SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 60
  • Total: 60

PH + SARM etc. Środki Specjalne

Zaczęty przez Pan Koksik, Lipiec 03, 2015, 01:02:31 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

MatiPK

GW, kiedy brać? Jedna dawka? Dzielić? Przed treningiem?

Thiasos

Cytat: MatiPK w Luty 08, 2018, 09:04:36 PM
GW, kiedy brać? Jedna dawka? Dzielić? Przed treningiem?

Ma okres półtrwania 20-24h,więc jedna z rana. Nie doszukałem się jeszcze info jak żarcie wpływa na farmakokinetykę i biodostepność.

bankspg

Hej wszystkim.
Wracam po dłuższej przerwie.
Leci enan e4d leciutko nie ma co szalec. Treningi 7x w tyg (5x siłka 2x boks)
Nie wyrabiam z regeneracją. Dieta typowo pod rekomp/rzezbe. Rotacja weglami.
Teraz pytanie bo juz nie pamietam MK przyda się w okresie redukcyjnym - wiem ze wywala wode bo juz bralem MK i GH (przy GH to mija po 2-3tyg) jak z MK? No i GW czy połączenie z MK będzie zadawalające mnie. Mk planuje leciec 6 miesiecy GW mysle max 2 miesiace. Wiadomo z czasem dojdą również inne suple T3 master oxa etc. Pytam naprawdę ogarniętych osób. Pozdrawiam :) zdrówka.

Pan Koksik

Witam,

kwestia jakiego typu jest to redukcja, jeśli dosyć ostra jazda, mocno obcinasz kalorie to przyda się chociażby ze względu na regenerację, która będzie daleko z tyłu.

Woda wodą, bardziej martwił bym się o apetyt. Niektórzy mają z tym problem, ale np. jak masz treningi 2-3x dziennie - wrzucał bym bez zastanowienia, do tego jak leci w tle jakiś stuff, oral, i tak zabije apetyt, a do tego spalacze to już w ogóle, szczególnie te z geranium.

bankspg

Trening raz dziennie. No cóż redukcja ostra. Muszę wrócić do tego co było żył etc. Martwię się właśnie o ta wodę. Co do apetytu mam sposób na to także nie ma problemu.
To jak polecacie czy nie?

Thiasos

Woda Ci redukcji nie zahamuje jedynie zamaskuje efekt, ale wiesz co robisz, więc będziesz umiał tego pilnować. Woda usprawni Ci regenerację, zabezpieczy stawy, a jak zrobisz swoje, zmniejszysz ilość wysiłku ostawisz Mk to i pojawi się ta ostrość.
Nie ma sensu trzymać wysuszenia na całej redukcji, bo to jedynie utrudnia.

bankspg

Czasowo z Gh 2-3 tyg wodę trzyma. Mk dłużej? Ja chce lecieć mk 6 miesięcy

Arturo_

Jest sens dodać sam impamorelin do cyklu tak 300mcg przed snem na regenerację stawy itd przy winie.Bez cjc i do tego dodać bpc pro zdrowotnie bez tb500 i tak lecieć z3 miesiące ?

Pan Koksik

Cytat: bankspg w Luty 09, 2018, 10:44:19 AM
Czasowo z Gh 2-3 tyg wodę trzyma. Mk dłużej? Ja chce lecieć mk 6 miesięcy

Podobnie.

Cytat: Arturo_ w Luty 09, 2018, 12:11:01 PM
Jest sens dodać sam impamorelin do cyklu tak 300mcg przed snem na regenerację stawy itd przy winie.Bez cjc i do tego dodać bpc pro zdrowotnie bez tb500 i tak lecieć z3 miesiące ?

Celował bym w MK. Dajesz rano porcję i nie bawisz się w w kilka shotów, odstepy od posiłków, tylko działa kiedy może.
BPC nie wolno dawać dłużej niż 6 tyg.

Arturo_

Ewentualnie mk 677 rano impamorelin tylko na noc 1x i tez bez cjc ?

ramirez

ta senność na pramipeksole z czasem się normuje ?

sport_hamburg

U mnie tym razem syfy na 20mg GW przez pierwsze 2tyg się pojawiały, od trzeciego tyg się uspokoiło już. Podobnie że spaniem, na początku budziłem się ok 4-5h i musiałem się męczyć przysypiając do 7h. Teraz już jest w normie że snem

Zark

Bóle brzucha, uczucie wzdętego brzucha na SV w 5-6 tygodniu u kogoś się pojawiały? Jak sobie z tym radzić?

MatiPK

Na siłę rad czy lgd? Lgd już brałem byłem zadowolony w dawce 10mg! Siła i ubicie do przodu. Jak tutaj sprawdza się rad140?

Zamotrk