SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online

Dyskusja - Extracty i zioła

Zaczęty przez Pan Ziółko, Lipiec 03, 2015, 12:32:34 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Pan Ziółko

W 3 dni poszło ponad 120 op, za kilka dni pojawią się opinie ;)

mirek07

Ziółka na miejscu w tempie ekspresowym .

tumi

jak dawkowac tego Stiga i w jakich porach?

Pan Ziółko

makaronz

hej,
ile jest % salidrozydu w rhodioli ? :)

Pan Ziółko

O taki mamy, od 2 lat :)

Cytat: Pan Ziółko w Wrzesień 26, 2016, 05:26:57 PM
Aktualny ma 4.8 rozawin, 3% salidrozydów i 0,8-1% tyrosolu.

BTW. W celu uściślenia - rozawiny nie powinny być nawet podawane, jako substancja aktywna, bo są u nas prawie nieaktywne :) Podaje się je ze względu na przyjęte normy 'społeczne'. To Tyrozol i Salidrozydy są głównymi aktywami.

smash

odnosnie Stinga:
"skład: (...) Ekstrakt Kory Sosny 95% OPC - wysoka zawartość kwasu D-aspraginowego(..)"

A DAA to czasem nie robi burdelu w hormonach?

Pan Ziółko

Nie myl wysokiej zawartosci DAA z kilkoma gramami DAA... ;)

Laminator

U mnie już Sting zagościł i poszła dzienna porcja.Skład fajny,jeszcze takiego połączenia nie szamałem.Jeśli robi robotę to poczuję na pewno, ostatnie 4 tygodnie dały mi popalić i kortyzol mi narobił burdeli.

tumi

Cytat: Laminator w Luty 02, 2018, 12:44:36 AM
U mnie już Sting zagościł i poszła dzienna porcja.Skład fajny,jeszcze takiego połączenia nie szamałem.Jeśli robi robotę to poczuję na pewno, ostatnie 4 tygodnie dały mi popalić i kortyzol mi narobił burdeli.

dzienna czyli..?

Pan Ziółko

Kazdy produkt 90 kaps jest dawkowany po 3 kaps. 60 na 2 ;)

SamSok

Czekam na relacje. Miałem zamawiać ZBT ale jestem ciekawy TheStinga.

Fuckmaster

Czy przy sulbutiaminie może występować wzrost tolerancji jak przy l-dopie?

Gustaw Wolf

Cytat: Fuckmaster w Luty 02, 2018, 11:37:29 PM
Czy przy sulbutiaminie może występować wzrost tolerancji jak przy l-dopie?
Raczej tak. "Skuteczność sulbutiaminy została udokumentowana przez różne badania kliniczne oraz opisy doświadczeń użytkowników w internecie. Pomimo zgłoszonych efektów ubocznych, potencjał tego suplementu w polepszaniu funkcji mózgu wydaje się być ogromny. Należy pamiętać, iż nie jest to preparat, jaki można stosować przez dłuższy okres czasu, dlatego należy go zażywać krótkoterminowo, tak aby wykorzystać maksymalnie jego działanie wzmacniające bez konieczności zetknięcia się z objawami odstawienia i efektu tolerancji."
źródło: http://nootropy.pl/2016/02/01/jak-podniesc-swoja-motywacje-dzieki-sulbutiaminie/

AdamG

Podsumowując ostatnie zakupy i okres budowania bazy:
leci ZBT według dawkowania z opakowania
Forskolina przed snem
DIIM rano
Spalacz KFD
Zestaw witamim

mimo zwiększonych obciążeń treningowych wszystko w normie (dziennie dokonuje pomiaru HRV- mój baseline w okresie roztrenowania (7,9) rok temu w okresie budowania bazy (7,0) obecnie (8,1)
Obciążenie w okresie roztrenowania 300-400 tss  (hrv -7,9)
Poczatek budowania bazy rok tmu 400-550 tss     (hrv 7,0)
Ostatnie 4 tyg - 480-600 tss                                (hrv 8,1)

Ogólne odczucia bardzo pozytywne, forskolina ładnie wpływa na sen a cyferki pokazują że organizm ładnie sie regeneruje.

DIIM- tu jestem zaskoczony narazie leci jedna kaps przez 4 tyg a fat z nóg mocno ruszył i tegoroczny wytop łydy może się udać. Za jakiś czas myślę dorzucić drugą kapsułkę i jakiś mocniejszy spalacz.