SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 33
  • Total: 33

PH + SARM etc. Środki Specjalne

Zaczęty przez Pan Koksik, Lipiec 03, 2015, 01:02:31 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

MatiPK

LGD lepiej 2x dziennie czy całość na jedną porcje? ;)

Pan Koksik

Pan Koksik

Magazyn w UK działa już z pełną gotowością, także śmiało można bezproblemowo zamawiać :) Jak widać po informacjach napływających od userów deklarowany czas wysyłki paczek trzyma się kupy!

Pamiętajcie, że koszta wysyłki się nie zmieniły, a wręcz przeciwnie - niedługo możliwe, że produkty będą tanieć, ponieważ zamawiane partie produktów są coraz większe! I to wszystko dzięki Wam - Wy dla nas to i my dla Was!

bziummuzib

bardzo mocna pompa jest na epi? da się pobiegać sprinty, zrobić kompleksy sztangowe, bo również chce zadbać o wydolność?

Pan Koksik

Na 20mg normalnie robie sprinty. Przy 30 koncowka juz ciezsza, piszczele czuc.

Pan Koksik

Śmiało. Lepiej, niż ładować antydepresanty.

porq

Fuckmaster

Planuje wejść na cykl SV + MK677, ktoś stosował podobne kombo? Czy jest sens wogóle stosować dodatkowo MK bez teścia?

tumi

Cytat: Fuckmaster w Lipiec 11, 2017, 12:21:07 PM
Planuje wejść na cykl SV + MK677, ktoś stosował podobne kombo? Czy jest sens wogóle stosować dodatkowo MK bez teścia?
koncze 3 miesiac MK677(30ed)+Epi(30ed).....Epi weszło elegancko,co do MK677,napewno wplywa na regeneracje,nic mi nie strzela,grucha w kosciach,4 treningi FBW-ciezkie wchodza elegancko..dodatkowo na "podniesienie"tescia mam zestaw Tongat+Maca..sprawdz sie tez super...szkoda,ze Mk677 takie drogie bo mysle,ze jednak stosunek ceny o profitow uzyskanych jest nieoplacalny-co nie zmienia faktu ,ze dziala w/g mnie  ::)

Pan Koksik

Działa bardzo fajnie. Stawy są mocno uwodnione i nie można mówić o małym efekcie, szczególnie przy dużym wzroście siły - stawy zachowują bardzo dobrą kondycję mimo dużych przeciążeń. Dodatkowo przy robieniu masy mięsień uzyskuje fajny efekt 3d. Jako dodatek - super.

Nawet spec od robienia siły aka Laminator wspominał o tym, warto zajrzeć do jego dzienniczka.

bziummuzib

ile wcześniej wrzucić epi od zakończenia masteronu, by sie fajnie zagryzły ew. stestować combo 2 tyg na końcówce? :D

Fuckmaster

Cytat: tumi w Lipiec 11, 2017, 01:25:45 PM
Cytat: Fuckmaster w Lipiec 11, 2017, 12:21:07 PM
koncze 3 miesiac MK677(30ed)+Epi(30ed).....Epi weszło elegancko,co do MK677,napewno wplywa na regeneracje,nic mi nie strzela,grucha w kosciach,4 treningi FBW-ciezkie wchodza elegancko..dodatkowo na "podniesienie"tescia mam zestaw Tongat+Maca..sprawdz sie tez super...szkoda,ze Mk677 takie drogie bo mysle,ze jednak stosunek ceny o profitow uzyskanych jest nieoplacalny-co nie zmienia faktu ,ze dziala w/g mnie  ::)

Jak oceniasz efekty masowe/siłowe w stosunku do skutków ubocznych? Jaki odblok robiłeś?

Samael

Mam taki problemik... Lecę na tutejszym Epi 3x10 mg dziennie. Nie mogę dobrze zrobić aero na bieżni, bo po 10-15 minutach jest mega pompa na łydkach :D Ledwie daje radę 20 minut. Co poradzicie? Tauryna? Ważę 85,5 kg

MatiPK

Ma ktoś pojęcie jak się ma ostaryna do kondycji stawów na winstrolu?

Pan Koksik

Cytat: Samael w Lipiec 12, 2017, 11:47:29 PM
Mam taki problemik... Lecę na tutejszym Epi 3x10 mg dziennie. Nie mogę dobrze zrobić aero na bieżni, bo po 10-15 minutach jest mega pompa na łydkach :D Ledwie daje radę 20 minut. Co poradzicie? Tauryna? Ważę 85,5 kg

Powinno przejsc. Ile czasu juz lecisz? Rolluj duzo i rozciagaj na biezaco.

Cytat: MatiPK w Lipiec 13, 2017, 07:07:05 PM
Ma ktoś pojęcie jak się ma ostaryna do kondycji stawów na winstrolu?
W duzej mierze dieta odgrywa role. Ostaryna radzi sobie niezle. Kwestia organizmu, dawki i formy wina.