SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 1
  • Guests: 32
  • Total: 33
  • Ziki

PH + SARM etc. Środki Specjalne

Zaczęty przez Pan Koksik, Lipiec 03, 2015, 01:02:31 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dr. Wen Mei

Polecił bym nasz Cordygun czyli mieszanke Cordycepsów o dobrym ratio.

Pan Koksik

Daj coś innego zamiast ostaryny, to kosmetyk, jako dodatek do mocniejszych rzeczy super, ale do testo to za słabo. RAD lub przynajmniej LGD.

20mg osty na odblok nie przejdzie, mozesz sie nie odblokowac prawidlowo.

ZkimTy

tzn oczywiście po za tym jeszcze Clomid, Nolvadex ,HCG oste myślałem w dawkach 10 mg też chodzi mi o ścięgno barku bo mam tam mikrourazy ..... ale
mk677 z testo w niczym nie będzie przeszkadzać ?  a i jeżeli to coś zmienia mam cukrzycę i biorę insulinę.

Pan Koksik

Przy MK to jedynie pomoże hehe  8) Żart oczywiście.

Hmm w takim razie daj ostarynę 10mg na cały cykl a dorzuć do tego LGD lub RAD, wtedy osta nie utrudni odbloku i przyrosty będą sensowne w trakcie cyklu.

makaronz

Pan Koksik

Wg. mnie RAD, mocniejszy dużo. Mocno ubija. Już 2 tyg po odstawieniu a spadków ni ma ;)

Pan Koksik

Panowie, jutro robię zamówienie na peptydy i hgh, jak ktoś ma jeszcze ochotę :)

Laminator

Apropo Laxogenine. Jakie obserwacje odnośnie tego środka? Jakie realne efekty,okres stosowania i najważniejsze kiedy u Was?

mulaomar

RAD do cylku SV+test sie nada,dawka 20ed dla chłopa 95kg?

Pan Koksik

emdzej88

Każde sarmy w połączeniu z testem dają fajny efekt, ja łączyłem staryne z enanem i bardzo fajnie się sprawdziło, dobrze stawy smaruje przy drastycznym zwiększaniu ciężarów a i na masie cały czas żyła na łapie była :)

bziummuzib

to który dodać sarm skoro śmigam na macie i redukuję ? leci prop 75 e2d
ważę 90kg

Pan Koksik

Każdy się nada.

GW i SR pod wytrzymałość,

Osta, LGD, RAD pod siłę i mięcho. W kolejności od najsłabszego do najmocniejszego.

Maras

Odebrałem dziś SR (już wczoraj było). Biorę razem z GW od Focused i 300mg tescia (tygodniowo). Liczę że mnie porobi;)
Dzięki za mega szybką wysyłkę.

rua

Również szybka wysyłka w ciągu niecałych 24 H