SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 46
  • Total: 46

PH + SARM etc. Środki Specjalne

Zaczęty przez Pan Koksik, Lipiec 03, 2015, 01:02:31 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Fuckmaster

Utrzymywanie farmakologicznie prolaktyny na praktycznie 0 poziomie przez jakiś czas jest ok ale na dłuższą metę nie polecam zwłaszcza jeżeli ktoś ma jej poziom w normie.

tiamos

Jak się temat kręci wokół prolaktyny to dorzuce pytanko. Do jakich granic dążyć z prolaktyną na cyklu. Leci test + p-mag + mk. Prolaktyne narazie zbijam wit b6 300g ed. Przez tydzień z 45 zeszło do 28 przy normie do 15. Przy okazji estrogen zbijam symexem pierwsze dwa dni po 1 tabl i później  0.5 tabl eod i zeszło z 240 do 30 przy normie do 42. Myślę że estro ok i dam 1 tabl e3d a prolka jak za tydzień/dwa nie zejdzie to dokupie PB. Może tak być?

Pan Koksik

Może. Na Mk prolka zawsze w górę leci, szczegolnie na poczatku.

A i te 300g b6 to trochę duża dawka  8) Droga sprawa  ;D

A tak na serio te 300mg to spora dawka. Tym bardziej, ze b6 jest upchana wszedzie i moze siasc koordynacja np. Celuj jednak w niskie dawki PB. Moim zdaniem wyjdziesz na tym lepiej ;)

tiamos

He no tak 300g ... nie zauważyłem. Dzięki za odpowiedź za niedługo uderze BP

tiamos

He to już ta koordynacja siada. ;) Oczywiście PB a nie BP

Mariano8777

Panie Koksik jak widzisz dodanie CJC -1295 do mk 677 w celu unikniecia wyrzutow i tych pikow aby byl staly poziom i jak bładze to prosze o Pomoc w tej kwestii  :) :)

kenioosd

Panowie, coś na zbicie estro. Sport academy niczym nie dysponuje?

Mariano8777

Bylo fajne exe i juz raczej nie ma  :(

Incub

Mam już końcówkę GW które lecę 4 msc i czuje, że mocno nasycone receptory bo nie widzę działania a w weekend mam ważny start. Mogę zarzucić 30 lub 40mg czy to nic nie da?

Pan Ziółko

Możesz. Sprawdz dzien wczesniej tylko.

Incub

Incub

Cytat: Incub w Sierpień 04, 2017, 09:10:29 AM
Cytat: Pan Ziółko w Sierpień 04, 2017, 09:05:23 AM
Możesz. Sprawdz dzien wczesniej tylko.
Tak zrobie, dzięki :)

Albo miałem dzisiaj jakiś gorszy dzień albo 30mg nie sluży mi bo po treningu aż do wieczora łeb mi pękał i w ogóle jakbym miał podwyższoną temperaturę bo pociłem się jak wieprz ale aż mi się wierzyć nie chce by 10mg więcej robiło taką różnicę.

A Sally 20mg naraz robi różnicę w stosunku do 10?

nosfek1983

20mg Salbutamolu na raz to Cię wytrzepie niemiłosiernie, nigdy nie przekroczyłem 12mg.

Samael

Siema, nada sie Supervar solo na redukcję? Myślałem o 50mg dziennie, tak ze 2 opakowania. To jest metylowane? Bo wątroba już u mnie dostała :D Wiem że coś na stawy do tego koniecznie.

Pan Koksik

2 op, 50 mg to 40 dni cyklu. Bez sensu ;)

Wszystkie orale są estryfikowane, metylowane, bo to ochrona przed rożłożeniem w kilka minut. Są metyle i metyle ;)

SV jest lekki, solo się nadaje, ale chociaż na 8 tyg.