SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 34
  • Total: 34

Jaki przepis na propa?

Zaczęty przez rindo, Kwiecień 12, 2018, 09:22:53 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

rindo

Jestem na etapie zamawiania półproduktów i nie wiem którego przepisu na propa użyć. Zależy mi na tym by był czysty i bezbolesny. Najpopularniejszy przepis to:
10 gram powder (7.5mL)
2mL BA (2%)
20mL BB (20%)
70.5mL Oil

Ale obawiam się że dupa będzie po tym płakać, myślałem o dodaniu EO, tylko nie wiem w jakiej dawce. Według tej recepty:
10g powder
37.5ml EO
37ml Oil
3ml BA (3%)
15ml BB (15%)

Powinno być go ok 40%, jednak jest to rozpuszczalnik(a jest też 15% BB), a przy stężeniu 100mg/ml testo wydaje mi się to za dużo(podobno może min. rozpuszczać gumki). Wymyśliłem sobie coś takiego:
10g powder
10ml EO
54.5ml Oil
2ml BA (2%)
16ml BB (16%)

Czyli dodanie EO tylko trochę by zmniejszyć bolesność, ale też by nie było za dużo rozpuszczalników, ale nie mam pojęcia jak to by mogło zadziałać.

I przy okazji jaki olej polecacie? Zastanawiam się nad z pestek winogron(najpopularniejszy), a rycynowym(jest łatwo dostępny w jakości farmaceutycznej). Z góry dzięki za pomoc :)

Pan Koksik

Wiekszosc krotkich boli, baaaaardzo rzadko trafial sie bezbolesny, szczegolnie prop.

Bral bym pierwszy. EO jest drazniace, szczegolnie daje sie we znaki przy primce.

rindo

Dzięki za odpowiedź jeszcze tylko muszę wybrać którego oleju będę używał :D

Dr. Wen Mei

z pestek winogron zawsze stosowałem z alkoholi można zrezygnować gdy podgrzejemy olej prochem saa do 200C wszystko ginie alkohole są po to by niszczyć bakterie zawarte w niejałowym prochu etc.

Pan Koksik

Przy 200 stopniach ginie wszystko łącznie z prochem. Temperatura rozpadu propa to 70 stopni, dlugich estrow ok 140. Trenu i nandrolonow to juz tylko 40st.

Alkohol musi byc.

Pan Koksik

Tutaj sa temperatury i tez trzeba brac na nie lekko poprawke.
Zawsze te 20 stopni odjac, bo temp. w oleju tez nie rozklada sie rowno.

http://www.basskilleronline.com/steroid-molecular-weights.shtml

luc

Ten pierwszy bolał mnie tylko po pierwszych strzałach. Za to 150mg/ml z dodatkiem EO to była masakra. 4 dni twardego guza na dupie.

rindo

Pan Koksik dzięki za odpowiedź, jednak w przepisach często jest by mieszać w 80stopniach, a po zlaniu do fiolek wysterylizować w temp 120stopni przez 2h. Jak to jest skoro w takiej temp prop powinien się rozłożyć?
luc dzięki :)

Bogdanov

Orientujecie się czy w pl dostanę BA oraz BB? Czy tylko eBay itp?

ommy

Ostatnio na allegro kupowałem.

Bogdanov

Jeszcze mam jedno zapytanie, w pl dostanę gdzieś taką zaciskarke do vial? Czy tylko Chiny itp?

ommy

Chiny najtaniej.  Aliexpress i miesiąc czekasz, chyba że extra dopłacisz.  W pl też dostaniesz,  ale cena x2. Jak dla siebie to śrubokrętem pozaginasz. Jak się postarasz,  to wygląda pro :-)