SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 39
  • Total: 39

PH + SARM etc. Środki Specjalne

Zaczęty przez Pan Koksik, Lipiec 03, 2015, 01:02:31 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

P4TRYK

Ok. Ja jak najbardziej jestem za na wykonanie badań przed i po jako dowód.

Pan Koksik

Panowie i Panie, zamierzamy wprowadzić 11-oxo. Przy okazji zamówienia RAD i MK przyleciało by do nas trochę tego. Niedługo zaczyna sie sezon redukcyjny, więc przyda się na pewno nie jednemu. Pięknie zbija kortyzol. Ma ktoś jakieś doświadczenia?

Patryk

Brałem 11-oxo razem z 6-bromo jako odblok po teściu i było elegancko. Żadnego hcg, żadnego clomidu. Teraz bym to zrobił inaczej, ale naprawdę było w porządku :)
Kod rabatowy 7% na Muscle-Zone "doktordzik"

mirek07

Koksik a przybliżony termin realizacji na RAD ?

Yurek3

ok 4 tyg inaczej się ne da ,taka logistyka.

Pozdrawiam

Pan Koksik

Panowie zostawiłem Wam PM odnośnie MK i RAD :) Jak ktoś by się zdecydował jeszcze to dajcie znać jak najszybciej ;)

WojTRI

Pan Koksik

Panowie, śmiało można jeszcze się dopisywać na listę. Mamy komplet do zamówienia MK i RAD, ale to nie znaczy, że nie może być więcej :) Im więcej tym lepiej - cena będzie niższa.

wild_head

A jaka cena RAD? Jakie dawkowanie itd? jak było Stare forum to zawsze był ciekawy długi opis środka np ostaryna czy lgd. Może pomyślcie żeby to przywrócić :)

Pan Koksik

RAD 60 kaps 10 mg  150 zł
MK 677 90 kaps x 10mg   po 210 zł

Preorder 50% ceny

Opisy, jak są polskie to chętnie wstawiamy, bo na tłumaczenia trzeba mieć dużo czasu.

http://www.ergo-log.com/sarmradius.html

http://www.ergo-log.com/even-just-a-few-mg-of-rad140-has-anabolic-effect.html

wild_head

Dzięki za odpowiedź :)
A ostaryna jest dostępna? U kogo teraz się składa zamówienia? Kiedyś był mr big teraz u Ciebie?

usasuple

te ceny powyzej to jest preorder 50% ?
czy od tych cen dopiero sie zaplaci polowe? czyli za mk np 105 zl wsumie bysmy zaplacili ?

Pan Koksik

@Wild Head - tak, u mnie. Będzie dostępna razem z MK i RAD.

USASUPLE - Tak, od tych cen płaci się 50%. W sumie nie, w sumie cena jest 210 zł a preorder 50%, potem reszta, jak już będzie na miejscu wszystko. Po prostu nie chcemy zamówić 50g MK a później zostać z tym na lodzie.

usasuple

he ok bo chodzi o to ze myslalem ze 210zl to polowa ceny za mk  czyli 420 za calosc ;)
to mi sie max drogo widzialo wlasnie bo inne marki do 300 zł sprzedaja :) ale jak 210 za cale opakowanie to cena jak najbardziej spoko i sporą konkurencje tym zrobicie innym marką ;)

Koksik a co myslisz nad polaczneiem 30mg mk przez okolo 3-4 miesiace a do tego np w 4 tygodniu dolozyc 40mg superdrolu badz innego anabolika na okres ilus tygodni ? jak to widzisz bo wiadomo samo hgh nie dziala super ale po dolozeniu innego anabolika juz jest petarda :) 
jezeli dobry pomysl nasunolem to zaproponuj jakis cyklon z waszych np produktow tutaj glownie to pewnie sporo osob z tego skorzysta gdyz sam mysle nad okolo 4-6 mieszkow mk ciagnac i w miedzyczasie dolozyc jakies anaboliki do tego ;) jestem ciekaw co sie po tym ze mna stanie gdyz na samych anabolikach wiem jak moj organizm dzialal i jakie efekty mialem ;)

wild_head

@Koksik a jaka cena ostaryny? Jaka dawka na kaps? Czy będzie dostępna w płynie?  A LGD jaka cena i dawka? Pozdrawiam