SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 42
  • Total: 42

PH + SARM etc. Środki Specjalne

Zaczęty przez Pan Koksik, Lipiec 03, 2015, 01:02:31 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

karololololo

kenioosd

Ktoś tu rozwinie co to jest to BPC? Google nie podpowiada a nie mam czasu grzebać we wszystkich postach. Potrzebuje tylko info jaka jest substancja czynna.

Pan Koksik

BPC to substancja czynna. Masz artykuł na forum.

Nuco

Wysyłkę za granicę robicie? Ile się czeka na paczkę od was do Polski?

ommy

Pan Ziółko

Docelowo 1mg. Tak jak rozpisalismy w dawkowaniu :)

matterror

Mam pytanie, jade teraz Anaboliczny+MK docelowo miało być przez 3 miesiące jednak mam w planach zrobić na tym 2 miesiące i anabolicznego zamienić na coś mocniejszego (EPI/SV lub LGD), ewentualnie dokończyć na tym zestawie 3 miesiące i wtedy coś mocniejszego. W jakie reczy pasowałoby się zaopatrzeć na ewentualny odblok przy mocniejszych środkach?

tiamos

Przede wszystkim pomyśl o dodaniu teścia. Takie zabawki jak sarmy lub ph nadają się na krótkie cykle np 8 tyg i przerwa +odblok jeżeli trzeba (badania) jak będziesz ciągnął za długo to teść spadnie i efekty będą słabe lub wogóle ich nie będzie. Zrób badanie po tych dwóch miesiącach na anabolicznym + mk bo jestem ciekaw czy tylko na mnie ten zestaw tak zadziałał ze po miesiącu miałem teścia z 500 na 250 . Ja dodałem teścia i p-mag .Całkiem inna bajka.

matterror

myślałem właśnie o 8 tygodniowym cyklu

Masownik

jestem w 4 tyg epi 30mgZ+ 40 mg sv i pierwsze tyg ogien libido na plus nabicie itd ale teraz widze czym dluzej tym libido coraz gorzej, wogole nie mam checi, ból czesto w krzyżach nie wiem czy juz mnie tak zblokowalo cyz jak bo do konca cyklu jeszcze sporo czasu bo planowalem 9 tyg epi i 10 tyg sv

tumi

leny

Pan Koksik

Panowie, jak ktos chce liste to prosze pisac na Pw. Lista jest ciagle aktualna ta ktora zostala wyslana niedawno :)

bziummuzib

ZiZU

Cytat: bziummuzib w Wrzesień 21, 2017, 03:12:43 PM
podjada ktoś aktualnie EPI? ;-)
Właśnie kończę drugi tydzień na 40mg ED. Jak na razie dupy nie urywa :) Może lekko większa pompa, siłowo podobnie jak było.
Pociągnę 6-8 tyg i zobaczymy. Zastanawiam się nad zwiększeniem dawki. W tym samym czasie jak wszedłem na EPI to zwiększyłem teścia z 250->500 mg/week, więc tło niezłe :)

Z kolei SV wspominam bardzo dobrze. 80mg ED porobiło konkretnie. Pomimo końcówki redukcji, gdzie bf był już jednocyfrowy to siła zaczęła mocno rosnąć i sylwetka była jakby bardziej ostra. Tylko SV cenowo wychodzi dużo mniej korzystnie.