SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 1
  • Guests: 40
  • Total: 41

PH + SARM etc. Środki Specjalne

Zaczęty przez Pan Koksik, Lipiec 03, 2015, 01:02:31 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dragan

Ile dawkować GW ? Póki co zacząłem 20 mg dziennie. Zwiększenie dawki do 30 czy 40 mg ma sens ?

Ress

Witam Panowe. Chciałem zaczerpnać waszych porad. Co bedzie dobre na siłe/suchą mase na pierwszy raz? Myslalem,zeby zapodac zestaw anaboliczny+ kreatyna ,albo Supervar bo widze,ze bardzo jest chwalony ,moze cos innego? dodam,ze nie trenuje tylko typowo siłowo. Treningi silowe przeplatam z wydolnościówkami itp zeby miec tez dobra kondycje. Pozdro i czekam na jakies porady

Pan Koksik

Cytat: Dragan w Wrzesień 03, 2018, 11:32:11 PM
Ile dawkować GW ? Póki co zacząłem 20 mg dziennie. Zwiększenie dawki do 30 czy 40 mg ma sens ?

Jak zacząłeś to pociągnij trochę, a potem myśl dalej. ;)

Cytat: Ress w Wrzesień 04, 2018, 02:31:55 PM
Witam Panowe. Chciałem zaczerpnać waszych porad. Co bedzie dobre na siłe/suchą mase na pierwszy raz? Myslalem,zeby zapodac zestaw anaboliczny+ kreatyna ,albo Supervar bo widze,ze bardzo jest chwalony ,moze cos innego? dodam,ze nie trenuje tylko typowo siłowo. Treningi silowe przeplatam z wydolnościówkami itp zeby miec tez dobra kondycje. Pozdro i czekam na jakies porady

Zdecydowanie GW + SV + kreatyna.

salvador5000

A jakie badania przed i po takim "cyklu" GW SV? Może się skusze zamiast Anabolicznego ;)

Pan Koksik

Takie same, jak przed każdym innym cyklem. Podstawowe hormony , morfologia :)

Fuckmaster

Też bym się chętnie skusił na taki zestaw GW + kreatyna + SV.
Co by wypadało przygotować na odblok?

Sergio140282

Podpinam sie pod pytanie i wiem, ze wiele osob doradzi jeszcze dodac test tutaj....

moim wyborem bedzie sv + gw + test (pytanie ile i jakie estry, cypio moze)?, mysle ze maks 8 tygodni, ktos doradzi?

badania beda robione w przyszlym tygodniu i po cyklu potrzebna pomoc oczywiscie z odblokiem

Pan Koksik

Cytat: Fuckmaster w Wrzesień 05, 2018, 08:49:47 AM
Też bym się chętnie skusił na taki zestaw GW + kreatyna + SV.
Co by wypadało przygotować na odblok?

Badania tydzień przed końcem cyklu i wtedy dopasowujesz odblok. Raczej sam clomid, ale organizmy są różne.

Cytat: Sergio140282 w Wrzesień 05, 2018, 10:54:04 AM
Podpinam sie pod pytanie i wiem, ze wiele osob doradzi jeszcze dodac test tutaj....

moim wyborem bedzie sv + gw + test (pytanie ile i jakie estry, cypio moze)?, mysle ze maks 8 tygodni, ktos doradzi?

badania beda robione w przyszlym tygodniu i po cyklu potrzebna pomoc oczywiscie z odblokiem

Cypio/enan na 8 tyg to jak skończyć imprezę po 50 wódki i powiedzieć, że było grubo  ;D

Jak wskakujesz na cykl z testem to już poleć chociaż te 4 miesiące. Jak bardzo chcesz z testem i krótko to raczej prop lub susta na te 8 tyg. A jak chcesz lżej to wystarczy 250 ui HCG 2x w tygodniu, potem tylko wrzucasz clom i odblok zrobiony ;)

Sergio140282

dzieki,

prawde mowiac to nie myslalem nad testem, ale ciagle czytanie bez testa nie ma sensu...itp

mowisz ze sv + gw bez testa i do tego hcg 2 x tydz? wszystko 8tyg? dla mnie rozwiazanie idealne

Pan Koksik

Jak podasz hcg to test będzie :) To w czym problem? ;)

Sergio140282

pieknie :) teraz tylko badania przed i zaczynamy dzialac...odezwe sie wkrotce po sprzet

Sergio140282

Wyniki sa:

Alat 27,4 U/I (5-41)
Apast 20,7 U/I (5-38)

Prolaktyna 20,8 ng/ml (1.5 -19)
Testosteron 3,9 ng/ml (3 - 10.6)
Estradiol       28.26 pg/ml ( C62)
FSH               3,26 mIU/ml (1.7 - 12)
LH.                 3,28 mIU/ml (1.1 - 7)

Jakies uwagi? Na test wolny badania tez zrobione ale wyniki dopiero za 2 tyg...

Po otrzymaniu wynikow wskakuje na cykl....prolaktyna troche wysoko i test nisko?

Dzieki z gory za uwagi

Pan Koksik

A test wolny Ci nie potrzebny ;)

Prolka do zbicia jedynie lekko, ale jak nie daje oznak życia to bym się nie przejmował.

Szału nie ma, wszystko ładnie symetrycznie względem siebie. Raczej długoterminowa sprawa te wyniki u Ciebie, badałeś jakiś czas temu już?

Sergio140282

Dzieki...

Nie badalem nigdy wczesniej bo nie czulem potrzeby...

Zrobie badania 2 tyg przed koncem cyklu na Sv +GW i wrzuce ponownie...pewnie jakos w grudniu

Lemmy

Sergio - słabe te wyniki, test dolna norma, prl ponad, a Ty chcesz na samo SV + GW wskakiwać, rób jak chcesz, ale jak ci na pw pisałem to nie jest dobry pomysł