SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 1
  • Guests: 51
  • Total: 52

S23

Zaczęty przez Robercik1234, Grudzień 03, 2019, 10:01:08 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Pan Koksik

Nie dowiesz się, jak nie spróbujesz. Nikt Ci nie powie, jak na czym się będziesz czuł. To bardzo indywidualne kwestie. Jednego nie robi Superdrol pod kątem narządów, a innego obciąża już Ostaryna i czuje się źle.

Z opinii raczej nie widać obciążenia, ale wzmożona potrzeba picia wody zauważalna :)

matb1

dzięki, to trzeba będzie za jakiś czas sprawdzić na sobie

Czeperson

Stosował ktoś jeszcze S-23 i może się podzielić opinią?

Tom

Stosuję. 30mg dziennie. Jestem na redukcji. W tle leci test w dawce trt. Smalec leci, żyły na powiekach ;-) moc na treningach. Nie syfi, a podatny jestem bardzo. Dla mnie kosa.
Jak badania wyjdą przyzwoicie, to po małej przerwie s23 pociągnę też na masie+ może RAD.

Czeperson

Cytat: Tom w Grudzień 19, 2020, 09:33:35 PM
Stosuję. 30mg dziennie. Jestem na redukcji. W tle leci test w dawce trt. Smalec leci, żyły na powiekach ;-) moc na treningach. Nie syfi, a podatny jestem bardzo. Dla mnie kosa.
Jak badania wyjdą przyzwoicie, to po małej przerwie s23 pociągnę też na masie+ może RAD.

Jak długo już lecisz? I przy jakiej wadze?

Tom

Od 20 listopada. Przez pierwszy tydzień 20mg. Zaczynałem przy wadze 74kg. Teraz 70 i poleciał sam smalec. Ramię, udo bez zmian.  Pas - 6cm. Planuję ciąć do kości ;-)

arselos

4. tydzień S23 + LGD + plus Cypio w tle i na prawdę to robi robotę. Jest wszystko - żyła, nabicie, fat leci jak nigdy. Do tego dorzucić coś na wytrzymałość i będzie forma życia :D

Czeperson

Cytat: arselos w Grudzień 21, 2020, 02:31:48 PM
4. tydzień S23 + LGD + plus Cypio w tle i na prawdę to robi robotę. Jest wszystko - żyła, nabicie, fat leci jak nigdy. Do tego dorzucić coś na wytrzymałość i będzie forma życia :D

Jakie dawki wszystkiego? ;P

arselos

20 mg + 10 mg + 250 mg E5D

Ziki