SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 60
  • Total: 60

Dyskusja - Extracty i zioła

Zaczęty przez Pan Ziółko, Lipiec 03, 2015, 12:32:34 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Pan Ziółko

Około świąt, logistyka powoli już zawodzi. Zaczęły się wydłużone czasy wysyłek przez okres ziomowo- świąteczny.

Można spróbować Ant Mixa w zamian za Ashwę, w mniejszej dawce :)

provogsam

Cel redukcja lub rekomp planowane:
-GW 2caps dziennie
-zestaw anaboliczny lub kozieradka
-kreatyna 5g dziennie
-witamina C 2-3g dziennie
-liver i thermal pro (pod sam koniec) od cybera

Do tego raz w miesiącu 500.000jednostek d3 jednorazowo i 2.000 razem z 75mg k2 dziennie

Zastanawiam się też na dorzuceniem ant mix, zastanawia mnie ta podwyżka testosteronu z DHT, a mam 21lat wiec nwm czy to coś da.

Czy coś z tego nie pasuje, powinnienem cos wywalić/dodac? Może redukować bez zestawu anabolicznego a np z kozieradka a na masie wrzucić ZA?

zapomnijx4

tak 1 g testa,epi
i hgh 5iu
inaczej o jakim kol wiek rekompie zapomnij

Pan Ziółko

Jak ważysz 65kg to wyjdzie z tego rekomp, ale przy większej masie mięśniowej raczej można zapomnieć o tym.

500 tyś ui D3? Jesteś tego pewny?

Nie rozumiem trochę
Cytat: provogsam w Grudzień 10, 2016, 09:54:03 PM

Zastanawiam się też na dorzuceniem ant mix, zastanawia mnie ta podwyżka testosteronu z DHT, a mam 21lat wiec nwm czy to coś da.

provogsam

Faktycznie głupio to napisałem. Odnosiłem się do tego:
Cytat
- Epilobium Parviflorum - silny wpływ na uk. moczowy, prostatę przez co i na redukcję testosteronu, =mniej DHT a więcej testo, także to czego nam bardzo potrzeba :)

500tyś ui D3 na poprawę samopoczucia(działa na mnie sprawdzałem, w ciągu 2dni znaczna poprawa, ale niestety zaprzestałem), wziąłem to z tych badań: http://press.endocrine.org/doi/full/10.1210/jc.2010-0502 a te 2.000 ui później na podtrzymanie wysokiego poziomu :)

Ważę 80, chciałbym zejść do ok 70(później wrócić do obecnej wagi ale już nie zatłuszczony), oczywiście GW i zestaw anaboliczny(jego potencjał jednak wykorzystam na masie) chciałem wrzucić w połowie drogi nie już teraz :) ale niestety praca fizyczna(teraz jeszcze miesiąc wolnego) i obawiam się spadku siły. Ale dobra jak bez teścia nie da rady to pierw normalna redukcja dzięki :)

edit: nie zauważyłem że źle napisałem w poprzednim poście o tych D3. Oczywiście nie co miesiąc 500.000 ui tylko jak poziom odczuwalnie spadnie to badania i wtedy ponownie

bociszed

czesc,
czy spioch nadaje się dla osoby starszej ~70lat z problemami z zasypianiem? nie namiesza to za bardzo w organizmie? niby chce sie spac, ale nie moze zasnac. lekarka przepisala jakis lek z mala dawka melatoniny  z tego co pamietam. nie pomaga.
  ew. jakie badania zrobic? problemy kortyzolowe w takim wieku tez wystepuja? moze to byc podloze nerwowe typu chce mi sie spac ale wiem ze nie zasne (takie samonakrecanie sie)

tumi

na mnie Spioch nie podzialal woogole,niestety ale forskolina juz tak

Dietka

Z obserwacji zauważyłem, że Śpioch działa dużo lepiej na osoby nie ćwiczące, którym nie trzeba mocno tłumić uk. nerwowego oraz, analogicznie do tego, u osób nie przesycających się stymulantami oraz SAA.

U osób starszych tłumi myśli, usuwa ich gonitwę. Tyle z obserwacji na pacjentach.

Cytat: provogsam w Grudzień 11, 2016, 10:25:29 PM
Faktycznie głupio to napisałem. Odnosiłem się do tego:
Cytat
- Epilobium Parviflorum - silny wpływ na uk. moczowy, prostatę przez co i na redukcję testosteronu, =mniej DHT a więcej testo, także to czego nam bardzo potrzeba :)

DHT jest bardzo ważnym hormonem u mężczyzn, a te zioło odnosi się do osób z trądzikiem, u których właśnie DHT razem z estrogenami powoduje nasilenie łojotoku.

Ilość 500tyś ui Wit D jest hmm.. niezbyt dobrym pomysłem. Dużo lepszy efekt uzyskuje się stosując 50 tyś 1x w tygodniu.

500tyś ui D3 na poprawę samopoczucia(działa na mnie sprawdzałem, w ciągu 2dni znaczna poprawa, ale niestety zaprzestałem), wziąłem to z tych badań: http://press.endocrine.org/doi/full/10.1210/jc.2010-0502 a te 2.000 ui później na podtrzymanie wysokiego poziomu :)

Ważę 80, chciałbym zejść do ok 70(później wrócić do obecnej wagi ale już nie zatłuszczony), oczywiście GW i zestaw anaboliczny(jego potencjał jednak wykorzystam na masie) chciałem wrzucić w połowie drogi nie już teraz :) ale niestety praca fizyczna(teraz jeszcze miesiąc wolnego) i obawiam się spadku siły. Ale dobra jak bez teścia nie da rady to pierw normalna redukcja dzięki :)

edit: nie zauważyłem że źle napisałem w poprzednim poście o tych D3. Oczywiście nie co miesiąc 500.000 ui tylko jak poziom odczuwalnie spadnie to badania i wtedy ponownie
KONSULTACJE Z ZAKRESU DIETETYKI, PROFILAKTYKI ŻYWIENIA ORAZ ANALIZY BADAŃ
<nie odpisuje na PM, proszę o kontakt mailowy>

Dietka.SA@gmail.com

Damian

Pany. L dopa, bezpieczne to jest?? Na co to konkretnie??

tumi

Cytat: Damian w Grudzień 12, 2016, 10:47:50 PM
Pany. L dopa, bezpieczne to jest?? Na co to konkretnie??
Libido, Dopamina, Energia, Sen-u mnie chlopaki tez to szamia i ponoc robi robote,bede musial sprobowac..pewnie chlopaki z SA niedlugo ogarna u siebie jakis ciekawy zestaw  8)
np.L-dopa z hordenina z kofa  ;D

Pan Ziółko

L dopa to aminokwas. Brany z glowa jest bezpieczny, ale kompletnie odpada branie dzien w dzien. Musza byc przerwy.

Zestawu takowego nie bedzie, bo kapsulki sa drozsze od kofeiny ;) Natomiast za jakis czas moze pojawi sie Ginko biloba.

Pan Ziółko

W drodze:

Na magazyn UK -

CDP Cholina 150mg + Noopept 15mg
Alpha GPC 150 mg + Noopept 15mg
AMP HCL - 150mg

Dodatkowo w drodze

Full Spectrum

Reishi + Cordyceps mix + Lion's Mane = Mushroom Power, spektakularny mix oddziaływujący praktycznie na każdą sferę naszego organizmu. Ogólne wzmocnienie wszelkich narządów :)!

tumi

czyli na anaboliczny przed swietami  raczej nie ma widoku :( ?

AdamG

Podczas Brania GW warto dorzucić Forskoline? Czy lepiej wrzucić sobie to w offa?

tumi

Cytat: AdamG w Grudzień 14, 2016, 10:19:24 AM
Podczas Brania GW warto dorzucić Forskoline? Czy lepiej wrzucić sobie to w offa?
biore GW rano 2c/ed a Fors. na wieczor przed spaniem2c/ed