyciągniemy z tego wiele. Wchodząc na 'doping' uczymy się organizmu na nowo.

amatyk

Jadłem różne gw nie tylko od sa i nigdy jakiejś wielkiej różnicy w wydolnośc czy wytrzymałości i nie odnotowałem. Na palenie fatu jednak dzialalo jak należy.

Masownik

Epi bedzie ejszcze dostepne w malych ilosciach  czy juz koniec?

Pan Koksik

Narazie większość supli jest, a jak będzie dalej czas pokaże.

Masownik

do tego waszego epi oslonki typu sylimarol wskazane?

Pan Koksik

Do każdego Epi jest taka sama prewencja, a Sylimarol to nie osłonka.

Conajmniej NAC. Powinien wystarczyć

Masownik

bo chce zrobic male zakupy na dniach epi i myslalem zeby polaczyc z supervarem od was 1 tab tego i jedna tego na porcje..pytanie czy to nei za duzo i czy warto bez podkladu tescia czy lepiej skupic sie na solo epi?

Pan Koksik

1 tab na porcję, czyli ile porcji dziennie? :P

Połączenie bardzo warte uwagi. Tylko odpowiednio do tego podejść :)

Masownik

no po 1 tab tego i tego 3 porcje dziennie wiec 30 mg ed kazdego srodka

Pan Koksik

Dał bym jednak 40 mg SV i 30 Epi, 8 tyg pociągnąć Epi, 10 tyg SV. Fajny cykl ;)

mrz

Pamietam z exe jakies problemy byly, rozumiem ze obecne to juz zupelnie inna, pewna dostawa?

Lemmy

Jak to wygląda z selegiliną tzn. prolaktyną po zaprzestaniu stosowania, bo jak widać na badaniach wszystko fajnie podczas, ale jak to wygląda po zaprzestaniu brania sele ?

r90

Nie ma efektu"odbicia" jeżeli o to pytasz.