SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online

Dyskusja - Extracty i zioła

Zaczęty przez Pan Ziółko, Lipiec 03, 2015, 12:32:34 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Pan Ziółko

Większość ziół działających na mężczyzn działa również na kobiet ;) Natura nie robi podziałów :)

Panie bardzo chętnie zajadaja erektora na libido doraźnie.

Z dłuższych suplementacji zauważyłem tendencję u Pań do zakupów

-Tongkata - libido, samopoczucie
- Żeń szenie - j/w
- Maca - bolesne miesiączki, płodność
- Czarna Maca - j/w
- Shilajit - Samopoczucie
- Cissus - anabolicznie, zmniejsza skurcze miesiączkowe
- Fadogia - LH, Płodność, libido
- Safed musli - libido max, w połączeniu z Tongkatem - po tygodniu Panie wracają po więcej, bo boją się, że nie będzie na magazynie :) I tu się zgadzam, bo działa super

eltoro

A dim? Będzie dobrym rozwiązaniem? Z opisu wydaje się działać właśnie na v takie problemy...

Mariano8777

ale o co tobie chodzi z tym dim bo pytasz ze do epi i menopauza ??

eltoro

Po EPI dla mnie, menopauze dla teściowej.😊

pan włodzimierz

Witam. Mam pytanko jaki ziółko  polecacie w ciągu dnia żeby była energia  do treningu i ogólnie  funkcjonowania po nie przespanej nocy  (małe dziecko które nie zawsz daje dobrze sie wyspac ;) :)

glakuta

Siema! Mam pytanko jak wygląda sprawa z yoszką? Poczytałem trochę i dowiedziałem że ma różne dziwne sidy. Serio jest aż tak źle czy to tylko straszenie?

Lemmy

Zależy od osoby, jeden ma, drugi nie

Pan Ziółko

Skutki uboczne największe ma yohimbina ziołowa, która posiada różne alkaloidy. HCL ma ich dużo mniej.

Fuckmaster

Co myślicie o suplementacji kwasem ALA? Podobno z jednej strony to super środek o szerokim spektrum działania ale z drugiej brany nierozważnie może doprowadzić do bardzo dużych problemów w organizmie ze względu na wyciągnięcie rtęci.

Jak to jest, warto czy nie warto suplementować ALA? W internecie piszą o pogorszeniu stanu zdrowia po suplementacji ALA

Kabaś

co ty za bzdury,warto , fajny dadatek do berberyny

Poprostu

Witam,
Posiadacie może jakieś ziółka/środki wspomagające nauke/pamiec? Bo chyba były tu kiedyś jakieś zestawy "przed sesyjne" ?
A jeśli nie to czy można się czegoś takiego spodziewać ?

porq

Panowie - czy przy niedoczynnosci tarczycy możliwa jest normalna redukcja? Bo kompletnie nic nie chce iść...

Thiasos

Cytat: porq w Styczeń 28, 2018, 10:14:45 AM
Panowie - czy przy niedoczynnosci tarczycy możliwa jest normalna redukcja? Bo kompletnie nic nie chce iść...

Pytanie co masz na myśli mówiąc normalna.
Ale tak jakąkolwiek redukcja będzie ciężka.
Pytanie czy się leczysz pod tym kątem.

Pan Ziółko

Kwestia jak do tego podchodzisz i co z tym robisz. Połowa ludzi ma niedoczynność na własne życzenie i zasłaniają się tym, a nikt nie chce wziąć się za żarcie w odpowiedni sposób 8)

Pan Ziółko

Nowy Booster testosteronu już dostępny!

TheSting   90 kaps- 80 zł

A w składzie: 

- Pyłek Sosnowy 10:1
- Ekstrakt Kory Sosny 95% OPC
- Akarkara 20:1 (Anacyclus Pyrethrum)
- Fadogia Agrestis 30:1