SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online

PH + SARM etc. Środki Specjalne

Zaczęty przez Pan Koksik, Lipiec 03, 2015, 01:02:31 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

P4TRYK

Cytat: Pan Koksik w Grudzień 01, 2016, 05:02:36 PM
Celował bym w 4 jednak, ale 2 też da radę, tylko bardziej kobieca dawka ;)
Mniam, mniam. Gdyby to było tańsze, to bym całej rodzinie to rozpisał.

Na GH łatwo utrzymać fat w ryzach, nawet jedząc syf. Odstawiłem gh i się momentalnie zalałem.

bziummuzib

a jak palenie fatu? ile leciałes j.?

Pan Koksik

Z tego co kojarzę to 4ui leciał Patryk.

P4TRYK

Cytat: Pan Koksik w Grudzień 02, 2016, 02:34:01 PM
Z tego co kojarzę to 4ui leciał Patryk.
Tak jest, 4 ui :)

Nie wiem jak palenie, bo nie trzymałem michy, zarłem syf i zero cardio - same treningi. Na pewno by sie palil lepiej.

beldziu

Pytanko- kończę zaraz 8 tydzień ostaryne, która brałem 10mg dziennie pod kątem stawów. Co po skończeniu? Jakaś przerwa? Zarzucić kreatyne albo Zestaw Anaboliczny?

zapomnijx4

Jezeli komus doprawdy zalezy na talii osy, to gw+lekko t3 zeby minimalnie ponad norme bylo, jakis antykabaolik np testosteron i pozdrawiacie ulancow :)

Arturo_

Cytat: beldziu w Grudzień 02, 2016, 05:45:48 PM
Pytanko- kończę zaraz 8 tydzień ostaryne, która brałem 10mg dziennie pod kątem stawów. Co po skończeniu? Jakaś przerwa? Zarzucić kreatyne albo Zestaw Anaboliczny?

Jeśli chodzi o moje doświadczenie jade oste w takiej dawce już dłuższy czas,bo pod tym kątem najlepiej się sprawdza .Pod kątem stawów i jego długotrwałego wpływu 8tyg nic nie da.

marxxl5

Coś musi być na rzeczy. Lecę bez przerwy od początku września i po czterech dniach przyjmowania MK z nowej dostawy nie mogę ogarnąć apetytu. Wcześniej nie miałem takiego ssania. Ze snem odwrotnie niż z jedzeniem,  budzę się godzinę, dwie za wcześnie,  zajebiście wyspany☺

RobAsh

marxxl5

RobAsh

U mnie również jak dodałem test to dostałem gino musiałem zbijać samopoczucie tragiczne ,fizyczne również.Teraz samo Mk i jest rewelacja.

krzykacz

czy tylko ja na połączeniu hdrol + gw mam takie potężne parcie na jedzenie? Ile i co by nie stało to zjem aż z mojej rekompoycji zrobiła się świniomasa. Chciałem wrócić na tłuszcze na których mi wcześniej było rewelacyjnie ale jest to samo, nie mam umiaru :) ogólnie na dniach napiszę coś od siebie  niedługo o tym połączeniu, i to dość sporo bo dużo się zmieniło, bo co by nie pisać o tyciu i nabieraniu masy to siła poszła mocno w górę.

ommy

gw+ aicar + eca pod maks wycinkę, nada się?
jakie dawki?

Pan Koksik

Cytat: krzykacz w Grudzień 04, 2016, 04:38:17 PM
czy tylko ja na połączeniu hdrol + gw mam takie potężne parcie na jedzenie? Ile i co by nie stało to zjem aż z mojej rekompoycji zrobiła się świniomasa. Chciałem wrócić na tłuszcze na których mi wcześniej było rewelacyjnie ale jest to samo, nie mam umiaru :) ogólnie na dniach napiszę coś od siebie  niedługo o tym połączeniu, i to dość sporo bo dużo się zmieniło, bo co by nie pisać o tyciu i nabieraniu masy to siła poszła mocno w górę.

Środki poprawiające wrażliwość insulinową często powodują takie coś, może jesz za mało węgli i po prostu cukier ucieka Ci z krwi zbyt szybko? ;)

Cytat: ommy w Grudzień 04, 2016, 05:30:34 PM
gw+ aicar + eca pod maks wycinkę, nada się?
jakie dawki?

GW +ECA. Aicar już nie będzie potrzebny w tym momencie ;)

salvador5000

Jak długo rozkręca się GW?po ilu dniach 20mg na dzień jest max? Szukam zestawu na przyszły sezon (maj-październik) sporty wytrzymałościowe.  Myślę o GW (podobno można tak długo ciagnac) CR,  burak i ZW tydzień przed zawodami. Taki skromny zestaw co by nie zbankrutować;) Jakieś inne propozycje? Chętnie się posłucham bardziej doświadczonych.