SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online

PH + SARM etc. Środki Specjalne

Zaczęty przez Pan Koksik, Lipiec 03, 2015, 01:02:31 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

stranger54

no to też tak próbuję. Czy sarmy mi w tym mocno przeszkodzą?

ommy

Mi test nie przeszkodził,  to sarmy nie powinny.

pan włodzimierz

Witam mam pytanie jak długo można stosować GW w dawce 20mg? 12-16 tygodni może być czy to już za długo?

lasican1

mario5508

Pochwali się ktoś z działania mk-677? Nikt nie stosuje czy co?  :)

Pan Koksik

230 stron tematu, setki opinii. Wystarczy poczytać :)

Arturo_

Ze swojej strony to pare tygodni temu zakończyłem mk 677 , lecialo 3 miech 30 mg ed i tu stąd forumowe.
    Działanie książkowe a poniżej zacznę od minusów stosowania:
-pierwsze 2 tyg + 5-7 kg apetyt nie do pochamowania.
-spadek wydolnosci
-spompowane prostowniki od zwykłych codziennych czynności a przysiady i ciągi to mało realne założenia do wykonania.
-krótki sen czy brane rano czy po poludniu czy na wieczór szybkie wybudzanie sie po 2-3 h .Często uczucie głodu .
+
-nabicie i pompa przez cały dzien
-waga stabilizuje sie po 3 tyg i uczucie głodu do opanowania.
-lepsze czucie miesniowe jak po Radzie 140 troche.
-dobry nastrój pomimo delikatnej zamuly w ciagu dnia
-lepiej przyswajalem kawę i kofeine lepsze pobudzenie
-sila na +

gvs111

Też się wypowiem, myślałem że nie działa biorę 30mg ed od  grudnia. Waga skoczyła o 2kg w przeciągu 2dni.  Przez pierwsze 4 tyg zasypiałem normalnie ale to co pisze Arturo_ wyspany po 3-4h potem się to unormowało i śpię jak wcześniej. Na początku też była lekka zamuła niwelowana kofeiną, w nagłych przypadkach adrafinilem.  Włosy i paznokcie rosną szybciej. Siła, regenaracja na + ale leciało też mk2866 teraz lgd. Z apetytem to może pierwszy tydzień było ostro potem też się unormowało ale biorę do tego metforminę i GW. Nie wiem jak GW ale metformina u mnie strasznie hamuje łaknienie.
Arturo_ badałeś cukier przy mk??

Arturo_

Nie wlasnie nie badałem :/ 2 dni w tyg były na wyższych weglach reszta nisko i tłuszcze z bialkiem.Inaczej może było by na weglach przy mk to na pewno .Brałem tez metformine i gw po miesiącu .Gw napewno uratowało wydolność .Niestety metformina po miesiącu zaczęła powodować okrutna zgage(ludzie skarżą sie po metforninie jak zacząłem przeglądać fora)a do tego wzrost laknienia niestety :/

mario5508

Kabaś

Ale powiedzcie coś o efektach długoterminowych , lepsza regeneracja ?
nabicie lepsze po kilku miesiącach też się trzyma ? , czy tylko na początku jak woda podleje ?

Arturo_

Nabicie się utrzymuje ,woda podlewa 2-3 tygodnie potem schodzi.Regeneracja lepsza ,mniejsza obolałość mięśniowa po treningach.No i samopoczucie dużo lepsze. Lepsza motywacja treningowo-życiowa :) Taki cykl regeneracyjny i ogólnie ze zwyżką samopoczucia w okresie zimowym.Na przyszłość celowałbym z większym już budżetem to dawałbym 4 mg cjc dac do tego w tyg a nie 2 mg,suspension test every day ;D a nie tylko treningowo,i małe dawki gh ale to już wiadomo robi się niezła zabawa dla portfela :)

Sergio140282

Moi drodzy

czytalem wiele na temat GW oraz "tradziku" jaki powoduje....pierwszy raz brane GW w dawce 20mg okolo 3 miesiecy w zeszlym roku razem z supervarem i hcg....potem troche przerwy i 6 tydzien na adapt up, anaboliczny i 20mg gw dziennie....to co sie stalo na moich plecach jest juz poza kontrola...dziwne czerwone bable, ktore sie wcale nie goja i nie sa to jakies pryszcze...pytanie co robic? niby ten stan ustepuje po jakims czasie..zastanawiam sie czy anaboliczny i adapt up nie poteguje tego ?

moze acne zestaw tutaj pomoze? ktos sie wypowie lub zasugeruje cos...dodam ze tylko plecy zaatakowalo

sportacademy

Zmiejszyć podaż węglowodanów do niezbędnego minimum w diecie.

Sergio140282

Dzieki za odp...

Wegle to moje paliwo..trenuje crossfit i jestem na 400g wegli dziennie, czesto ponad 400g..ucinajac wegle musialbym wskoczyc ba tluszczowke co zajmuje jakis czas aby sie przestawic

Rozumiem, ze problem znika po odstawieniu GW?