SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online

Dyskusja - Extracty i zioła

Zaczęty przez Pan Ziółko, Lipiec 03, 2015, 12:32:34 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Pan Ziółko

Ale na tym sie kuracji nie robi :) raczej wrzuca sie doraznie, w slabsze dni. A Cdp trzeba troche pojesc jednak. Mozg to niestety nie miesnie, ze w miesiac poprawi sie parametry o 100%. Tu jest proces dlugotrwaly.

tumi

Cytat: Pan Ziółko w Grudzień 20, 2016, 09:37:59 PM
Ale na tym sie kuracji nie robi :) raczej wrzuca sie doraznie, w slabsze dni. A Cdp trzeba troche pojesc jednak. Mozg to niestety nie miesnie, ze w miesiac poprawi sie parametry o 100%. Tu jest proces dlugotrwaly.
no dlatego napisalem w ""  8) ,chodzilo mi bardziej oto,ze jak pochrupie jakis czas L-Dope-doraznie ,ktora moze troche wplynac na dopamine to potem CDP moze ,wspomoc system do normalnego funkcjonowania-jesli woogole cos takiego wystepuje..cos ala "PCT" ...czy przesadzam ?,raczej wole dmuchac na zimne zawsze   ;)

Pan Ziółko

Możesz pojeść, zaszkodzić nie zaszkodzi, a w razie problem będzie gdzieś się czaił to się go pozbędziesz :)

Pan Ziółko

Wielu osobom się spieszy, wiele osób postanowiło na ostatnią chwilę kupić coś od nas dla swoich rodziców, babć, dziadków, a boicie się, że nie zdążycie - dajcie znać Dziś wszystko wychodzi Paczką24, które będą u Was na 100% już jutro :)!

Pamiętajcie o podaniu nr telefonu.

bociszed

To może wyslecie mi druga paczke bo zamawialem w pn a poki co lezy na poczcie nadawczej :)

Pan Ziółko

W takim wypadku to już nie do nas reklamacje :) My swoje zrobiliśmy na czas ;) Poza tym dla listów priorytetowych jest do 4 dni na doręczenie.

makaronz

Panowie,
Od 2mcy mam bliźniaki. Co 2-3h wstawanie w nocy, wiecznie niewyspany, a trenować trzeba :D
Ant mix będzie dobrym wyborem na poprawe sil witalnych? Obecnie jem Wasza rhodiole 2x dziennie.

Pan Ziółko

Pan Ziółko

Prostując obecną sytuację również muszę się wypowiedzieć.

Moja Zielarnia kompletnie nie funkcjonuje z suplementami Pana Koksika i nie ma nic do tego.

Wszystkie składy są badane, ponieważ niedługo pojawią się na rynku, także jak ktoś miał by coś do zarzucenia proszę o informację, pokażę dokumentację :)  ;D

Zresztą dobry produkt sam się obroni, bo oczerniać łatwo.

Vander

Ile mg kurkuminy a ile piperyny jest w jednym capsie?

tiamos

Kaime

Od nowego roku chcę pomóc bratu; uwrażliwić go na insulinę, podbić testosteron, bo LH wyszło nisko i poprawić stosunek HDL do LDL, bo strasznie słaby.
Zamierzam wziąć:

- zestaw insulinowy (do tego ALA)
- forskolina
- kozieradka
- żeń-szeń

Dorzucilibyście coś jeszcze?

Pan Ziółko

Cytat: Vander w Grudzień 25, 2016, 07:03:54 PM
Ile mg kurkuminy a ile piperyny jest w jednym capsie?

ok. 5mg piperyny, reszta kurku
Cytat: tiamos w Grudzień 26, 2016, 02:37:00 PM
Lista produktów jest aktualna ?

tak

Cytat: Kaime w Grudzień 26, 2016, 08:29:43 PM
Od nowego roku chcę pomóc bratu; uwrażliwić go na insulinę, podbić testosteron, bo LH wyszło nisko i poprawić stosunek HDL do LDL, bo strasznie słaby.
Zamierzam wziąć:

- zestaw insulinowy (do tego ALA)
- forskolina
- kozieradka
- żeń-szeń

Dorzucilibyście coś jeszcze?

Patrzac na zamierzony cel zmienil bym wszystko oprocz insulinowego i ALA.

Kaime

Cytat: Pan Ziółko w Grudzień 26, 2016, 08:40:55 PM
Patrzac na zamierzony cel zmienil bym wszystko oprocz insulinowego i ALA.

Czyli bardziej w stronę DAA/tribulusa i np. Vitexa?

Pan Ziółko

Kompletnie nie w te strone ;)

Fadogia, tongkat itp