SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online

PH + SARM etc. Środki Specjalne

Zaczęty przez Pan Koksik, Lipiec 03, 2015, 01:02:31 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Adam

Witam,
mam dwa pytanka:
- jak przyjmujecie GW pod wydolność - 20 mg w jednej dawce - czy dzielicie na 2 dwie, o jakiej porze ?
- jak z dawkowaniem Aicar - czytałem 30-40 mg przed treningiem - czy stosujecie tylko przed treningiem czy w dni wolne również?
Pozdrawiam

zapomnijx4

jesli mam 2kg retencja za free od mk to gdy dodam gh rozumiem ze bedzie ejszcze gorzej. Spiro must have?

Pan Ziółko

Raczej GH to GH, nie wydaje mi się, żeby nakładała się retencja z tego samego powodu ;)

zapomnijx4

jesli bedzie wiecej retencji od wiekszej ilosci hgh i igf ?

zapomnijx4

panowie normalne ze przy gw na 100ww brak mocy, czy doprawdy gw potrzebuje sporo ww by sie dobrze na nim czuc?

Pan Koksik

Normalne ;) GW lubi węgle, tak jak i RAD :)

Banks

mozliwe zeby po SV mnie czyscilo problemy zoladkowe? 1x mam taki problem czekam jeszcze zoladek nie boli lecz czysci mnie.

tumi

ja jestem na 2 tyg.i wszystko w normie ale jestem na ketozie moze to -to ;)

Pan Koksik

Tez nie spotkalem sie z takim czyms,  a lece juz drugi cykl na Sv, 10 tydzien wlasnie sie zaczal ;) Doniesien takowych tez nie mialem, a userzy pisza o wszystkim :D

tumi

ja to czekam na 3-4 tydzien gdzie ponoc magia SV sie zaczyna :D

Dan

Jak wygląda sprawa dotycząca mk i ostaryny a węglowodanów? Z tego co wyczytałem to takie srodki jak lgd i rad lubią węgle, ja teraz wchodzę na redukcję i mam bardzo niską podaż węglowodanów w diecie i zastanawiam się jak to będzie w przypadku tych dwóch srodków.

Pan Koksik

Ostaryna nie ma większego wpływu na poziomy cukru, MK ma duży.

Na początku uważaj na spadki cukru. Później się unormuje.

Laminator

Też kwestia osobnicza.Z MK spokojnie na stosunku wegli DT/DNT 120/90 funkcjonowałem bez hipki.

zapomnijx4

brak hipki jak po peptach, brak napedzonego apetutu, dobra pompa nawet przy vlcd treningu na czczo z samym bcaa + dodatkwowe zyly jak bym wrzucil 100g vitargo to oznaki hgh?

tumi

ostatnio mialem okazje rozmawiac z dosc znanym kulturysta(bez nazwisk) ale p.Arkiem Sz. ;) na  temat mk677 i powiedzial mi dosc ciekawa rzecz,ze poleca ten supel osoba juz troche starszym,zapracowanym bo tu widzi u swoich klientow najwieksze pozytywy z brania tego..innymi slowy im starszy tym wiecej jestes w stanie  wycignac..zgodzilibyscie sie  z tym?przyznam ,ze jestem doscyc sceptyczny do mk677 ale coraz bardziej sie przekonuje-pomimo ceny i dlugosci trwania ..pzdr..