SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online

meldonium+spalacz?

Zaczęty przez tumi, Sierpień 05, 2018, 02:45:05 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

tumi

Pany -planuje przed dwa tygodnie dac ostro w palnik-rano silka popoludniu rolki ,rowerek, i teraz warto do meldonium dorzucic jakis spalacz np Wasz  ::) ,czy moze zaczac najpierw od meldonium i zobaczyc jak idzie bo w sumie skoro ma sie zwiekszyc wydolnosc to co za tym idzie wiecej i dluzek bede mogl "pedalowac" i kalorii zgubie takze..hmmmm?jakies sugestie?

Pan Koksik

Warto, ale bez l karnityny w dobrej formie nie polecisz redu na meldo.

Przemek_G

Pan Koksik mógłbyś coś więcej skrobnąć? Jakie dawki mniej więcej? Przy meldo na masie też lkarnityna potrzebna?

tumi

Cytat: Pan Koksik w Sierpień 05, 2018, 06:15:47 PM
Warto, ale bez l karnityny w dobrej formie nie polecisz redu na meldo.
to mnie zaskoczyles ta l karnityna ,raczej zaliczam ja do srodkow typu placebo badz w ostatecznosci brania w duzych ilosciach i dlugim okresie czasu cos jak BCAA,co jest moim zdaniem nieoplacalne  :-[...szczerze to zastanawialem sie nad T5 ale serducho moze nie wytrzyma  ???

MarinerCf

Wytrzymać wytrzyma przy Mel lecz tutaj chodzi raczej chyba o coś innego . Nie mam takiej wiedzy ale gdzieś na forum był ten problem poruszany. Reprezentant chyba coś pisał jeżeli dobrze kojarzę.

tumi

Cytat: MarinerCf w Sierpień 05, 2018, 07:42:06 PM
Wytrzymać wytrzyma przy Mel lecz tutaj chodzi raczej chyba o coś innego . Nie mam takiej wiedzy ale gdzieś na forum był ten problem poruszany. Reprezentant chyba coś pisał jeżeli dobrze kojarzę.
OK,to poszukam