SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 50
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online

PH + SARM etc. Środki Specjalne

Zaczęty przez Pan Koksik, Lipiec 03, 2015, 01:02:31 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

eltoro

eltoro

Tylko, że rad to bardziej masowy środek, i ona (rad i epi) trochę wysuszają stawy, razem mogą dać mocno w dupe, to już nie lepiej dodać ostaryne?
A jak już łączyć to?
Myślę nad cyklem 8 tygodni
1-8 epi 50mg
1-8 rad 10mg
Będzie ok?

Pan Koksik

Jak już lecisz Ostarynę to zostaw ją w dawce 10mg ed, dorzuć Epi 30mg ed i poleć sobie 4-6 tyg, ale..

druga opcja - daj SV w dawce 50mg i moim zdaniem będziesz bardzo zadowolony. Nie słuchaj o kosmetyce środka, zaczynasz dopiero przygodę ze środkami, masz świeży organizm, zadziała bardzo dobrze :) 10tyg spokojnie zajadaj. Później stawiaj sobie poprzeczki wyżej, stosuj mocniejsze kombinacje, bo szkoda marnować potencjał.

eltoro

@Pan Koksik
Osty 10mg w ogóle nic nie czuję, mogę ją zamienić na RAD lub coś innego i lecieć z SV 50mg ed przez 8 tyg, miało by to jakoś sens?
Wtedy bym zostawił to epi na kolejny cykl. Teraz chce coś lajtowego ale żeby było widać, że się coś dzieję, żeby trochę fatu zleciało, słabo blokowało a może i mięśnie trochę ubije i ew. mały rekomp na 7-8 tydzień.

Klama

wyniki po aktualnym zbt. Cykl lekki, szło samo LGD w niskiej dawce. O efektach pisałem w trakcie mozna poszukac ;]

samopoczucie, libido i chęci do seksu wrocily z dnia na dzien praktycznie

Pan Koksik

Bez takich Panowie.

Myślę, że za dużo drążysz i kombinujesz. Jak pisałem - zaczynasz przygodę, proste cykle, nie kombinuj, nie stackuj.

Osta do Epi ze względu na suszenie struktur kolagenowych, stąd 10mg. Poza tym nie oczekuj od niej niewiadomo czego, bo to ma anaboliczność niewiele wyższą niż dobra dawka kreatyny, 4 punkty to raptem nic.

eltoro

Oki
Póki co $$ starczy mi na 8 tyg. SV 50mg ed i tą ostaryne 10mg ed.
lub
SV 1-2 40mg ed
      3-9 50 mg ed
Osta 2-9 10mg ed. Która opcja lepsza?

Suplementacja stała vit c +. MSM, o3, nac 2 x 500mg, mono 5g ed?
Będzie Oki?

Pan Koksik

eltoro

tumi

zamiast pchac sie na poczatek w PH ,zacznij lajtowo od sarmow moim zdaniem a nawet zaczlbym teraz od anabolicznego od chlopakow bo robi robote

Slaine

A propo regeneratorów wątroby tych z wyższej półki ,Panowie z SA nie myśleliście nad wprowadzeniem TUDCA ?

r90

Cytat: tumi w Maj 10, 2017, 07:36:31 PM
zamiast pchac sie na poczatek w PH ,zacznij lajtowo od sarmow moim zdaniem a nawet zaczlbym teraz od anabolicznego od chlopakow bo robi robote

Tumi mógłbyś coś więcej powiedzieć na temat anabolicznego? Wprawdzie przeszukałem forum ale nie znalazłem zbyt wiele na temat tego zestawu :)

Tresor

Panowie jak brać SuperVar? Tzn 50mg dziennie, ale obojetnie o jakiej porze i cała dawka naraz?

inspect

Cytat: Tresor w Maj 11, 2017, 07:23:10 AM
Panowie jak brać SuperVar? Tzn 50mg dziennie, ale obojetnie o jakiej porze i cała dawka naraz?

2 do śniadania 1 do obiadu i 2 do posiłku późnym popołudniem i było dobrze.