SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 58
  • Total: 58

PH + SARM etc. Środki Specjalne

Zaczęty przez Pan Koksik, Lipiec 03, 2015, 01:02:31 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Yurek3

Zostało poprawione na 5mg cena jest jak piszesz na pierwszej stronie tego wątku.Dawkowanie jedna caps na 3h przed startem i następna na 1h-30min przed startem jak nie ma kontroli antydopingowej bo to środek łatwo-wykrywalny w testach antydopingowych.

salvador5000

tumi

Cytat: Pan Koksik w Luty 19, 2016, 09:46:55 AM
Moze dotyczyc ;) tylko paka do Ciebie juz poszla :)
damn it  ;D ,trudno ,nastepnym razem moze..thx..

mulaomar

Sv+test poleci,co byscie jeszcze do tego polecili,np.z sarmow,interesuje dobre nabicie?

mirek07

Panie Koksik, natrafiłeś może gdzieś w necie czy Rad poprzez swoje właściwości neuroleptyczne może jakość wpływać na dyskopatię ? bo obserwuje ciekawą sprawę a nigdzie nie mogę się dogrzebać w necie. Natrafiłem natomiast że Grelina ( MK ) może się okazać dobrym środkiem w stanach zapalnych i zwyrodnieniowych stawów.     

Pan Koksik

Pod nabicie to LGD ;) chyba najlepiej nabija z sarmow, choc Rad tez jest spoko.

Pan Koksik

Cytat: mirek07 w Luty 19, 2016, 12:54:59 PM
Panie Koksik, natrafiłeś może gdzieś w necie czy Rad poprzez swoje właściwości neuroleptyczne może jakość wpływać na dyskopatię ? bo obserwuje ciekawą sprawę a nigdzie nie mogę się dogrzebać w necie. Natrafiłem natomiast że Grelina ( MK ) może się okazać dobrym środkiem w stanach zapalnych i zwyrodnieniowych stawów.   
Nie tyle ghrelina co hormon wzrostu :) na temat radu takich rzeczy nie slyszalem, ale za to na temat ostaryny owszem. Naprawia sturktury kolagenowe natomiast LGD pozytywnie dziala na kosci.

Patryk

Kod rabatowy 7% na Muscle-Zone "doktordzik"

mirek07

Oj Patryku , byłem chwilowo w odmiennym stanie, ale masz racje :)
Co go Greliny to oddziaływanie na stany zapalne układu ruchu jest nie zależne od wpływu na GH.
Środek ten wydaje się bardzo ciekawy "sam w sobie " pomijając wpływ na wyrzut GH.

adramel

Pan Koksik

Pytaliśmy ostatnio - nie było odezwu :)

OlekL

Zestaw GW+MK na kiedy osiagalny, jaka cena?

Pan Koksik

W przeciągu 2-3 tyg powinna być cała gama sarmów dostępna w ilościach dużych :)

adramel

Cytat: Pan Koksik w Luty 20, 2016, 10:49:15 PM
Pytaliśmy ostatnio - nie było odezwu :)
A bo to trzeba wiedzieć co to te SR i w ogóle.
Jakby za nastepnym razem pojawił się i ten specyfik to pewnie razem z GW bym zamówił.

sportacademy

Jeśli będą pewni chętni ,może jakiś preorder to będzie za ok 2-3 tygodnie to  drogi SARM podobnie jak MK wię ostrożie się z nim obchodzimy by nie wydać pienidzy i zaliczyć tzw, złóg magazynowy.