SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 50
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 9
  • Total: 9

PH + SARM etc. Środki Specjalne

Zaczęty przez Pan Koksik, Lipiec 03, 2015, 01:02:31 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

hajduk

3 kaps tygodniowo i stawy mowily wez juz nie bierz ::) zmniejszylem do 1x i jest luz. Poza tym nie wiem jak mozna ocenic bf 12% jak sie ma estro 200 xD przeciez to sama woda siedzi.. nie wali ci cisnienie po berecie ani cyc nie boli?

jarasss26

Witam, duza jest roznica dodajac mk 667/ badz peptydy dzialajce podobnie, do cyklu saa/ph ?

Pan Koksik

Dzialac musi. Tempo aromatyzacji przy 500mixa nie bedzie napewno 2pmol/l w skali tygodnia, czyli to wynik raptem 55pg/ml, ledwo ponad norme.

A poza tym te wino pewne? Bez domieszki mety? ;) bo to nazbyt popularne na te chwile.

Piotras

Wino Nexium. Tak pewne jak może być pewny under. Ale nawet gdy to była czysta meta to exe ~12mg dziennie powinno wyraźnie obniżyć estro.

ramirez

można jakoś zaradzić bólom łydek po mk ? nie wiem czy to skurcze ale czuć  ból podczas chodzenia na 1 łydce , rano było silne rwanie, czuć mięsień naprężony,

Pan Koksik

Cytat: Piotras w Grudzień 16, 2016, 07:35:56 AM
Wino Nexium. Tak pewne jak może być pewny under. Ale nawet gdy to była czysta meta to exe ~12mg dziennie powinno wyraźnie obniżyć estro.

Oczywiscie, tylko ze nie masz go wyraznie wysoko. No ale to takie spekulacje. Musial bys sprawdzic tempo aromatyzacji. Kilka dni bez suplementowania badanie i znowu zarzucic. Wtedy mozna ocenic, ze to shit.

tumi

Pany-Ktos ogarniety jest w stanie wstawic-napisac jakis sensowny-sprawdzony art o l-dopie?dawkowanie,z czym laczyc ewentualnie etc?jakos wiedza pisana przez Was zdaje sie byc najbardziej wiarygodna dla,mnie ;) ,,pzdr,,

Dietka

Teoretycznie L dopa -100-200mg. 500mg przedimprezowo, więcej nie polecam, ponieważ może powodować psychozy.

Skraca rytm dobowy. Poprawia nastrój. Zwiększa motywację, libido.

Nie stosować więcej niż 4x w tygodniu, może w konsekwencji doprowadzić do Hiperprolaktynemii.

Najlepiej sprawdza się z inhibitorami mao, w celu spowolnienia rozpadu, lecz bez mao-i, brana na czczo z zieloną herbatą działa również dobrze. Zielona herbata zawiera EGCG, które inhibituje dekarboksylazę aromatycznych L-aminokwasów.

Myślę, że nie ma sensu pisać długich artykułów, których jest mnóstwo - innych mixów polecać nie będę, bo to forum bardziej sportowe, niżeli ćpalnicze.
KONSULTACJE Z ZAKRESU DIETETYKI, PROFILAKTYKI ŻYWIENIA ORAZ ANALIZY BADAŃ
<nie odpisuje na PM, proszę o kontakt mailowy>

Dietka.SA@gmail.com

tumi

p.Dietka -i o to chodzilo,z Podziekowaniem..planuje brac tylko przed  meczami 2 x w tygodniu..pzdr..

zapomnijx4

Cytat: Boss w Grudzień 16, 2016, 09:45:34 AM
można jakoś zaradzić bólom łydek po mk ? nie wiem czy to skurcze ale czuć  ból podczas chodzenia na 1 łydce , rano było silne rwanie, czuć mięsień naprężony,
jezeli trzymasz wode to tylko spiro mi pomagal nie byc nabity woda jak na tonie mety
a jesli mowimy ogolnie o skurczach to poczytaj o rownowadze sodowo potasowej

porq

Miałem małą przerwę w braniu Radu i SV (około 3-5 dni) - dodawać jakieś większe dawki teraz czy lecieć standardem jak było?

Pan Koksik

tumi

Prawda czy Falsz-Epi bardziej toksyczne od Metanabolu?

Pan Koksik

Zależy od dawki. 1:1 myślę, że porównywalnie, ale tylko do pewnej granicy. Przy większych dawkach już może być inaczej.

I druga sprawa nie ma wyznacznika hepatoksyczności, bo metabolizm środków jest kwestią osobniczą. Niektórzy mają większe problemy na mecie niż na antku.

tumi

no to powiem szczerze ,ze jestem zdziwiony in minus EPI,zawsze slyszalem ,ze meta ryje flaki a epi taki "spoko"jest..sklonilmnie ten artykul
http://doping.pl/epistane-epi-plex-methepitiostane-methylepitiostanol-havoc-oxydrol-kryptonite-epidrol-hemobolin/