SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,721
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 130
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 49
  • Total: 49

PH + SARM etc. Środki Specjalne

Zaczęty przez Pan Koksik, Lipiec 03, 2015, 01:02:31 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ramirez

Akurat chciałem przetestować do odbloku

Czeperson

Słyszał ktoś może o środku Acetamoren? Lepsze niż MK?

Pan Koksik

Radziłbym poczekać. Dopiero jest 3-4 miesiące na rynku, a kilka osób z USA pisało o dziwnych odczuciach.

Arturo_

Powracam do tematu meldonium i jego ciekawych właściwości, między innymi pomocy przy utylizacji glukozy z tkanek. Przestawienia organizmu ze spalania tłuszczy na spalanie glukozy. I jak w tym wszystkim keto? Ktoś jakieś doświadczenia może?
:)

Dr. Wen Mei

Biorę Meldonium z bardzo dobrym skutkiem ,kilka lat temu byłem na diecie wysoko-tłuszczowej nigdy na keto i nie polecam mózg potrzebuje glukozy i jeśli jaj nie otrzymuje organizm uruchamia tzw. system awaryjny czyli wytwarza ciała ketonowe ,którymi mózg także może się odżywiać ,na diecie cały czas na keto ,żyje się krócej bo odganiam funkcjonuje w trycie awaryjnym ,ale na tłuszczach i niską podażą węglowodanów jest ok.
Co do Meldolium to polecam ,mamy w ofercie.

Pozdrawiam

Ziki

Dieta wysoko tłuszczowa to na jakich proporcjach tzn ile ww jest ??

Dr. Wen Mei

3-2-1

tłuszcz - białko - węglowodany.

Arturo_

Cytat: Dr. Wen Mei w Sierpień 05, 2025, 11:45:46 PMBiorę Meldonium z bardzo dobrym skutkiem ,kilka lat temu byłem na diecie wysoko-tłuszczowej nigdy na keto i nie polecam mózg potrzebuje glukozy i jeśli jaj nie otrzymuje organizm uruchamia tzw. system awaryjny czyli wytwarza ciała ketonowe ,którymi mózg także może się odżywiać ,na diecie cały czas na keto ,żyje się krócej bo odganiam funkcjonuje w trycie awaryjnym ,ale na tłuszczach i niską podażą węglowodanów jest ok.
Co do Meldolium to polecam ,mamy w ofercie.

Pozdrawiam

Dzięki za odp. Z ciekowostek znowu w PL aptekach dostępny mildronate. Będe testował od poniedziałku jeszcze z Łotwy mam💪. Wjedzie kardio z rana na czczo na if na przepelenie glukozy z wieczora😀 Zobaczymy jak wydolność. Narazie rower w górach. Teraz stacjonarny albo spining.

P.s I jeszcze ciekawy środek hypoxen może ktoś słyszał? Pomocny przy przenoszeniu elektronów w łańcuchu oddechowym. Znacząco zwiększa przyswajanie tlenu. Łączy się z ubichinonem więc mocny przeciw utleniacz. I to z kolei sprawdza się super na tłuszczach,,w tlenie" lepiej czerpać z nich energie.

Dr. Wen Mei

Koledzy stosuje od 10 dni SLU-pp-332 i bardzo sobie chwalę utrata wagi i wzrost wydolności i wytrzymałości ,zachęcam do zakupu i przetestowania.

Pozdrawia

Ziki

Zaczynam testy, brałem w kapsach i ogólnie czułem nawet lekkie grzanie i wzrost temperatury po przyjęciu i lekkie pobudzenie ktore nie przeszkadza nawet jak wezme poznym popołudniem

Jaka dawkę dajesz dziennie ?

Ziki

Dodam ze Retatrutide działa książkowo bo baby chca kolejne dawki ;)

mrsandman

ziki2000

Dawki między 2 a 4 mg tygodniowo
Efekt różne bo mowa o wielu kobietach co stosują , bardziej żona ma z nimi kontakt ale jeżeli zamawiają kolejne opakowania to znaczy ze działa
Inaczej schodzi waga u kobiety która waży 70kg a inaczej u kobiety która startuje z wagi 90 kg ;)

Dr. Wen Mei

Mam informacje od chińczyków ,że SPU nie rozpuszcza się w becterial water i w soli fizjologicznej dlatego sprzedawany jest raw material i jeśli sprzedają w ampułkach to może to być fake np. sprzedają jakiś tani peptyd ,przecież 90% tego nie sprawdzi ,ie wie jak sprawdzić ,mnie Wen Mei sprzedała w prochu raw material i stosuje oralnie ,a ona mnie w bambnuko nie zrobi pracujemy ze sobą ponad 10 lat.

W mojej ocenie te 500 mcg to o wiele za mało taką dawkę podawano myszom i może ci co robią w caps. to stosuja taką dawkę. Biorę już około 10 dni i jest progres.

Pozdrawiam

Ziki

Cytat: Dr. Wen Mei w Sierpień 26, 2025, 12:39:43 PMKoledzy stosuje od 10 dni SLU-pp-332 i bardzo sobie chwalę utrata wagi i wzrost wydolności i wytrzymałości ,zachęcam do zakupu i przetestowania.

Pozdrawia

Zapomniałem zapytac czy można brać cały czas powiedzmy pół roku i dłużej czy trzeba robić przerwy ??