SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 30
  • Total: 30

PH + SARM etc. Środki Specjalne

Zaczęty przez Pan Koksik, Lipiec 03, 2015, 01:02:31 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Laminator

Panowie ,kiedy możliwe będzie wprowadzenie Mildronate i jakie jest dawkowanie?

Pan Koksik

Już zamówione jest.

Maksymalnie 2g dziennie, zaleca się 500-1000mg.

sport_hamburg

Cytat: Pan Koksik w Marzec 08, 2016, 03:29:13 PM
Do wyrzucenia nie. Okres półtrwania to 30 dni, więc po 30 dniach zaczyna spadać stężenie.

W okresie 30 dni masz w 1ml - 100mcg, po kolejnych 30 dniach 50mcg/1ml, potem 25 itd ;)

Okres półtrwania nie jest równoznaczny z okresem rozkładu substancji.

To stężenie spada napewno tak liniowo?
Patryk a robiłeś może badania przed t3? Wydaje mi się ze powinno być powyżej tej normy po 50mcg.no chyba ze naturalnie masz bardzo nisko ft3

Pan Koksik

To sie nazywa okres poltrwania nie bez powodu :) pewnie dla kazdego srodka jest inaczej,  ale zazwyczaj tak jest.

P4TRYK

Cytat: sport_hamburg w Marzec 08, 2016, 07:31:15 PM
Cytat: Pan Koksik w Marzec 08, 2016, 03:29:13 PM
Do wyrzucenia nie. Okres półtrwania to 30 dni, więc po 30 dniach zaczyna spadać stężenie.

W okresie 30 dni masz w 1ml - 100mcg, po kolejnych 30 dniach 50mcg/1ml, potem 25 itd ;)

Okres półtrwania nie jest równoznaczny z okresem rozkładu substancji.

To stężenie spada napewno tak liniowo?
Patryk a robiłeś może badania przed t3? Wydaje mi się ze powinno być powyżej tej normy po 50mcg.no chyba ze naturalnie masz bardzo nisko ft3

Robiłem. Miałem wynik poniżej średniej lekko.

Pan Koksik

Czyli mało Ci podniosło, nie stało gdzieś w ciepłym? :)

sport_hamburg

Po jakimś czasie  od przyjęcia dawki pobrano krew?

Pan Koksik

Dobre pytanie, ale jeśli brane cyklicznie, nie powinno mieć to wpływu na wynik. Utrzymuje się, że okres działania T3 to 48h. Chyba, że to 1 uderzenie i badanie było robione np 1h po.

P4TRYK

Cytat: sport_hamburg w Marzec 09, 2016, 10:28:12 AM
Po jakimś czasie  od przyjęcia dawki pobrano krew?

Biore cyklicznie już od miesiąca.

T-3 przyjąłem koło 6 rano, a około 11:15 pobierałem krew.

Mam wyniki hormonu wzrostu :

https://gyazo.com/d121deb6e2f1ee7fbac80c32d0e87c32

Sarm przyjęty tak samo , pierwsza dawka dzień przed około godziny 18 (15 mg) druga dawka 6 rano (15 mg) krew pobrana o godzinie 11:15.

sport_hamburg

No to jest niewiadoma czy się nie wstrzelilo w wyrzut akurat czy nie działa na gh.a jakie odczucia

Gandalf

Miałem taka sama sytuacje na MK z Olympusa, dawka wzięta o 20 wieczorem a krew pobrana koło 10:30. Słyszałem ze powinno sie przyjść dawkę rano o 7:30 i pobrać 3 razy krew co 30 minut bo inaczej cieżko cos stwierdzić... Badania nie ponawialem ale ciągły głód, nabicie mięśni, pompę było czuć. Brałem 6tyg przy mocnym dodatku kcal i moge powiedzieć ze moze fatu nie paliło ale nie pozwalało mnie zalewać. Odstawiłem kiedy okazało sie ze Braw stosuje rzekomo dosypki (pojawiły sie problemy z układem trawiennym po 2 tyg kiedy zacząłem druga puszkę właśnie od Brawn)

sport_hamburg

Men Wei chyba należy pochylić się dłużej nad postami
He

Pan Koksik

Dokładnie, nie ładnie wyrwać z kontekstu.

P4TRYK stosował MK-677 i to jest wynik. W ogóle chyba mało komu udało się złapać wynik na tym.

Ważną kwestią jest, że do wydzielania Ghreliny i przed badaniem HGH po spożyciu MK nie można jeść posiłków. Ghrelina uwolni się tylko wtedy, gdy jest pusty żołądek. Działanie sekretagogów hormonu wzrostu ściśle opiera się o somatoliberynę i somatostatynę. Wyrzut GH nastąpi w momencie pustego żołądka, czyli ok 2h po posiłku, lub ok 1h po podaniu środka ;) Czy się mylę?

Pawnucy

Czy przy mk 677 nie powinno się badać igf 1?

Pan Koksik

Powinno. To lepszy wyznacznik 'długoterminowego' HGH.