SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 42
  • Total: 42

Dyskusja - Extracty i zioła

Zaczęty przez Pan Ziółko, Lipiec 03, 2015, 12:32:34 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

porq

Pytanie tylko co z tak wysokim estro? Nolva plus Clomid styknie? Czy dorzucać coś jeszcze? :/

reprezentant

~50 to nie jest wysokie estro, jak już to masz po prostu stosunkowo wysokie do testa - czyli ratio skopane, ale ogolna ilosc estro jest niewielka. Ja bym sie tym nie przejmował, tylko pamiętał o taperingu z nolvy, clomidu zeby odbicia nie bylo za duzego.
Mozna exe wrzucic na zejsciu ze 2 tabsy, co 3 dni, ale czy jest sens kupować cale opakowanie ?

Lemmy

Cytat: LemmyKilmister w Październik 10, 2017, 12:32:05 PM
Witam Ja w sprawie anabolicznego - czy ktoś robił badanie estradiolu przed i w trakcie ?

UP

porq

Cytat: reprezentant w Październik 11, 2017, 07:59:02 PM
~50 to nie jest wysokie estro, jak już to masz po prostu stosunkowo wysokie do testa - czyli ratio skopane, ale ogolna ilosc estro jest niewielka. Ja bym sie tym nie przejmował, tylko pamiętał o taperingu z nolvy, clomidu zeby odbicia nie bylo za duzego.
Mozna exe wrzucic na zejsciu ze 2 tabsy, co 3 dni, ale czy jest sens kupować cale opakowanie ?
Ok, to uspokoiles mnie. HCG, clom i nolva stukną powinny.
Prolaktyna - B6 tylko mi zostaje czy są jakieś inne szanse?

Run90

Cytat: Arturo_ w Październik 10, 2017, 07:19:48 PM
Po jakim czasie się wkreca ten enduro ultra?

Cytat: Run90 w Październik 10, 2017, 04:57:47 AM
Witajcie ;)
Niedawno skończyłem dwu miesięcznego cykla enduro ultra plus burak i powiem jedno.. masakra, wytrzymałość i forma na wielki plus! Momentami nogi mnie tak niosly że aż płuca tlenowo nie dawały rady, a nogi bez żadnych problemów chciały więcej, niestety naciągnięcie dwójek wymusiły długą przerwę, ale start docelowy wykonany :) na pewno do tego zestawu wrócę w styczniu/lutym, może jeszcze dorzucę zestaw oddechowy ;)

Bym zapomniał, ojczulkowi zakupiłem erektor - poprowadziłem 3 tabsy, zjadłem 30 min przed stosunkiem i myślałem że mnie wywali w kosmos, odczucia,nakręcenie i wszystko na wielki plus, choć nie mam z tym problemów to takie doświadczenie na pewno się przyda ;)) pozdro

U mnie ok.4 tyg

em

Witam,
od tygodnia posilam się spalaczem burn łącznie z enduro ultra +burak. Dążę do wzmocnienia wydolności i wytrzymałości w czasie biegania. Póki co nie zauważyłem postępu w tempie biegu (wiem, że długo się "wkręca")ale zastanawiam się czy spalacz przyjmowany ok 1,5 h przed biegiem (później 1 h przed biegiem enduro 3x plus 1 kaps buraka) nie skutkuje negatywnie dla możliwości biegowych i efektów enduro przez podniesienie tętna. W niedzielę startuję w zawodach na 10 km i czy nie lepiej będzie odpuścić burna w sobotę i w niedzielę? Dodatkowo, pytanie czy któreś z tych ziółek może działać odczuwalnie na jelita - w czasie szybkiego biegu czuję, że coś się w brzuchu dzieje (swego rodzaju dyskomfort - niestety trudny do opisania, coś w stylu odczuwania bebechów) - innych dolegliwości jak biegunka itp brak.

arteq

Cytat: em w Październik 13, 2017, 01:13:21 PM
Witam,
od tygodnia posilam się spalaczem burn łącznie z enduro ultra +burak. Dążę do wzmocnienia wydolności i wytrzymałości w czasie biegania. Póki co nie zauważyłem postępu w tempie biegu (wiem, że długo się "wkręca")ale zastanawiam się czy spalacz przyjmowany ok 1,5 h przed biegiem (później 1 h przed biegiem enduro 3x plus 1 kaps buraka) nie skutkuje negatywnie dla możliwości biegowych i efektów enduro przez podniesienie tętna. W niedzielę startuję w zawodach na 10 km i czy nie lepiej będzie odpuścić burna w sobotę i w niedzielę? Dodatkowo, pytanie czy któreś z tych ziółek może działać odczuwalnie na jelita - w czasie szybkiego biegu czuję, że coś się w brzuchu dzieje (swego rodzaju dyskomfort - niestety trudny do opisania, coś w stylu odczuwania bebechów) - innych dolegliwości jak biegunka itp brak.
Ten dyskomfort prawdopodobnie od yohy z burna, miałem podobnie.
Osobiście bym odstawił burna na kilka dni przed zawodami przez nadmierną ciepłotę ciała na burnie.
Z drugiej strony burn ma aminofiline i higenamine (drugie na liście WADA), które usprawniają oddychanie, więc teoretycznie powinnien pomagać w bieganiu.

bziummuzib

Panie Ziółko, jak burn w mixie z sally na redukcję dla kobiety widzisz? ;-)

Lemmy

Trochę hardkor jak na kobietę według mnie

bziummuzib

to sam burn z kawką czarna skoro popija? ;-)

Lemmy

Serio bierze burna i popija kawkę ? ... Heh

Dla mnie sama kawka jest wystarczająca, a do tego dołożyć 10mg yohy to aktualnie byłoby za dużo, więc trochę mnie dziwi, że kobieta aż tyle bierze

kruuuk

Przepadł mi gdzieś i nie mogę znaleźć postu Pana Dietki odnośnie suplementacji pomagającej myśleniu(dawki GPC itp.), pomoże ktoś?

kruuuk

_nrv

Elo! mam pytanie, żona ma problemy z żołądkiem, lekarz podejrzewa helicobacter, przepisał antybiotyki, co z supli może do tego dorzucić ?