SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online

{K} HCG

Zaczęty przez r90, Wrzesień 18, 2017, 03:02:35 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

r90

Panowie, poratuje ktoś? :)
Poproszę o ceny na PW

Kaime

Również bym prosił na PW, bo źródełko wyschło.

porq

Jak wszyscy to wszyscy - ja tez podpinam się  :-\

barteklip9

MacK

Na portalu aukcyjnym jest ovigil 5000 IU jak komuś na gwałt potrzebne :D

ZiZU

Na początku września chciałem kupić w aptece to nie było w żadnej hurtowni. Jutro obadam sprawę, bo mi też się skończył.

Pan Koksik

Pregnyl został wycofany z obrotu aptecznego, wszystko idzie do zachodnich aptek, niestety. W aptekach można kupić jeszcze jakies niedobitki za duże pieniądze - 25 zł wcześniej, teraz i po 70.

Niedługo ma się pojawić jakiś zamiennik w aptekach, z mniejszą ilością UI, ale pewnie w kosmicznej cenie.

mundy

Co do tych ovi na all... Weźcie pod uwagę że jesli środek lezał poza lodówka wiecej niż 7 dni nadaje sie do kosza ->  dotyczy to rowniez  formy nie rozrobionej.  Nawet ori ovigil zanim przesyłkowo do nas dociera juz nie działa tka samo jak jeszcze w indiach.

Dzialac to jeszcze bedzie i grubo po tych 7 dniach ,ale im dalej tym słabiej.

nosfek1983

To jest bzdura i mit powielany od lat, forma nierozrobiona może bardzo długo przebywać poza lodówką pod warunkiem, że nie jest eksponowana na wysoką temperaturę i światło.

mundy

No to potwierdz te info , zreszta nie musze nikogo przekonywać. Potem sie czyta ze jedne to czuje drugi nie itd ;)

Pan Koksik

Zgadzam sie z Nosfkiem. Hcg lezalo u mnie w szafce kilka lat,zapodziala sie paka kiedys i dzialalo. Wystarczy nasikac na test ciazowy i bedzie wiadomo czy dobre hcg. Nie trzeba nawet do labu latac ;) lata tyle wałków, że później takie opinie są krzywe, niestety.

A kto w ogole w Polsce Indyjskie hcg widzial? Chyba, ze to Indie pod Bydgoszcza gdzies  8)

Nelsonek1987

Kolega gowno wie o hcg zeby nie ublizac... nierozronbione moze lezec bardzo dlugo w temp pokojowej degradacja jest znikoma
Tak jak kolega wyzej,walki lataja i pozniej nie dzialaja a druga kwesta to z niewiedzy ludzie takie bzdury pisza,ktos wbija pake hcg po roku lub wiecej i artrofia sie nie cofa to twierdzi ze zjebane,ale gdyby tak wbijal co 6-8 tygodni to sytacja wygladala by inaczej.

nosfek1983

I wszystko w temacie. Nelsonek postawił kropkę na "i".

Morfeusz

jakby ktoś miał to też dajcie namiar

MatiPK

A rozrobione może leżeć ile czasu?