SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,721
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 130
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online

SLU-PP-332 DIVISION - OPINIE

Zaczęty przez Klama, Listopad 03, 2025, 10:24:35 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

mrsandman

Cytat: Ziki w Listopad 15, 2025, 03:23:19 PMKtoś się orientuje czy ma jakiś wpływ na morfo czy wątrobowe ? Ktoś robił badania ?
Ja zrobiłem duże badania tydzień po rozpoczęciu SLU, może trochę szybko ale jest jak jest. Morfologia, wątroba, nerki, tarczyca, metabolizm, wszystko bardzo dobrze. Lipidy bardzo się poprawiły ale myślę, że to głównie zasługa retatrutydu. 
Bardziej patrzyłem pod kątem czy nic się nie zepsuje, niż w jakim zakresie się poprawi. W miksie poza SLU i Retą było też HGH. Ogólnie środek jest bezpieczny.

walker1707

Cytat: mrsandman w Listopad 15, 2025, 05:40:04 PM
Cytat: Ziki w Listopad 15, 2025, 03:23:19 PMKtoś się orientuje czy ma jakiś wpływ na morfo czy wątrobowe ? Ktoś robił badania ?
Ja zrobiłem duże badania tydzień po rozpoczęciu SLU, może trochę szybko ale jest jak jest. Morfologia, wątroba, nerki, tarczyca, metabolizm, wszystko bardzo dobrze. Lipidy bardzo się poprawiły ale myślę, że to głównie zasługa retatrutydu. 
Bardziej patrzyłem pod kątem czy nic się nie zepsuje, niż w jakim zakresie się poprawi. W miksie poza SLU i Retą było też HGH. Ogólnie środek jest bezpieczny.

Jak się sprawdza połączenie rety i SLU? Ciekawe połączenie na zrzucanie wagi.

Klama

U mnie bardzo mocno przyplusowało też przy SIBO.
Poprawiła się ilość wypróżnień w ciągu dnia. Nie mam wzdęć, po każdym posiłku praktycznie zaliczam kibel.

Żona wcina obecnie 600mcg, brzuch widocznie się poprawia. Bardzo ładnie widać u niej progres, nabicie, bo jest dosyć szczupła.

Za 2 tyg badania krwi, zobaczymy.

mrsandman

Cytat: walker1707 w Listopad 17, 2025, 06:57:31 PM
Cytat: mrsandman w Listopad 15, 2025, 05:40:04 PM

Jak się sprawdza połączenie rety i SLU? Ciekawe połączenie na zrzucanie wagi.
Cytat: walker1707 w Listopad 17, 2025, 06:57:31 PMJak się sprawdza połączenie rety i SLU? Ciekawe połączenie na zrzucanie wagi.

Bardzo dobra synergia, Reta powoduje niższą podaż kalorii a SLU zwiększa zużycie kalorii. Redukcja idzie dużo łatwiej, szybciej i przede wszystkim zdrowiej. Nie trzeba stosować środków typu clen, yoha albo jakies inne spalacze. Masz pełno czystej energii wiec treningi i życie nie jest dotknięte przez męczącą redukcje. Bez tego jak redukowałem, cały czas myślałem o żarciu i co jakis czas wchodził cheat meal bo nie wytrzymywałem. Wiec było trzy kroki do przodu i jeden w tył. Na recie nie ma takich historii. Pozatym każdy ma jakieś życie poza siłownią i chodzi do roboty, spotyka sie z ludzmi i musi mieć na to energie. Tutaj dobrze robi SLU. No i tak jak wspominałem, cholesterol spadł mi prawie 40%, reszta markerów tez bardzo dobrze. Jedynie zanotowałem lekki wzrost tętna spoczynkowego wg zegarka Garmin. Także zero sajdów i same korzyści.

ramirez

Czy SLU dobrze działa na wrażliwość insulinowa? Ma ktoś jakieś porównanie? Czy GW lepsze w tym zakresie?

Pan Koksik

Wpływa na glikemię na czczo dosyć dobrze. Na poposiłkową mniej/niezauważalnie

mrsandman

Cytat: ramirez w Listopad 24, 2025, 09:55:35 PMCzy SLU dobrze działa na wrażliwość insulinowa? Ma ktoś jakieś porównanie? Czy GW lepsze w tym zakresie?

Jak wrzuciłem HGH to glikemia lekko wzrosła, natomiast po dodaniu SLU wróciła do poprzedniego stanu. Także można powiedzieć że poprawia. Polecam też lekkie cardio na czczo 20min też dobrze robi na glikemie.

Klama

12 tygodni stosowania.

Treningi? Przypomniały mi się stare czasy geranium i amerykańskich przedtreningówek. Ważne, aby zacząć trening od wskoków na box, sprintów, coś bardzo mocnego. Spala się dużo więcej kcal na treningu.

11cm w pasie w dół.
7.5kg w dół.

Bardzo dużą różnicę robi podaż białka! Zwiększajcie białko spokojnie do 3g. U mnie wrzucenie dodatkowych 50g białka dziennie zaowocowało bardzo dużym nabiciem.

Nie wiem dlaczego, ale dużo daje też podaż kreatyny. Wrzuciłem 10g, siła znowu zaczęła rosnąć. Finalnie na redukcji poszła siła w górę.

Zero sajdów od strony serca, brzucha, niczego większego.
Minusem jest chęć picia, nie jest to takie typowe pragnienie.

Żona jadła 600mcg dziennie. 5cm z pasa, ale ona raczej jest leniwa. Jakiś spacer zrobi, domowe sprawy. Mimo wszystko waga w dół i kompozycja sylwetki się poprawiła. Brak zmian w okresie, ani nic podobnego się nie działo.

Jak dla mnie to rewolucja i rewelacja. Teraz przerwa. Za 2 miesiące wrzucam pod rekomp z primką ace.

Dr. Wen Mei

Jestem po dwóch miesiącach stosowania Retu i straciłem około 10-11 kilogramów , stosuje raz na tydzień 4-5 mg injekcyjnie , zawsze należy pamiętać aby nie przesadzić z dawkowaniem, bo dla samopoczucia nie jest to najlepsze od tego się nie umiera ale uczucie osłabienia nie należy do przyjemnych, dlatego należy zacząć od np. 3mg i po np. 3 dniach jeśli poczucie głodu jest normalne to należy dodać następne 2mg i po następnych 3 dniach można dodać 2mg, ale należy kontrolować poczucie głodu i sytości, co to znaczy po nie wielkiej dawce pokarmu występuje przez długi czas poczucie sytości. Retu działa na kilku poziomach i  w zasadzie przy odpowiednim dawkowaniu musi i jest utrata wagi to znaczy tkanki tłuszczowej. Może inne opinie. Można stosować razem z SLU co daje szybsze spalanie tłuszczu. Pozdrawiam.

mrsandman

Cytat: Klama w Grudzień 10, 2025, 12:07:49 PM11cm w pasie w dół.
7.5kg w dół.

Coś poza SLU leciało w tle czy to była jedyna zmiana, wyniki dość imponujące

iscool90

Lecę SLU od jakiś 6 tyg. Waga 3kg w dół, nabicie, siła w górę. Też kiedyś brałem z Erli, ale raczej puste.
Na początku dużo lepiej czułem dając 1 tab (300mcg) rano a drugi popołudniu. Po 2 tab pobudzenie było trochę męczące. Sen fajny, głęboki. Na rekomp jak znalazł. Teraz 2 tab rano, 1 popołudniu. Za 2 tyg 2 rano, 2 popołudniu.
Próbował ktoś dawki, jak w USA rzędu kilku mg? Nieukrywam, że zjadłem kiedyś 2.5mg i rzygałem jak kot, w środku czułem się aż taki rozdygotany z pobudzenia

Ziki

Cytat: iscool90 w Grudzień 15, 2025, 12:26:30 PMLecę SLU Division od jakiś 6 tyg. Waga 3kg w dół, nabicie, siła w górę. Też kiedyś brałem z Erli, ale raczej puste.
Na początku dużo lepiej czułem dając 1 tab (300mcg) rano a drugi popołudniu. Po 2 tab pobudzenie było trochę męczące. Sen fajny, głęboki. Na rekomp jak znalazł. Teraz 2 tab rano, 1 popołudniu. Za 2 tyg 2 rano, 2 popołudniu.
Próbował ktoś dawki, jak w USA rzędu kilku mg? Nieukrywam, że zjadłem kiedyś 2.5mg i rzygałem jak kot, w środku czułem się aż taki rozdygotany z pobudzenia

To pewnie zależy od organizmu bo na zachodzie biore na porcje nawet po 50-100mg w prochu
Niektórrzy też daja inj ale trzeba wiedzieć jak rozrobić :)

Dżastin#7

Cześć,

Ja stosuję drugi miesiąc. Bawiłem się z dawkowaniem ale na mnie działa najlepiej tabs rano na czczo i jeden po południu. Każdy organizm jest inny.

Wnioski:

na +
.Pozwala się dobrze skupić, nie mam ochoty tracić czasu na zamułę i nic nie robienie. Nosi mnie cały dzień a trening jest przyjemnością;
.Od początku trening wlatuje mocno a odpowiednia rozgrzewka daje gotowość do działania jak przed zawodami;
.Nie pilnuje się kompletne z jedzeniem a poziom tkanki tłuszczowej nie ma tendencji wzrostowej, środek jest bardziej na wycięcie sylwetki;
.mocne nabicie mięśnia podczas treningu
.bardzo podnosi mental a nie jest to 'zasługą' hormonów.

na -
.Człowiek jest jak pies tropiący, jest konieczność pożytkowania energii. Równie dobrze punkt można zaliczyć do plusów.

Czytałem opinie innych i ja nie zauważyłem ciągnięcia wody pod skórę.
Na pewno jest zwiększona podaż na wodę, z tym się zgodzę bo jest zima a pije więcej.
Dla mnie kluczowa jest chęć do treningu po tym środku, często miałem chwile zwątpienia. Obecnie nosi mnie żeby coś porobić, nie mówię jedynie o ćwiczeniach fizycznych ale wpływa świetnie na odbywanie innych czynności w życiu. Praca i obowiązki domowe nie są męczące, mam potrzebę spożytkować nadmiar energii i czerpię z tego niebywałą satysfakcję.

Poprawiła mi się mocno definicja mięśnia, czym pochwalę się poniżej :) bardzo wyszła żylastość.
Na pewno mogę polecić każdemu, tym bardziej że to mój obecnie jedyny środek jaki biorę i naprawdę robi robotę. Za tę cenę to święty graal wśród środków. Liczę, że nie zdrożeje i zachowa jakość to będzie coś co robi różnicę.

https://imgur.com/a/iwJuy31

Wzrost 196, waga 96, wiek 38. Jest naprawdę moc  :)

Ziki

Mała dawka a widać robi ładnie :)

artley

Fajna rzetelna opinia.
Ja cały czas jak przychodziła redukcja to Tussipect i coffa z cardio na czczo. A ty widzę wszystko w jednym i więcej.