SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,721
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 130
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 45
  • Total: 45

SLU-PP-332 DIVISION - OPINIE

Zaczęty przez Klama, Listopad 03, 2025, 10:24:35 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Klama

Stosowałem SLU Division przez 9 tygodni póki co.

Dawkowanie zacząłem od 600 mcg, rano około 6-7, potem 13. Po 4 tygodniach zwiększyłem do 900, obecnie lecę 1200. Bardzo duży przeskok w działaniu. Przy 1200 mcg chce się robić 10 zadań na raz.
Środek, z racji, że to RevErb bierzemy w biegu rytmu dobowego, dlatego unikam brania wieczorami i pozwalam sobie już na zjazd. Warto dopasować do rytmu pracy. Znajomy bierze w celu regulacji pracy zmianowej - twierdzi, że pomaga, jak ma 2 tyg nocki / 2 tyg dzień.

Z plusów
- Odczuwalny wzrost tempa metabolizmu. Musiałem dodać 500 kcal, aby waga nie uciekała
- Bardzo mocny wzrost wydolności, w połączeniu z ziołami włącza się god mode na treningach
- W ciągu miesiąca na air bike przy podobnym treningu tętno spadło ze 180 na 155. Duży przeskok
- Wzrost wypróżnień - 3 razy dziennie pięknie schodzi
- Poprawa tonusu mięśni, fajne nabicie, ale bez przesady takie. Nie ogranicza w sportach walki
- Sen REWELACJA. Zniknęły problemy z zasypianiem, budzę się wypoczęty

Z minusów
- Bardzo duże pragnienie, musiałem zwiększyć ilość wody o około 2 litry, notoryczna suchość w ustach
- Bardzo mocno grzeje, pracuję w koszulach, więc czasem widać placka pod skrzydłem
- Ciągnie wodę, około 0.5kg wagi na plus takiej nadprogramowej, lekka mgiełka się pojawiła. Schodzi po 2-3 dniach od odstawienia
- Okres półtrwania około 5-6h, czuć jak schodzi energia i wtedy wiadomo, że trzeba wrzucić kolejną dawkę.

Produkt wart swojej ceny na pewno, tym bardziej, że nie wpływa na hormony.

Pan Koksik

Cytat: Klama w Listopad 03, 2025, 10:24:35 AMStosowałem SLU przez 9 tygodni póki co.

Dawkowanie zacząłem od 600 mcg, rano około 6-7, potem 13. Po 4 tygodniach zwiększyłem do 900, obecnie lecę 1200. Bardzo duży przeskok w działaniu. Przy 1200 mcg chce się robić 10 zadań na raz.
Środek, z racji, że to RevErb bierzemy w biegu rytmu dobowego, dlatego unikam brania wieczorami i pozwalam sobie już na zjazd. Warto dopasować do rytmu pracy. Znajomy bierze w celu regulacji pracy zmianowej - twierdzi, że pomaga, jak ma 2 tyg nocki / 2 tyg dzień.

Z plusów
- Odczuwalny wzrost tempa metabolizmu. Musiałem dodać 500 kcal, aby waga nie uciekała
- Bardzo mocny wzrost wydolności, w połączeniu z ziołami włącza się god mode na treningach
- W ciągu miesiąca na air bike przy podobnym treningu tętno spadło ze 180 na 155. Duży przeskok
- Wzrost wypróżnień - 3 razy dziennie pięknie schodzi
- Poprawa tonusu mięśni, fajne nabicie, ale bez przesady takie. Nie ogranicza w sportach walki
- Sen REWELACJA. Zniknęły problemy z zasypianiem, budzę się wypoczęty

Z minusów
- Bardzo duże pragnienie, musiałem zwiększyć ilość wody o około 2 litry, notoryczna suchość w ustach
- Bardzo mocno grzeje, pracuję w koszulach, więc czasem widać placka pod skrzydłem
- Ciągnie wodę, około 0.5kg wagi na plus takiej nadprogramowej, lekka mgiełka się pojawiła. Schodzi po 2-3 dniach od odstawienia
- Okres półtrwania około 5-6h, czuć jak schodzi energia i wtedy wiadomo, że trzeba wrzucić kolejną dawkę.

Produkt wart swojej ceny na pewno, tym bardziej, że nie wpływa na hormony.

Wynika z tego, źe jest w stanie zastąpić kilka różnych środków  :o

mrsandman

Cytat: Klama w Listopad 03, 2025, 10:24:35 AMStosowałem SLU przez 9 tygodni póki co.

Robiłeś jakieś badania krwi podczas brania? Jestem ciekaw jak wpływa na glukoze/cholesterol/wątrobe/nerki. Podejrzewam, że może poprawiać wszystkie te markery, a to byłaby dla mnie przesłanka żeby używać go cały rok.

Druga sprawa czy używałeś do tego jakichś antyoksydantów?

Ja na razie biorę 1200-1800mcg i potwierdzam, że środek jest świetny. Dużo energii i świetne samopoczucie. Wogole nie czuje, że jestem na redukcji.

Klama

Cytat: mrsandman w Listopad 03, 2025, 01:57:00 PM

Robiłeś jakieś badania krwi podczas brania? Jestem ciekaw jak wpływa na glukoze/cholesterol/wątrobe/nerki. Podejrzewam, że może poprawiać wszystkie te markery, a to byłaby dla mnie przesłanka żeby używać go cały rok.

Druga sprawa czy używałeś do tego jakichś antyoksydantów?

Ja na razie biorę 1200-1800mcg i potwierdzam, że środek jest świetny. Dużo energii i świetne samopoczucie. Wogole nie czuje, że jestem na redukcji.

Odżywiam się bardzo zdrowo, badam regularnie, nie pije alkoholu. Glikemię miałem bardzo dobrą (cukier okolice 80, insulina około 4.5). Zrobię badania po 12 tygodniach stosowania. Ciekawi mnie wątroba. SLU wykazuje również fajne działanie w kierunku nerek (jest o tym mowa w badaniach), więc do nandrolonów i boldka, jak ktoś lubi zrobić długi cykl spisze się idealnie ;)

Z suplementów używam w sumie głównie zioła, np. Tarczyca Bajkalska 85%, która działa antyoksydacyjnie + kurkumina.
Leci sporo warzyw i oczywiście tran Mollers'a, bo to must have.

Kolega, który lubi dać po nosie wrzuca sobie 1600 mcg SLU na imprezę i bardzo chwali działanie pobudzające  ::) Jak dla mnie w jednej dawce dużo za dużo.

Mega fajny środek.

mrsandman

Ja testowałem łączenie SLU z błękitem metylenowym bo słyszałem że zachodzi dobra synergia, ale prawdę mówiąc nie poprawił u mnie jakoś znacząco działania. Powiedziałbym że 90% efektu to SLU a 10% błękit. Planuje przetestować jeszcze Mots C i SS31.

Środek jest zajebisty, nie widzę już sensu w stosowaniu spalaczy, clena itp

Ziki

Sam się zdziwiłem jak po miesiacu stosowania czy nawet dłużej waga poranna o 3kg w dół gdzie aż tak nie był to okres zrzucania wagi

Dietka

Uważam, że obecnie to środek-hit. Tak jak swojego czasu był hype na GW i Sarmy, tak teraz SLU będzie wiodło prym. Patrząc, jakie dolegliwości powodują i skutki uboczne mają Ozempic i reszta + chora cena.

U mnie 2kg w dół w miesiąc na podobnej dawce, bez zmian w żarciu i aktywności. Testowałem 1500,1200, 600 za mało. 900 jest takie fajne, optymalne. Dużym plusem jest powolny wzrost tolerancji, a ciekawym punktem środka tryb treningowego Robocop'a. Nie ma treningu nie do zrobienia.

Rzeczywiście ta mgiełka jest widoczna, ale nie przeszkadza nawet przy niskim bf.
Kilka osób z SIBO chwali sobie, bo pozytywnie wpływa na wypróżnianie.

Jak środki będą szły w takim kierunku, bez blokowania, bez jazd hormonalnych RevErb'y staną się przyszłością suplementacji.
Warto spróbować, ale nie krócej niż 3 miesiące, bo wiele się reguluje w trakcie.

KONSULTACJE Z ZAKRESU DIETETYKI, PROFILAKTYKI ŻYWIENIA ORAZ ANALIZY BADAŃ
<nie odpisuje na PM, proszę o kontakt mailowy>

Dietka.SA@gmail.com

mateuszKM

mrsandman

Ja kupiłem tutaj na forum i polecam, produkt był świetny.
Wcześniej kupiłem tu na forum i przyszedł gips, także trzeba uważać.

Pan Koksik

Panowie, proszę o utrzymanie tematu z opiniami.
Jeśli macie inne pytania, dostępność, zakup - proszę dać znać do mnie na priv.

Tutaj tylko opinie i Wasze doświadczenia

ramirez

Stosuje 300 mcg z rana od tygodnia , wydolność przekozacka, tętna w dół, bardzo fajnie się ćwiczy.Stestuje od jutra 600mcg. Zwiększa termogeneze, podkoszulki w pracy mokre się robią.
Ta mgiełka co opisujecie to o co chodzi?
Wiadomo jaki to ma okres poltrwania i czy lepiej z dala od posiłku czy obojętnie?

Pan Koksik

Cytat: ramirez w Listopad 09, 2025, 11:17:14 PMStosuje 300 mcg z rana od tygodnia , wydolność przekozacka, tętna w dół, bardzo fajnie się ćwiczy.Stestuje od jutra 600mcg. Zwiększa termogeneze, podkoszulki w pracy mokre się robią.
Ta mgiełka co opisujecie to o co chodzi?
Wiadomo jaki to ma okres poltrwania i czy lepiej z dala od posiłku czy obojętnie?

Mgiełka - ciągnie wode podskórną ciutke.

Okres półtrwania ma 5h, ale są osoby, które czują i po 12-13h, tylko raczej waga lekka - kobiety.

Po posiłku wolniej sie wchłania. Sam wrzucam na czczo i drugą koło południa.

pan włodzimierz

Po miesiącu stosowania w dawce 600mcg u mnie waga -2kg beż żadnych zmian w diecie, na treningu wytrzymałość chyba jeszcze lepsza w moim odczuciu niż  na GW, a jestem chłopem +120kg ;),także te 2kg to to napewno bf.
Od przyszłego tygodnia zwiększam na 900mcg. Poza tym brak jakichkolwiek skutków ubocznych, zobaczymy jak się sprawdzi w dłuższej suplementacji.

Ziki

Ktoś się orientuje czy ma jakiś wpływ na morfo czy wątrobowe ? Ktoś robił badania ?

Pan Koksik

Wątroba nie wzrasta w większości przypadków,
Mocno obniża hematokryt. Idealny środek na bombe, gdy jest problem z gęstością krwi.

Mocno poprawia parametry nerkowe