SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 50
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online

PH + SARM etc. Środki Specjalne

Zaczęty przez Pan Koksik, Lipiec 03, 2015, 01:02:31 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

MarinerCf

Reprezentant to jest jednak roztropny gość. Dobrze prawi.

Czeperson

ok.
FSH 6,2 norma 0,95 - 11,95
Profilaktyka 11,85 norma 3,46 - 19,4
LH 2,51 norma 1,14 - 8,76

Fuckmaster

Te 150 tabs mety już dawno wyparowało. Słabych wyników hormonalnych raczej szukałbym gdzieś indziej.
Ile ważysz? Może jesteś po prostu niedożywiony? Wyniki masz takie jakbyś jadł dziennie po 1500 kcal.

LH nie jest w normie. W Twoim wieku powinno być pod górną granice i stąd też niski test całkowity.

Pytanie co skłoniło Cie do zrobienia badań skoro piszesz że czujesz się dobrze?

Czeperson

Chciałem spróbować wejść na oste i epi.
Ogólnie miałem 6tyg chorobowego, spałem więcej ok 8/9h dzień krótszy.
W marcu skończyłem redukcję z jakieś 3 miesiące z 83 na 70kg, miałem wtedy kcal jakieś 1800DNT i z 1900 w DT, teraz było jakieś 2500/2600kcal i nie dodawalem za dużo przez te wolne.
Dziś zacząłem pracę więc dodałem z 200/300kcal. I chciałem co.tydzień dodawać żeby dojść do ok 3500.
Może to wina w diety, tak jak mówicie. Cały czas się uczę, ale nie sądziłem, że zrobienie sobie takie kuku.

Fuckmaster

Zajechałeś się na tych kaloriach a wyjscie na prostą wymaga czasu. Jak będziesz po 3miesiącach na minimum 3tys kcal powtórz wyniki ale według mnie to załatwi sprawe.

Niestety taka jest redukcja. Test zawsze nisko jeżeli nie jesteś na bombie.

Czeperson

Ok, dzięki wielkie.
A gdybym wjechał na bombę teścia solo i zrobił porządny odblok? Jest to jakieś wyjście, czy lipa?

Fuckmaster

Zacznij po prostu jeść (zdrowo), to będzie najlepsza bomba testosteronu dla organizmu.
Na chamskim żarciu jak nie jesteś na bombie to hormony jeszcze mocniej dostaną po dupie niż na redukcji.
Poza tym jeżeli nie czujesz żadnych negatywnych aspektów to po co mieszać w hormonach?

Nigdy nie leczy się papierka i cyferek tylko człowieka i dolegliwości.

Jeżeli już to zacznij od ziół z SA, boostery testa typu TheSting, ZBT.

Czeperson

Jem zdrowo, waże składniki. warzywa w diecie są. na bombę kiedyś i tak chciałem wejść, ale jeśli mówisz, że teraz w nie jest dobry moment, to posłucham kogoś kto ma większą wiedzę. The Stinga mam w chacie, to dzisiaj w zaczne szamac.

Pan Koksik

Moim zdaniem - wejdź na bombę. Po co robić porządek w organizmie, a następnie robić bałagan? Wydasz pieniądze na doprowadzenie siebie do punktu wyjścia, po czym zbijesz wszystko znowu do zera. Wydasz kase, zmęczysz się, a tak.. zrób sobie cykl, zrób odblok. Będziesz zadowolony.

Fuckmaster

Tak, jeżeli kiedyś i tak chciałeś wejść na bombe to nie ma sprawy, tak jak pisze Pan Koksik.
Myślałem że ma to być sposób na naprawę aktualnej sytuacji.

Kabaś

jak myślicie insu lean 2x1 kap wyjdzie podobnie jak 3 kaps berberyny np firmy kenay ? wydaje mi się ze chyba lepiej samą berberyne dać w większej dawce jesli chodzi o uwrażliwienie tkanek i stabilną glikemie przez cały dzień
ale usłyszałem też coś takiego że natura działa najlepiej w synergii czyli własnie taki insu lean

schodze z metforminy bo juz pozbyłem się IO i chciałbym teraz coś oprócz GW jeszcze do podtrzymywania wrażliwośći przez okresy masowe

eltoro

Witam Panowie. Tutaj najnowsze badania, od 3 dni już jestem na dawce 50 mg ed clomidu, wcześniej leciało 100 mg ed, jak długo jeszcze ciągnąć taką dawkę?

emdzej88

Odkąd zajadam sv to mam mega bonie, czyżby od wypełniacza w kapsach? Jest jakiś myk na to bo jestem chodzącym plikiem metanu. Dieta cały cZas te same produkty więc to nie to.

Pan Koksik

Tauryna nie powoduje takich dolegliwosci. Wczesniej była maltodekstryna, ktora zostala zmieniona po uzgodnieniu z producentem ze wzgledu na wlasnie tego typu problemy :)

emdzej88

Dzięki,  czyli szukam problemu gdzie indziej  :)