SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 38
  • Total: 38

Dyskusja - Extracty i zioła

Zaczęty przez Pan Ziółko, Lipiec 03, 2015, 12:32:34 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

galactus

Właśnie skończyłem opakowanie Tongatali. Brałem 1-2kapsy dziennie. Z czystym sercem mogę polecić. Lepszy nastrój i libido. Człowiek ma więcej sił witalnych. Zamierzam jeszcze dokupić bo działanie bardzo na plus. Pytanie jak długo można to brać i ile ewentualnie dać organizmowi odpoczynku przed kolejnym okresem stosowania? Co ewentualnie można wziąć zamiennie celem poprawy samopoczucia, regeneracji itd?

Mam też pytanie odnośnie Zestawu Anabolicznego. Gdzies już chyba była odpowiedź ale nie mogę znależć. Czy warto dorzucić do odbloku czy brać raczej po gdy organizm już dojdzie do siebie? Niby nie jest to ph tylko ziołowa alternatywa ale... Jak długo mogę brać? myślałem o okresie około 3msc. Będzie ok jeżeli dorzucę do tego Gw lub SR9009?

Pan Ziółko

Anaboliczny do odbloku, kwestia też jak długi odblok. Im dłuższy tym lepiej się wkomponuje, utrzyma lekkie nabicie i psychika się przyzwyczai do zejścia z cyklu, nie będzie takiego boom. Mimo wszystko to tylko zioła, ale sam wrzucałem do HCG i odblok przechodził łagodniej.

Spokojnie 2-3 miesiące można brać. GW też do tego się nada.

Tongkat i pół roku można zajadać. Jak przestaniesz czuć - odstaw.

Pan Ziółko

Już dostępne!

Astragalus 20%  60 x 300mg   -35 zł

Żeń Szeń Syberyjski  60x 450mg - 35 zł
[/b]

porq

Pan Ziółko

Za mało info, żeby coś doradzić :)

dabu

Witam. Co na poprawę samopoczucię , chęci do czegokolwiek , zmniejszenie zmęczenia , lepszy sen , regerację , dobry humor , stres ?

Pan Ziółko

Jak tyle problemów - zaczął bym od zrobienia badań i przeanalizowania diety.  8)

Spróbuj Adapt Up lub Ant mix doraźnie, a w międzyczasie powyższe.  ;D

dabu

Tak żle to nie jest, zeby badania robić chyba  . Może tak napisz: Coś na stress , myśle ze to wszystko jest z tym związane , praca , Większa motywacja

Pan Ziółko

Badania to podstawa i robi się je bez względu czy jest dobrze czy źle, bo na oko to chłop w szpitalu :)! Zdrowie trzeba szanować, a tym bardziej, jak masz dużo stresu, który rujnuje je pod każdym kątem.

Na stres - Ant Mix, można dobić Ashwagandhą.

eltoro

Jakieś zioła na menopauze? Coś możecie polecić?

ommy

Krem z  progesteronem (wild yam ).

Mariano8777

Po skonczonym dim byla mala przerwa i znowu leci 200 mg ed i to jest podstawa kazdego Kto dlugo leci na bombie.

eltoro

Czy przy cyklu na EPI zda się DIM?

CZY przy menopauzie DIM pomoże?

Laminator

Cytat: eltoro w Styczeń 21, 2018, 10:47:42 PM
Czy przy cyklu na EPI zda się DIM?

CZY przy menopauzie DIM pomoże?

A dlaczego przy epi chcesz jeszcze mocniej zwalać estro?

reprezentant

a może pomyślicie nad jakimś zestawem dla kobiet, łagodzącym skutki menopauzy czy bolesnych miesięcznic, jak i może wspomagające płodność, libido?
gdyby coś takiego działało, wielu facetów byłoby wdzięcznych za pomoc w przetrwaniu  ;D