SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,454
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,733
  • Wątków w sumie: 794
  • Online today: 14
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 1
  • Guests: 5
  • Total: 6

peptydy TB 500+BPC 157 zerwanie klaty

Zaczęty przez mundy, Luty 09, 2017, 09:35:41 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

mundy

witajcie

Zakładam dziennik, powinien sie przydac

Moja kontuzja nastąpiła 22 listopada 016 roku.
Obecnie ok 8 tyg po zerwaniu , od ok 3 tyg "trenuje" siłowo klatkę. Zerwałem na wyciskaniu na lawce w poziomie, przy 200 kg.
Obecnie tego wyciskania nie robie na sztandze. Probowałem juz przez 2 tyg je robic , ale po treningu an ciezarach 70 kg koljeny trening musiałem zakładac jeszcze mniejsze , ponizewaz ból jeszcze narastał. Wiec to ćw narazie odstawiłem , zeby nie pogarszac.
Nie chce działac na sciegna pod takim kątem teraz , jak wtedy kiedy je zrywałem.

Na wyciskaniu hantlami skos/poziom, rozpietki brama, ciezar jest o ok 30-40% mniejszy w tej chwili niż przed zerwaniem. No ale trening tyle o ile juz zropbie 35kg hantle i 12 reps w seri z poprawan technika i czuciem miesnia  wykonuję.

Do suplementacji dołaczem suple z naszego sklepu,.

TB500, BPC 157
dawkowanie TB 500, e2d cała ampa (3x week)
...............BPC 157 1 mg ed (ampa na 5x dawek podzieolona)
rozpuszczalnik sol fizjologiczna. Przechowywanie ampy lodowka (temp 0/+1 do +5)

W tle leci

testosteron p
masteron a
npp
GH  5iu ed

Obecnie BF cel pod scene, dieta z rotacja kcal 4500/5000 DNT/DT

Staż >10l Chcę opisac , albo inaczej realcje zdać z dzialania tych peptydów. Jeszcze ich nie stosowałem. Bedzie to moim zdaniejm pomocne, zwazajac na to ze czynnie trenuje i w tym okresie planuje zrobic forme na polowe marca.
Wiec piersiowy imo i tak jest "eksploatowany" na ile jest możliwe , zważając na to że zerwanie jest dośc mocne (na usg wyszło zerwanie 3 sciegien bark-klata) i musowy był oFF od treningu klatki na ok 6 tyg w ogóle.

sport_hamburg

Fajnie by było jakbyś po skończeniu peptydów zrobił USG znowu i porównać do poprzedniego badania żeby mieć czarno na białym jak to podziałało. Też się czaje na to

szczuply83

ja to samo,tez chce sprobowac tych peptydow na lokiec tenisisty mam nadzieje ze beda dzialac

sport_hamburg

Też mam etezopatie przyczepow przedramienia i do tego tricepsu

mundy

WiTAM,

Postaram sie zrobić to USG. W tej chwili jesli to komus pomocne moge wklaic skan /przepisac opis z usg jakie robilem 3 dni  po zerwaniu. Bylo po prostu pełno krwiaków na poalczeniu bark-piersiowy i w całym piersiowym mniejsyzm i wiekszym,. A to oznacza jak mi l;ekarz odp , ze jednoznacznie jak sa krwiaki to sa tam nadrewania , ew zerwania.

To usg jakie ja moge w swoim mieście  wykonać , nie jest bardzo dokładne, no ale stwierdzało uraz ewidentnie.  RTG nic nie "widziało".

Trening jaki robie w tej chwili to 1-2 cw na klate w wersji ze sztangielkami ( 4 sesje tygodniowo z rożnymi ćw)

1, wiosło nachwyt 3x8
2, wioslo podchwyt 3x10
3, wyciąg , sciaganie z góry maszyna 2x12
4, wzniosy bokiem siedzac 2x10
5, wyciskanie ławka skos "+" 3x10 , sztangielki
6,  wzniosy bokiem stojąc 3x10
7, wzniosy jednorącz w pochyle 1x15
8,  podciąganie sztangi wzdłóż tułowia 2x15 .

Nie wystepuje ból powodujacy niemozliwosc prawidłowego wykonania ćw przys ściąiaganiu/podciaganiu na plecy z góry , ciagach ani wyciskanaich w tej wersji .

sport_hamburg

Nie rozumiem . To lekarza wnioskował stan naderwania na podstawie krwiakow? Nie widział USG?

Kaime

Fajna relacja się zapowiada. Ile mg TB 500 jest w jednej ampie i gdzie dokładnie będziesz przybijał?

mundy

witam.

Tb 500 2 mg ampa ,bije cała ampe e2d .
BPC 157 ampa ma 5 mg ,1 mg ed bite .

Obydwa  peptydy mozna mieszac i bijesz jak najbliżej miejsca uszkodzonego. Ja wbijam w miejsce łaczace klatke z barkiem (jak zaznaczyłem kołkiem na zdejciu niżej).

Cytat. To lekarza wnioskował stan naderwania na podstawie krwiakow? Nie widział USG?
Oglądał opis USG oraz, manualnie sprawdzał stan w miejscu naderwanym.

mundy

witam.

Dzisiejszy treniong.

1 wykroki chodzone 3x 12 na noge
2 siad sumo z hantlem 3x 15 (50kg hantel)
3 suwnica 200kg +osoba 80 kg na gorze (nie chce mi sie nosic zawsze krążkow i tak sobie radze) 3x15 stopy rotacja zew,
4 siad wąsko z hatlami 50kg 3x15
5, podciaganie nóg do brody 3x15
6 brzuszki z ciazarem 3x15
7 plank 2x do palenia na pelcach 25 kg .

--cardio po siłowym,  narazie bez zmian 20 min w 160 + BPM ---

Tyle o ile klate dalej trenuje sztangielkami, gorzej nie jest boli jakby mniej . Ciezko wyczuć na ile pepty robia robotę. W tej chwili nacisk na pozowanie aby w pozach nie bylo w ac braku ("dziury") na klacie .

piona.

Kaime

sport_hamburg

eltoro

Lovesport

Na kontuzje stawów i regenerację całego organizmu polecam bpc 157+ tb 500, plus ewentualnie ipamorelin i cjc 1295 efekty rewelacyjne po kontuzji barku nie widać śladu, oczywiście pomocna będzie również zdrowa dieta, swoje produkty zamawiałem na royalpeptides