SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 50
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online

PH + SARM etc. Środki Specjalne

Zaczęty przez Pan Koksik, Lipiec 03, 2015, 01:02:31 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ZiZU

BESTIA

hope96

Czytam ostanie opinie odnośnie GW i mam podobnie... kończę 3 tydzień na dawce 20mg i senność mam taką, że kawa nie pomaga... wydolności czy kondycji zwiększonej za bardzo nie odczuwam, jadę redu na diecie tłuszczowej z rotacja węgli po treningu.
Ps: jadl ktoś ostatnio SV od SA? Warto?

ZiZU

Cytat: hope96 w Czerwiec 02, 2017, 11:02:58 PM
Czytam ostanie opinie odnośnie GW i mam podobnie... kończę 3 tydzień na dawce 20mg i senność mam taką, że kawa nie pomaga... wydolności czy kondycji zwiększonej za bardzo nie odczuwam, jadę redu na diecie tłuszczowej z rotacja węgli po treningu.
GW jem teraz tylko do posiłków wysoko weglowodanowych. Żadnych spadków mocy, mocno grzeje - działa ksiazkowo.
SV mogę z czystym sumieniem polecić. Dawka 80mg/93kg robi robotę. Żyły wyszły wszędzie i siła dość mocno skoczyła. IMO 8 tyg to takie minimum. Pamiętaj o NAC. Wystarczy w zupełności jeżeli chodzi o wątrobę.

hope96

Cytat: ZiZU w Czerwiec 03, 2017, 04:44:06 AM
GW jem teraz tylko do posiłków wysoko weglowodanowych. Żadnych spadków mocy, mocno grzeje - działa ksiazkowo.
SV mogę z czystym sumieniem polecić. Dawka 80mg/93kg robi robotę. Żyły wyszły wszędzie i siła dość mocno skoczyła. IMO 8 tyg to takie minimum. Pamiętaj o NAC. Wystarczy w zupełności jeżeli chodzi o wątrobę.
Dzięki Zizu za odpowiedź. Tylko NAC, czy coś jeszcze? Bo czytałem, że może być lekki blok... więc pewnie badania i wtedy zobaczyć co dalej?

Slaine

Cytat: hope96 w Czerwiec 03, 2017, 08:48:23 AM
Cytat: ZiZU w Czerwiec 03, 2017, 04:44:06 AM
Dzięki Zizu za odpowiedź. Tylko NAC, czy coś jeszcze? Bo czytałem, że może być lekki blok... więc pewnie badania i wtedy zobaczyć co dalej?

Przy takim lekkim środku NAC wystarczy.Zapodaj 2-3 x na dobę.

Tak po badaniach będziesz wiedział co robić dalej ale warto mieć w zapasie tamox/clom.

tumi

ile tego nac zapodac?ja dorzucam jeszcze liv52 zawsze-jakos mi sluzy

Slaine

Cytat: tumi w Czerwiec 03, 2017, 09:48:14 AM
Mam w proszku ,miarka 600mg ,daje 2-3 miarki z rana i dwie z wieczora.

Lece teraz tylko na anabolicznym ale lubię ostre sosy i wypić piwko więc daje więcej .

1,5 -2 g dziennie śmiało możesz zarzucić.

Do tego ostroopest plamisty 10 g  zaparzam raz dziennie badz zarzucam z tabletkach.

hope96

Cytat: Slaine w Czerwiec 03, 2017, 10:32:46 AM

Lece teraz tylko na anabolicznym ale lubię ostre sosy i wypić piwko więc daje więcej .

Do tego ostroopest plamisty 10 g  zaparzam raz dziennie badz zarzucam z tabletkach.

Jak zestaw anaboliczny? Zadowolony? Jest sens na redu wrzucić?

Pan Koksik

Ostropestu do anabolicznego bym nie dawał, może osłabiać efekt. Blokuje receptory andro, a jednak zioła vs zioła to już ból. Na towarze jeszcze ujdzie.

Slaine

Cytat: hope96 w Czerwiec 03, 2017, 11:03:11 AM
Cytat: Slaine w Czerwiec 03, 2017, 10:32:46 AM

Jak zestaw anaboliczny? Zadowolony? Jest sens na redu wrzucić?

Tak jestem zadowolony,drugi raz biorę i działa jak trzeba,nabicie i siła na duży plus.
Cytat: Pan Koksik w Czerwiec 03, 2017, 11:42:46 AM

Ostropestu do anabolicznego bym nie dawał, może osłabiać efekt. Blokuje receptory andro, a jednak zioła vs zioła to już ból. Na towarze jeszcze ujdzie.
Dzięki za info.Póki co pójdzie w odstawkę.

ZiZU

Co do NAC to chodziło mi o zabezpieczenie wątroby. Nie wiem jak z blokiem na SV. U mnie leci test w tle.

tumi

Cytat: Pan Koksik w Czerwiec 03, 2017, 11:42:46 AM
dokladnie tez to slyszalem dlatego odstawilem na cyklu-cos tam jeszcze o "blokowaniu"tescia bylo-leci za to w przerwach od cyklu

..co do anabolicznego sztos! az czekam jak zejde z Epi i znowu wjedzie anaboliczny  ;D

tiamos

Pany jadę obecnie anaboliczny + mk. Jak się skończy anaboliczny to wrzucam h-drola i teraz pytanko: h-drol poleci ok 8 tyg testa nie mam w planach ale wiem z doświadczenia ze bez testa jest kiepsko. I tak wymyśliłem (bo  na 8 tyg na testa nie ma sensu wchodzic) żeby przybic hcg od 4-5 tyg co 5 dni 1000j. Po cyklu badania i clomid jak test będzie ok. Może tak być?

valek