SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 60
  • Total: 60

PH + SARM etc. Środki Specjalne

Zaczęty przez Pan Koksik, Lipiec 03, 2015, 01:02:31 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

tiamos

Jeszcze dodam tak od siebie ze ovigil słabo robi. 1250 j. e3d  slabiutko rusza. Spróbuję 2500j.  E3d I zbadam. Mam nadzieje ze ruszy bo nie mam innej opcji k***a akurat teraz pregnyl z apteki musiał zniknąć. Dodam że przy pregnylu 1250 j e3d (apteka)ruszyło ładnie test górna granica.

Lemmy

Sam ci to pisałem żebyś nie robił bo szkoda kasy  :), większe dawki HCG BLOKUJĄ

Torquemada

Fakt, strzeliłem niezłego babola z tym FSH i LH - mea culpa! Tak to jest jak się bezrefleksyjnie cytuje "autorytety". Jądra przecież nie produkują tych hormonów tylko na nie reagują, a przysadka i podwzgórze są zablokowane  :-[

Jeśli to nie problem to ponawiam prośbę o wklejenie na forum porady odbloku dla tiamosa.

Pan Koksik

Skrucha jest, wybaczamy.

Zerknij w temacie, pisałem o tym, jak przygotować jajka pod Sermy. Sprawdzone na milionach.

Korek

Można tutaj dostać czystą efedryne lub ECA? Ktoś jeszcze tego używa?

Dr. Wen Mei

Arturo_

Jest jakiś sens wrzucenia 15mg mk 677 na regeneracje przed snem tak długoterminowo?

Pan Koksik

Można, ale szkoda produktu trochę. Spora różnica między 15 a 30, powyżej 30 już różnice jednoprocentowe, ale do 30 spore przeskoki między mg.

Arturo_

Kusi mnie po nowym roku spróbować tylko teraz do końca roku redukcja  ;D I myślałem o 15 mg z uwagi na retencje i apetyt którego po tym akurat się obawiam ;D
   I ewentualne połączenie z epi ma jakiś sens?

Pan Koksik

Każde połączenie ma sens. Wszystko jest kwestią diety.

Apetyt po MK znika u większości między 2-4 tygodniami. Rzadko kiedy utrzymuje się dłużej :)

MatiPK

Pan Koksik

Bez problemu. Kolezanka zajadala Mk 30 + Oste 10mg i bylo ladnie, potem oste na LGD zamienila i bylo jeszcze lepiej ;)

Arturo_

A co z tym cjc do mk 677 wkońcu jest niezbędne czy zbędne?L dopa + hupercyna a ma jakąś synergie .Ja widziałbym obowiązkowo pramipeksole do tego :)

Pan Koksik

Fajny dodatek, ale bez przesady ;)

Prami w ciągu pierwszych miesięcy MK jak najbardziej za.

Korek

Po jakim czasie przyjmowania yohy należy zrobić przerwę? Jak długo ona powinna trwać przed kolejnym cyklem yohy?