SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 45
  • Total: 45

Dyskusja - Extracty i zioła

Zaczęty przez Pan Ziółko, Lipiec 03, 2015, 12:32:34 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Pan Ziółko

Na podejrzenia to sie robi badania a nie daje antybiotyk. Zmienic lekarza to po pierwsze a po drugie zdiagnozowac problem i dopiero leczyć.

smolek74

Zostało mi trochę ZW z początku roku :o szczelnie zamknięte, schowane w szafie ;) intensywnie pachnie. Czy po takim czasie można zajadać????czy lepiej nie???

Pan Ziółko

e Panie, ziółka mają średnio 3 lata termin ważności, nie mamy nigdy dużych partii :) także min. 2 lata od daty zakupu masz gwarantowane ;)

smolek74

Pan Ziółko

A z okazji Haloween i otwarcia filii na nowych rynkach zapraszamy do zapoznania się z nowym, niższym cennikiem :) !! Sporo produktów udało się wynegocjować nawet 10-15% taniej.

Cennik

tumi

znaczy sie Promo obowiazuje dzial ziolek "tylko"?

Pan Ziółko

Hegemon

Czy przy  cordyceps ie trzeba suplementowac wapno? Czy coś pomieszałem?

Gustaw Wolf

Cytat: Hegemon w Październik 29, 2017, 02:46:05 PM
Czy przy  cordyceps ie trzeba suplementowac wapno? Czy coś pomieszałem?
Czytałem, że podobno przy dłuższej suplementacji cordyceps "wypłukuje" wapń i trzeba uzupełniać. Badań jednak nie widziałem, prawdę mówiąc nawet nie szukałem.

Pan Ziółko

Wszystko kwestia diety. Jak jest kiepska to i moga wystapic niedobory, choc przez tyle lat nie spotkalem sie z takim czyms, sam zajadam Enduro przez wieksza czesc roku i tez problemu nie ma.

porq

Panowie,

Sal-B tylko w dni treningowe to dobry pomysł? Czy codziennie trzba? Pytanie jeszcze czy w dzień bez treningu ładować tyle samo Sal-B.

Pan Ziółko

porq

wytrzymałość/redukcja.

I jak długo maks

barteklip9

Panowie, jakie dawkowanie DIM w celu trzymania estro w ryzach, skoro 1/4 tab exe było znakomicie ?

_nrv

Panowie jak podnieść progesteron ? mam dolną granice, pregnolon będzie ok ?