SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online

PH + SARM etc. Środki Specjalne

Zaczęty przez Pan Koksik, Lipiec 03, 2015, 01:02:31 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Korek

Piszcie tu bo też jestem ciekaw tematu.

mayestroo

sportacademy

Panowie i panie Chiny idą w wysoką jakość kończą z tandetą i w związku z tym każda partia nowego GW trafia do Wojskowego laboratorium celem sprawdzenia jakości i czy to jest naprawdę nowe GW i po dostaniu certyfikatu wraca do producenta i np. biuro sprzedaży ,których jest wiele sprzedaje GW ,ale wysyła producent nie jak do tej pory rożni dealerzy .Dla tego jak ktoś nabył nowe GW to z pewnością niemal 100% kupił fake.

Pozdrawiam

jesteśmy na bieżąco i jak tylko będzie GW0742 dostępne to natychmiast trafi do naszej oferty.

Czeperson

Szamie 9 dzień epi 3x po tabsie (od 2msc w tle enan) i jestem w szoku, że tak tyra po wątrobie.  :o dzień przed wjazdem na epi badania, wyniki bajka, połowa widelek, a dziś alat 147.9 widelki 0-55, aspat 72,1 widelki 5-34
To każdego tabsa epi leci 500mg NAC, 600mg fosfolipidów sojowych + 2 dziennie miele 5g ostropestu i dodaje do szamki.
Dorzucić TUDCA?

karol54

Tudca/heparegen. Taki zestaw jak piszesz to prozdrowotnie.. 😁

Thiasos

Nie stawiałbym znaku równości między TUDCA a HEPA, bo działanie jest zgoła odmienne. Przy dużych dawkach NAC może się obejść bez hepa, natomiast TUDCA/UDCA jest niezastąpione i zawsze warto to szamać.

Janek

Cytat: Urbanhg w Lipiec 01, 2019, 01:41:18 PM
Szamie 9 dzień epi 3x po tabsie (od 2msc w tle enan) i jestem w szoku, że tak tyra po wątrobie.  :o dzień przed wjazdem na epi badania, wyniki bajka, połowa widelek, a dziś alat 147.9 widelki 0-55, aspat 72,1 widelki 5-34
To każdego tabsa epi leci 500mg NAC, 600mg fosfolipidów sojowych + 2 dziennie miele 5g ostropestu i dodaje do szamki.
Dorzucić TUDCA?
Wrzuć więcej NAC. Ludzie więcej jedzą naca bez środków, a Ty 500 na środkach... Wrzuć z 1500 minimum i powinno być okej

karol54

NAC nie działa na każdego..😁U mnie stosując 3x dziennie NAC alat 500 😉

karololololo

Cytat: karol54 w Lipiec 04, 2019, 09:47:13 PM

Na jakich środkach?

lasican1

Thiasos

Cytat: lasican1 w Lipiec 04, 2019, 11:01:47 PM
I najważniejsze jaki nac ;-)

Wiem co masz na myśli, też oglądałem ten wywiad, ale wierzyć mi się nie chce, że da się zwałować NAC. Sam dopiero co kupiłem proch w Chinach za 1kg zapłaciłem jakieś grosze i jest to definitywnie NAC, zresztą droższe środki działają, więc tutaj tym bardziej nie ma powodu by coś miało być nie tak, tym bardziej, że kolor, smak, struktura, zapach się zgadza. Białko można zwałować, droższe środki owszem, ale NAC?

mario5508

Dla mnie jako taki wyznacznik dobrego NAC jest czy wali "jajem" po prostu :D

lasican1

Cytat: Thiasos w Lipiec 05, 2019, 01:21:15 AM

Wiem co masz na myśli, też oglądałem ten wywiad, ale wierzyć mi się nie chce, że da się zwałować NAC. Sam dopiero co kupiłem proch w Chinach za 1kg zapłaciłem jakieś grosze i jest to definitywnie NAC, zresztą droższe środki działają, więc tutaj tym bardziej nie ma powodu by coś miało być nie tak, tym bardziej, że kolor, smak, struktura, zapach się zgadza. Białko można zwałować, droższe środki owszem, ale NAC?

w dzisiejszych czasach wszystko można.
Osobiscie jadłem NAC'a z Ostrovitu - przesiadłem się na NAC'a innej firmy - jak ręką odjął i zupełnie inne działanie.
Nie mówię, że Twoje nie działa czy cokolwiek ale wiem, że takie rzeczy też się zdarzają.

Thiasos

Cytat: lasican1 w Lipiec 05, 2019, 10:05:55 AM
Cytat: Thiasos w Lipiec 05, 2019, 01:21:15 AM

w dzisiejszych czasach wszystko można.
Osobiscie jadłem NAC'a z Ostrovitu - przesiadłem się na NAC'a innej firmy - jak ręką odjął i zupełnie inne działanie.
Nie mówię, że Twoje nie działa czy cokolwiek ale wiem, że takie rzeczy też się zdarzają.

Jeśli firma sprzedaje walony NAC, to zapałek od nich nie kupię, naprawdę jakieś granice muszą być, bo skoro w detalu można kupić za bezcen, to co ma duży odbiorca powiedzieć, drożej wyjdzie produkcja tablet niż sam surowiec.

karol54

Cytat: karololololo w Lipiec 04, 2019, 10:19:09 PM
Cytat: karol54 w Lipiec 04, 2019, 09:47:13 PM

Na jakich środkach?
Test i epi. NAC z firmy now