SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,454
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,733
  • Wątków w sumie: 794
  • Online today: 14
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online

Cykl Ostaryna + LGD od SA

Zaczęty przez Zamotrk, Październik 25, 2016, 05:04:52 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Damian

Zamotrk

Ja jestem zadowolony, zacząłem przyjmować wraz z powrotem do treningów bo najpierw kontuzja, potem wyjazd, w ponad  3 tyg 2 treningi więc prawie miech można powiedzieć.
Myślałem że to co udało mi się dorzucić na cyklu osta +lgd już przypadło ale  w 4 tyg powrou doszedłem do wyników z końcówki cyklu utrzymując tendencje zwyżkowa. Na mnie na pewno podziałal, 2 opakowania skończę za kilka dni.

Jack Daniels

Czesc, a powiedz mi czy lgd extreme 4033 z firmy pro nutrition bedzie dobre na poczatek solo przez ok.12 tyg?

Zamotrk

Niestety ale nie miałem styczności z tą firmą więc nie mogę się wypowiedzieć.

Jack Daniels

Hej, a co moge zapodac, coś sprawdzonego przez was co klepie, jakis link do sklepu?

Arturo_

Kolego niechce być niemiły  ;)ale najpierw ogaarnij sobie neta i przeczytaj swoje posty .Troche zaśmiecasz tematy w których masz wszystko wyłożone na tacy ;)Pozdrawiam

Jack Daniels

Spoko Arturo, powoli to ogarniamy... :P

Zamotrk

Witam!
Trwa 3ci tydzien cyklu, RAD+LGD+GW.
Na te chwile jeszcze 2 srodki, LGD wrzucam za 2 - 3 dni.
Co moge powiedziec na te chwile...W czasie poprzedniego cyklu na barkach klatce i gornej czesci plecow pojawily sie krosteczki, cos jakby potowki, ktore "przeobrazily sie" w malo estetyczny tradzik, ktory wedrowal od prawej do lewej po moim ciele. Po cyklu stan ten sie utrzymywal, a na badanich ktore zrobilem poczatkiem lutego slabo wypadlem pod katem stoskunku oraz samych wartosci lipidow.
I jesli to nie zbieg okolicznosci, bo badan nie robilem, to chyba GW pomoglo posprzatac troche ten balagan (pewnie po ostarynie), bo zauwazylem wyrazna poprawe swojej cery, a zaczynalo mnie to juz irytowac.
Ogolnie GW do cyklu wrzucilem wlasnie prozdrowotnie, oraz, o ile to mozliwe, by latwiej bylo utrzymac  BF.
Co do RADu to mysle ze zaczal sie wkrecac, pierwszy tydzien lecialo 10 mg, po tyg zwiekszylem do 20 i chyba juz tak zostanie, a po dodaniu LGD to wlasnie nim bede dorzucal do pieca.
Pojawily sie back pumps, bardzo uciazliwe, pierwsze objawy pojawilayt sie w dzin gdy zbyt dlugo bylem w jakiejks niewygodnej pozycji, teraz podczas treningu lower w poniedzialek musialm odpuscic ostatnia serie hips thrust, a przy porzednich i tak zaciskalem zeby. Przesrana sprawa, ale jakos doczlapalem do pilki i tam kilka minut pozwolilo na zrobienie brzucha.
Sila rowniez do przodu, w najciezszej serii WL np po 2 tyg bez plaskiej dorzucilem 2 powt. Wszedzie czuje przyplyw sily, ale na razie wszystko z glowa i bez szalenstw. Z miska podobnie, po okresowym obcieciu kalorii, stopniowo dorzucam kcal w postaci wegli. CDN