SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online

PH + SARM etc. Środki Specjalne

Zaczęty przez Pan Koksik, Lipiec 03, 2015, 01:02:31 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

usasuple

i wszystko wiemy ;) nom wasz superdrol naprawde jest malenki ha ;) jak tiktak ;) moze mniejszy nawet ;)

Pan Ziółko

Tak na prawdę im większa kapsułka tym większe koszta. Inaczej ma się to do ziółek, gdzie jest ich pod sam dekielek, a inaczej do sarmów czy PH, gdzie jest główka od szpilki substancji a reszta to wypełniacz :) Większy kaps, większe koszta, większe ceny. U nas nie ma marketingu, jest praktycznie minimalizm, staramy się żeby było jak najlepiej i najniższym kosztem zarówno dla Was jak i dla nas, przy czym staramy się trzymać najwyższą możliwą jakość surowców :)

usasuple

he to super i o to chodzi ;)
pamietam waszego starego superdrola co wyszedl jako pierwszy kiedys  , byly to duze capsy czarno pomaranczowe ;) co praktycznie tych co teraz sa zmiescly by z 4 w siebie ;)

do pillboxu wchodzi wtedy sporo mniej caps a teraz wsypalem w jedna przegrodkę praawie 40 caps superdrolu i mam ponad polowe tej przedzialki wiec roznica jest ;)
dla mnie lepiej wygodniej i wiecej towaru moge zapakowac w pillboxa a nie dokladac co pare dni

sportacademy

Czym większe kapsółki tym większy błąd w czasie procesu kapsółkowania te teraz są size #4 , tam wchodzi ok 120mg czyli jak mamy jakiegoś PH 20mg to muci dojść na jedną kapsółke 100mg wypełniacza ieśli jext większa kapsółka tego wypełniaca musi my coraz więcej i tolerancja blędu zwiększa sie dla tego robiny teraz suple w Koksowni urzywająć kapsółek  o rozmiarze #4.

Pozdrawiam.

usasuple

Panowie pytanko o sarm RAD co to takiego ? ile tego sie je jak dlugo ?
wyczytalem w sieci teksty typu podwyzsza tescia w co mi sie wierzyc nie chce ;)

Pan Koksik

Wszystko jest na forum, wystarczy poszukac :)
Temat walkowany przez ostatnie kilka stron.

http://sportacademy.com.pl/index.php?topic=5.msg1605#msg1605

rua

Po 7 dniach w dawce 5tab.przy wadze 90kg supervar zaczyna działać czyli siła poszła w powtorzeniach o 2, ale wytrzymałość mocno do przodu z kolega jesteśmy zaskoczeni.Polecę tak przez 8tyg.Jeszcze jedno jak robię wiosła to ręce , nogi mogą , ale w plucach przydusza.

Pan Koksik

No niestety, ATP na płuca już takiego wpływu nie ma, jak na mięśnie hehe ;) Dorzuć interwały po treningu jakieś mocne, szybciej się przyzwyczają.

pitero

Paczka na drugi dzień po przelewie u mnie. Błyskawica ;D

sportacademy

jaromkv

Co polecacie na ubicie i twardość, co wspomoże również redukcję? :-)

Marioslaw

Ja wlasnie dalem zapytanie czy paczka poszla, ale odpowiedzi brak ;<

Pan Koksik

Cytat: jaromkv w Styczeń 19, 2016, 05:18:11 PM
Co polecacie na ubicie i twardość, co wspomoże również redukcję? :-)

H drol, supervar lub superdrol :)

Wszystkie to środki jakościowe

bziummuzib