SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 1
  • Guests: 30
  • Total: 31
  • andon

PH + SARM etc. Środki Specjalne

Zaczęty przez Pan Koksik, Lipiec 03, 2015, 01:02:31 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zamotrk

Test nie byl czescia planu, po prostu juz grubo ponad rok nad nim myslalem, ale wiadomo jak to jest :P A ze kolega przywiozl co nieco z Polski w prezencie, to nie bylo sensu sie odblokowywac przeciez ;] Do sarmow wroce na pewno, nie wiem jak z PH, chce sprobowac EPI kiedys, ale juz nigdy bez podkladu, 3 takie cykle wystarcza.

tumi

Cytat: Zamotrk w Styczeń 22, 2018, 10:35:04 AM
Test nie byl czescia planu, po prostu juz grubo ponad rok nad nim myslalem, ale wiadomo jak to jest :P A ze kolega przywiozl co nieco z Polski w prezencie, to nie bylo sensu sie odblokowywac przeciez ;] Do sarmow wroce na pewno, nie wiem jak z PH, chce sprobowac EPI kiedys, ale juz nigdy bez podkladu, 3 takie cykle wystarcza.

EPI dobra rzecz  ;) teraz bede niedlugo laczyl go z RAD140 potem dojdzie z.anaboliczny +GW , i do zestawu jakis booster test.
ps caly towar od chlopakow z SA -sprawdzony w boju  ;D

galactus

@tumi taki zestaw po raz pierwszy czy testowałeś to połączenie wcześniej? Pytam bo planuje zrobić coś podobnego. Jedynie do odbloku być może wejdzie apteka obok ZA i GW ale to już wyjdzie w praniu

Mariano8777

GW jak oceciacie w sensie ze na poprawe IO oraz lipidy ?

Tonny24

Na ubicie i waskularyzacje znajdę tu coś co mogę dodać do nandralonu i tescia?

Kabaś

widział ktos jakies badania w których udowodniono ze GW poprawia dobrze wrażliwosc ins ?
chyba do tej pory tylko na szczurach , a moze ktos z własnych odczuć zauważył lepsze nabicie na tym czy cokolwiek co wskazywałoby na lepszą wrazlwiosć

Pan Koksik

Jedz na wczasy z GW i jedz na wczasy bez GW to zobaczysz, jak poprawia i czy jest roznica.

Odpowiem Ci od siebie, ze diametralna. Świnskie jedzenie prawie nie zaburza gosp. Weglowej, mowa tutaj oczywiscie o jedzeniu i ruszaniu sie, a nie chlaniu, jedzeniu i lezeniu na plazy ;)

Poza tym po co komu badania, jak wystarczy w tym przypadku otworzyc oczy? Przeciez to widac, jakie jest nabicie itp. a jak komus GW nie pomaga to albo za malo je albo czas zbadac bebechy pod katem flory bakteryjnej

galactus

GW jedna z lepszych rzeczy jakie jadłem. Pięknie pomaga się pozbyć sadła. Wydolność też poprawia się zauważalnie. Pod sporty wytrzymałościowe super sprawa. Jedynym minusem w moim (i z opinii na necie nie tylko) przypadku są problemy skórne. Aczkolwiek jak dla mnie plusy przeważają.

Kabaś

Cytat: Pan Koksik w Styczeń 25, 2018, 08:38:37 AM
Jedz na wczasy z GW i jedz na wczasy bez GW to zobaczysz, jak poprawia i czy jest roznica.

Odpowiem Ci od siebie, ze diametralna. Świnskie jedzenie prawie nie zaburza gosp. Weglowej, mowa tutaj oczywiscie o jedzeniu i ruszaniu sie, a nie chlaniu, jedzeniu i lezeniu na plazy ;)

Poza tym po co komu badania, jak wystarczy w tym przypadku otworzyc oczy? Przeciez to widac, jakie jest nabicie itp. a jak komus GW nie pomaga to albo za malo je albo czas zbadac bebechy pod katem flory bakteryjnej

dzięki koksik , pytam bo narazie nie mogłem tego wyczuć bo mam IO , ale jeszcze z miesiac i bedzie po problemie

widzieliście jakaś różnice miedzy 20mg a 30mg ?

a jezeli chodzi o DIM to dajecie po 200mg ? ja gdzieś po 3-4 tyg zauważyłem ze to naprawde działa ,  zastanawiam sie czy nie lepiej byłoby dla kogoś na towarze 400mg

MatiPK

Czy MK677 może powodować back pumpy w plecach w drugi miesiąc stosowania? Oraz ucisk na nerw jakiś bo rwie cała ręka od bicepsa do przedramienia.

Pan Koksik

Thiasos

Kusicie na to GW, aż się zdecydowałem, ale zostaje kwestia ile tego kupić.
Redukcja za kilka tyg. w tle sam test prop 100-150eod. Dieta HC, siłowy 5-6x w tyg. Fbw siłowy, Fbw obwody/kompleksy i tak w kółko.

Pierwsze 4 tyg. będę się rozkręcał, kolejne 8-10 bym poleciał z GW, i tu pada pytanie ile 20 czy 30mg.
A końcówce planuję w razie konieczności dać t3 w ilości powodującej nadczynność. Yoha będzie szła całą redukcję, ale tylko co kilka dni kiedy będę szedł z rana do roboty ok 40min marszu na czczo.

Może ktoś więcej się wypowie jak jest z syfami. Jestem niestety podatny na to, jakoś się teraz trzymam, bo biję amp tada e4d i jem 200mg ed dim, ale tutaj czytam, że potrafi niezłymi ropniakami dowalić.

sport_hamburg

U mnie to głównie na głowie, takie syfy long life  bez możliwości spuszczenia oleju he

metyl

U mnie to samo po GW a nie jestem podatny na syfy...wogóle mnie nie syfi po niczym....a na GW się pokazały i to takie że nie idzie wycisnąć, takie "bulwy" pod skórą.
Spróbuj może u Ciebie nie wystąpią...

Thiasos

Lipa, to wygląda na podskórniaki. W zasadzie już się zdecydowałem, więc syfy mnie nie odstraszą, tylko chcę wiedzieć czego mniej więcej się spodziewać :)
A wyskoczą na 100% skoro jestem podatny i bez koksu potrafią mi się czasem takie robić.